Vladivostok – Petrohrad 5:4 (1:0 po s.n.) | Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Mytišči 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – HC Slovan 6:2 (kon.)
Ufa – Riga 4:3 (po pr.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (2:1 po s.n.)
Viťaz – Barys 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 6:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:4 (1:2, 3:2, 2:0)
Avangard Omsk
Pátek 03.01.2014, 14:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:21
    Hosté se vlastní nedisciplinovaností sami brzdí. Za zcela zbytečné sekání putuje na trestnou lavici Sergei Kalinin (OMS). Chvíli se tak bude hrát ve čtyřech, potí započne zkrácená přesilová hra Dinama.
     
    51:39
    Dinamo se navíc bude muset opět bránit, neboť bude o jednoho muže v poli chudší. Za sekání je potrestán Jegor Dugin (DMS).
     
    51:39
    Po ofenzivní akci Omsku se do sebe pustili Janne Jalasvaara (DMS) a Denis Kazjonov (OMS). Vyrovnaná šarvátka končí pětiminutovým vyloučením obou borců.
     
    49:19
    Bude se opět vylučovat, a to na domácí straně. Za držení hole odchází na dvě minuty Alexei Cvetkov (DMS). Dobrá možnost pro hostující celek.
     
    42:26
    Klání se přiostřuje. Po velkém závaru před Mezinem došlo ke strkanici, která se bude trestat. Na lavici hanby nakonec putují pouze va hříšníci, a to Maxim Gončarov (OMS) a domácí Marek Kvapil (DMS). I nadále tak trvá přesilová hra Moskvy.
     
    41:05
    Pro Omsk nastanou krušné chvilky. Za nebezpečnou hru je totiž potrestán Alexander Popov (OMS). Ve tváři soupeře se navíc objevila krev, a tak bude početní výhoda Dinama hned čtyřminutová.
     
    31:08
    Navíc je zde další přesilová hra pro hosty. Denis Barancev (DMS) se totiž provnil podražením. Jak Omsk naloží s touto nabídnutou šancí?
     
    29:28
    Zcela zbytečně se hosté posílají do čtyř. Již po odehrání kotouče se totiž provinil krosčekem Maxim Gončarov (OMS). Avangard se tak bude muset opět bránit silné ofenzivě domácích.
     
    25:24
    Síly na ledové ploše se vyrovnávají, Marek Kvapil (DMS) se provnili podražením. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    24:50
    Moskva okusí opět přesilovou hru. Za napadení putuje na trestnou lavici Sergei Kalinin (OMS).
     
    21:06
    Moskevští si zahrají přesilovou hru, hlavnímu sudímu držení hole neuniklo. Na lavici hanby putuje Miroslav Blaťák (OMS).
     
    16:35
    Skutečně pozoruhodné. Dinamo půjde podruhé na trestnou lavici za hru v šesti. Hosté si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    15:05
    Omsk drží Moskvu pod tlakem, ta ale dobře blokuje střely. Nyní to již ale bude po domácí kritické, neboť Denis Mosaljov (DMS) vyhodil kotouč mimo hrací plochu, za což je potrestán.
     
    14:09
    Omsk si zahraje v početní výhodě. Jurij Babenko (DMS) dostává dvě minuty za hákování. Navíc obdržel ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Třejmě adresoval k sudím nepříliš lichotivé poznámky.
     
    09:22
    Domácí byli dlouho usazeni v útočném pásmu, ale nakonec se Omsk osvobozuje vyhozením přes všechny čáry. Přesilová hra Dinama je navíc minulostí, Moskva totiž hrála v šesti. Jeden z hlavních sudích si toho všiml, tudíž trestá. Dvě minuty odpyká Konstantin Volkov (DMS). Bude se hrát ve čtyřech.
     
    08:25
    Bude se poprvé vylučovat, a to na straně hostí. Ilja Dervuk (OMS) vyhodil z vlastního pásma puk mimo hrací plochu, což znamená menší trest za zdržování hry.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 20. Karpov (Dugin, Kokarev), 25. Glazačev (Kokarev), 30. Babenko (Cvetkov, Glazačev), 36. Babenko (Glazačev), 48. Mosaljov, 51. Babenko (Glazačev, Šaryčenkov) – 2. Růžička (Blaťák), 16. Sjomin (Širokov), 23. Růžička, 31. Pěrežogin (Širokov, Baranka)


    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Lazušin) Barancev, Novák, Rjazancev, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Višněvskij, Korjagin – Karpov, Kvapil, Komarov, Dugin, Mosaljov, Peťuško, Pestunov, Kokarev, Glazačev, Babenko, Volkov, Cvetkov
    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Ljamin, Nurislamov, Baranka, Gončarov, Blaťák, Kuljaš, Dervuk, Pivcakin – Kurjanov, Rasskazov. Růžička, Širokov, Popov, Machanovskij, Kalinin, Sjomin, Kosticyn, Kazjonov, Ivanov, Pěrežogin

    Rozhodčí: Belov, Odins – Balodis, Sivov

    Diváci: 5468
    bahis siteleri