Bonusia Ostrava – Olomouc 2:4 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:7 (kon.)
konec
Crazy girls FBC Liberec
5:7 (1:1, 2:4, 2:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 22.12.2013, 15:00 • SH Dukla Liberec • ČEZ Extraliga žen
     
    58:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hráčky Vítkovic se znovu dostávají do dvougólového vedení zásluhou MICHAELY ŠPONIAROVÉ a drama už nás nejspíše v zápase nečeká. Asistence: Katarína Klapitová.
     
    57:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    MICHAELA MLEJNKOVÁ se ujala míčku, položila si Kubíčkovou a zakončila přesně. Vsítila tak důležitý kontaktní gól a zápas bude ještě hodně napínavý. Bez asistence.
     
    55:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá přesilovou hru a drží se ve hře o body. Náskok Vítkovic snižuje tvrdou střelou HANA KONÍČKOVÁ. Asistence: Simona Kabeláková.
     
    51:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Před brankou Liberce se uvolnila MICHAELA ŠPONIAROVÁ a se svou střelou se nemýlila. Zvýšila tak náskok Vítkovic už na tři góly. Bez asistence.
     
    36:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kabeláková nejdříve na branku Vítkovic vyslala střelu, ale Kubíčková jen vyrazila. K dorážce se poté dostala MICHAELA MLEJNKOVÁ a snižuje tak náskok vítkovických hráček. Asistence: Simona Kabeláková.
     
    36:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pátý gól Vítkovic si připisuje ZUZANA HALFAROVÁ, která využila špatné střídání a nepozornost Liberce a bez komplikací skórovala. Bez asistence.
     
    28:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky utíkají do dvoubrankového vedení. K míčku se dostala ZUZANA HALFAROVÁ, prokličkovala se mezi hráčkami Liberce a v pohodě zakončila. Bez asistence.
     
    27:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se znovu dostávají do vedení. Tentokrát se těsně po skončení oslabení prosadila ANDREA PASTUŠKOVÁ, která zakončovala do prázdné branky. Asistence: Lenka Kubíčková.
     
    23:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky ale nezaostaly a vyrovnávají! Do zakončení se dostala MICHAELA MLEJNKOVÁ a dokázala překonat Kubíčkovou z dorážky. Asistence: Hana Koníčková.
     
    21:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky otáčejí vývoj utkání. Druhý gól vítkovického týmu umístila MICHAELA ŠPONIAROVÁ bekhendovým pokusem nad nohu Vokaté. Asistence: Katarína Klapitová.
     
    17:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se dočkávají před koncem první třetiny vyrovnávací branky. Po menším tlaku Vítkovic se do zakončení dostala MONIKA LÉBLOVÁ a byla úspěšná. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    01:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Klára Šípová adresovala přesnou přihrávku KLÁŘE LEIEROVÉ, která vyzrála na Lenku Kubíčkovou. Asistence: Klára Šípová.

    Zuzana Košťálová

    Branky a nahrávky: 2. Leierová (Šípová), 24. Mlejnková (Koníčková), 37. Mlejnková (Kabeláková), 56. Koníčková (Kabeláková), 58. Mlejnková – 18. Léblová (Šupáková), 22. Šponiarová (Klapitová), 28. Pastušková (Kubíčková), 29. Halfarová, 37. Halfarová, 52. Šponiarová, 59. Šponiarová (Klapitová)


    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá – Kabeláková, Moťková, Lochmannová, Kosová, Bartošová, Leierová, Koníčková, T. Hubáčková, Kultová, Z. Hubáčková, Šípová, Mlejnková.
    Trenérka: Lenka Bartošová.

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šponiarová, Halfarová, Klapitová, Šupáková, Šrotová, Novakovská, Mandátová, Pastušková, Voláková, Quittková, H. Sládečková, Léblová, Kociánová, Ratajová, E. Sládečková, Vobořilová, Paloncyová, Mahdalová.
    Trenéři: Jiří Velecký, Tomáš Martiník.

    Rozhodčí: Michal Bezucha, David Bezucha

    Diváci: 154