Německo U20 – Norsko U20 0:3 (kon.) | USA U20 – Rusko U20 3:5 (kon.) | Finsko U20 – Česko U20 5:3 (kon.)
Kanada U20 – Švýcarsko U20 4:1 (kon.) | Švédsko U20 – Slovensko U20 6:0 (kon.)
konec
Kanada U20
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Švýcarsko U20
Čtvrtek 02.01.2014, 17:08 • Malmö Isstadion • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je nejspíš definitivně rozhodnuto! DERRICK POULIOT si po pravém křídle sjel na kruh pro vhazování a rozhodl se pro střelu švihem přes clonícího obránce Švýcarska. Nutno podotknout, že to trefil parádně, puk skončil přesně v levém horním rožku švýcarské brány, na což neměl Nyffeler absolutně žádnou šanci. Bez asistence.
     
    51:33
    Kanadský kapitán Laughton je vyloučen za držení, jedna z posledních možností pro Švýcarsko dostat se zpátky do zápasu.
     
    46:41
    Vyloučen je zároveň Dumba (CAN) za hrubost. Přesilovka pro Švýcarsko.
     
    45:14
    Jason Fuchs se prosmýkl mezi dvěma obránci Kanady, sám proti kanadskému brankáři ale zamířil jen přímo do jeho náruče.
     
    44:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadě hra ve čtyřech na obou stranách svědčí a vrací se tak do dvoubrankového vedení! Griffin Reinhart se dostal do samostatného úniku, sám proti Nyffelerovi se ale ještě prosadit nedokázal. K puku za švýcarskou bránou se následně ujal CURTIS LAZAR, rychle obkroužil bránu a u vzdálenější tyče pohotově zasunul puk do švýcarské brány. Asistence: Griffin Reinhart.
     
    43:31
    Přesilovka Kanady je u konce, vyloučen je Pouliot za podražení.
     
    42:53
    Za sekání je vyloučen Švýcar Dunner. Kanada díky své aktivnější hře ze začátku třetí dvacetiminutovky dostane možnost zahrát si v početní výhodě.
     
    40:38
    Horvat dostal dobrou nabídku do mezikruží, odkud nezamířil přesně. Jen o několik centimetrů minul levou tyč švýcarské brány.
     
    39:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Branka platí, Švýcaři to přeci jenom dle videorozhodčího ještě stihli. Branku do šatny několik zlomků vteřiny před koncem druhé třetiny má na svém svědomí NICO DUNNER, který šikovně tečoval nahození od modré čáry v podání Mirca Mullera. Asistence: Mirco Muller, Kevin Fiala.
     
    39:59
    Pozor! Švýcarsko dosáhlo branky, zkoumá se ale video, jestli to Švýcaři stihli v časovém limitu. Do konce třetiny totiž zbývala méně než jedna vteřina!
     
    36:45
    Anthony Mantha mohl přidat svoji druhou branku v zápase. Svojí rychlostí přebruslil švýcarskou obranu a dostal se sám před Nyffelera. Tentokrát ale nevolil žádnou kličku a rozhodl se pro okamžitou střelu. Trefil ale jen náruč švýcarského brankáře.
     
    29:48
    Po faulu na Dumbu se bude znovu vylučovat. Potrestaným je Praplan (SUI) za podražení.
     
    29:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    ANTHONY MANTHA to provedl jako zkušený mazák! Naznačil střelu forhendem a místo toho poslal bekhendem puk přesně kolem levé tyče do švýcarské brány. Beton Nyffelera byl bezmocný. Bez asistence.
     
    29:02
    Nařízeno trestné střílení! Po faulu na unikajícího Manthu rozhodčí kříží ruce nad hlavou!
     
    28:05
    Sam Reinahrt se po přihrávce od Pouliota zjevil sám před švýcarským brankářem, byl už ale příliš blízko a nestihl tak nic velkého vymyslet. Na jeho rychlý střelecký pokus si gólman Nyffeler počkal a vyrazil ho.
     
    26:11
    Sam Reinhart dostal puk na levé křídlo, proti jeho střele z první se ale dokázal švýcarský brankář rychle přesunout a celou situaci zneškodnit.
     
    25:32
    Kevin Fiala byl blízko vyrovnávací trefě! Z levého křídla obkroužil kanadskou bránu, jeho pokus však u vzdálenější tyče narazil jen na připravený beton kanadského brankáře.
     
    23:31
    Ovšem velká šance před kanadskou bránou! Po nahození od modré čáry se k dorážce tlačil Dunner, Fucale navíc moc nevěděl, kde má puk. Ten nakonec skončil někde v jeho výstroji a sudí přerušil hru.
     
    19:19
    Po ráně od modré vznikl před kanadským brankářem závar, Herzogovi se ale puk do brány dotlačit nepodařilo.
     
    18:40
    Švýcaři si ještě zahrají přesilovou hru. Za držení je vyloučen Dumba (CAN).
     
    18:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se nakonec v první třetině dostává do vedení! Po vyhraném buly nahodil puk do brankoviště kapitán Laughton, ten chvíli poskakoval po brankovišti, než ho ze závaru dokázal prostřelit do švýcarské brány právě GRIFFIN REINHART. Gólman Nyffeler byl bez šance, byl hodně dezorientovaný a spíše již ležel na zemi. Bez asistence.
     
    14:27
    Reinhart ve vlastním oslabení pozlobil soupeřovu obranu na levém křídle. Proti poslednímu obránci se však neodkázal vymotat před švýcarského brankáře a zakončit.
     
    12:57
    První přesilovka i pro Švýcarsko. Kanaďan Morrissey je vyloučen za faul loktem.
     
    09:10
    Lazar se z ničeho nic dostal v mezikruží na puk, z otočky ho ale poslal jen těsně mimo levou tyč Švýcarska. Kanada tak nepotrestala špatnou rozehrávku svého soupeře.
     
    05:51
    Zmatky před švýcarským brankářem, Petan ale nedokázal ze závaru dopravit puk do brány Švýcarska!
     
    04:52
    První přesilová hra v zápase je zde. Po faulu na kanadského kapitána Laughtona je vyloučen Baltisberger za podražení.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 19. G. Reinhart, 30. Mantha (TS), 45. Lazar (G. Reinhart), 54. Pouliot – 40. Dunner (Mirco Muller, Fiala)


    Kanada U20: Fucale (Paterson) – Ekblad, Pouliot, G. Reinhart, Dumba, Pelech, Morrissey, Bigras – Horvat, Laughton, S. Reinhart – McDavid, Petan, Lazar – Rychel, Gauthier, Anderson – Leier, Drouin, Hudon – Mantha.
    Švýcarsko U20: Nyffeler (Rochow) – Mirco Muller, Jecker, Kreis, Rouiller, Baltisberger, Rathgeb, Frick – Herzog, Simion, Fuchs – Zanngers, Sieber, Fiala – Schmutz, Marco Muller, Dunner – Paschoud, Praplan, Balmelli.

    Rozhodčí: Grumsen (DEN), Romasko (RUS) – Šefčík (SVK), Tošenovjan (CZE)
    bahis siteleri