Vladivostok – Petrohrad 5:4 (1:0 po s.n.) | Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Mytišči 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – HC Slovan 6:2 (kon.)
Ufa – Riga 4:3 (po pr.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (2:1 po s.n.)
Viťaz – Barys 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 6:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:4 (1:2, 3:2, 2:0)
Avangard Omsk
Pátek 03.01.2014, 14:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:51
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Stačí jedna drobná chyba a domácí znovu trestají, a to ve vlastním oslabení. Konstantin Glazačev vybojoval kotouč a vydal se s ním po levé straně do útoku. V útočné třetině pak nabil JURIJI BABENKOVI, který z voleje div neprotrhl síť za Andrejem Mezinem. Vynikající akce. Asistence: Konstantin Glazačev, Alexander Šaryčenkov.
     
    47:27
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskva se poprvé v utkání ujímá vedení. Nahození od modré čáry Mezin zlikvidoval, naneštěstí ale vytěsnil kotouč pouze k DENISI MOSALJOVOVI, který neváhal a přesnou ranou rozsvítil červené světlo za hostující brankou. Bez asistence.
     
    35:06
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se opět dočkali, prvnotní nahození ještě Mezin polapil, ale na následnou dorážku zcela osamoceného JURIJE BABENKA již nestačil. Začíná se tak znovu "od nuly." Asistence: Konstantin Glazačev.
     
    30:34
    Avangard právě vstřelil branku!
    Co k tomu říci. Stačí jeden povedený protiútok a Omsk se znovu ujímá vedení. Sergeu Širokov potáhl puk do pásma, obhodil si efektní, ale hlavně efektivní stahovačkou obránce a předložil přihrávku jako na zlatém podnose ALEXANDERU PĚREŽOGINOVI. Šikovný útočník Avangardu pak pohotově zakončil. Asistence: Sergei Širokov, Ivan Baranka.
     
    29:35
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Zbytečné vyloučení bude Gončarova mrzet dvojnásob, Dinamo totiž výhodu jednoho muže v poli bleskově využívá. Po velkém závaru před brankou Omsku dotlačil kotouč za brankovou čáru JURIJ BABENKO. Zápas je tak otevřený na obě strany. Asistence: Alexei Cvetkov, Konstantin Glazačev.
     
    24:30
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se znovu přibližují na rozdíl jedné branky. objel bránu a předložil milimetrový pas KONSTANTINU GLAZAČEVOVI. Útočník Dinama neměl se zakončením problém. To je zápas! Asistence: Denis Kokarev
     
    22:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se v přesilové hře prezentují skutečně katastrofálně. Další fatální minela nabídla samostatný nájezd ŠTEFANU RŮŽIČKOVI, který se nerozpakoval a učebnicovým bekhendovým blafákem vrátil Omsku dvoubrankové vedení. Bez asistence.
     
    19:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali! Svou převahu přetavili v kontaktní branku. Pohlednou kombinace zakončuje do zcela odkryté branky MAXIM KARPOV. Tento přesný zásah může být pro Dinamo velice důležitý. Asistence: Jegor Dugin, Denis Kokarev.
     
    16:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jenom prosazují a nedisciplinovanost domácí družiny trestají. Po rychlém přechodu do pásma se puk dostal do mezikruží k DMITRIJI SJOMINOVI, který pohotovou ranou nad levý beton Šaryčenkova navýšil vedení Omsku. Asistence: Sergei Širokov.
     
    01:06
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový úvod v podání hostujícího celku. Po rychlé kombinaci se kotouč dostal na modrou čáru k Miroslavu Blaťákovi, který jej ihned poslal na bránu. Do střely poté vložil hůl ŠTEFAN RŮŽIČKA, což změnilo trajektorii letu touše. Ten si následně našel cestu za Šaryčenkovova záda. Asistence: Miroslav Blaťák.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 20. Karpov (Dugin, Kokarev), 25. Glazačev (Kokarev), 30. Babenko (Cvetkov, Glazačev), 36. Babenko (Glazačev), 48. Mosaljov, 51. Babenko (Glazačev, Šaryčenkov) – 2. Růžička (Blaťák), 16. Sjomin (Širokov), 23. Růžička, 31. Pěrežogin (Širokov, Baranka)


    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Lazušin) Barancev, Novák, Rjazancev, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Višněvskij, Korjagin – Karpov, Kvapil, Komarov, Dugin, Mosaljov, Peťuško, Pestunov, Kokarev, Glazačev, Babenko, Volkov, Cvetkov
    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Ljamin, Nurislamov, Baranka, Gončarov, Blaťák, Kuljaš, Dervuk, Pivcakin – Kurjanov, Rasskazov. Růžička, Širokov, Popov, Machanovskij, Kalinin, Sjomin, Kosticyn, Kazjonov, Ivanov, Pěrežogin

    Rozhodčí: Belov, Odins – Balodis, Sivov

    Diváci: 5468
    bahis siteleri