Malaga – Atlético 0:1 (kon.) | Valladolid – Real Betis 0:0 (kon.) | Valencia – Levante 2:0 (kon.)
Almería – Granada 3:0 (kon.)
konec
Malaga CF
0:1 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 04.01.2014, 16:00 • La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Antunes musel jít do skluzu, aby zastavil unikajícího D. Costu. Bohužel pro něj vidí také žlutou kartu. Dnes se to kartami jen hemží a to hře rozhodně nepřispělo.
     
    87
    Nic na tom nepřidá ani útočný faul v podání Samuela na Tiaga, za což si hráč odnese žlutou kartu.
     
    86
    Tak tohle s důrazem Rodríguez trochu přepískl. Jeho ostrý zákrok schytal Antunes, který se krčí na zemi v nefotbalové pozici. Sám aktér faulu vidí za svoje počínání kartu ve žluté barvě.
     
    83
    Godín si vysloužil žlutou kartu za své nesportovní chování.
     
    76
    Hosté mířili do rychlého brejku. Konkrétně to byl D. Costa, jenž si také chtěl vymodlit penaltu. Sudí mu to ale nezbaštil a rovnou mu vytáhl žlutou kartu za nasimulovaný zákrok.
     
    53
    Hráči z Málagy se dostali k míči a s ním následně dobře hráli, až si vykoledovali faul. Tu dostal Juanfran, který skolil k zemi Camacha.
     
    41
    Tohle Angeleri s důrazem poněkud přehnal. Na protihráče u postranní čáry si doslova vyšlápl a tvrdým skluzem jej poslal k zemi. Za což také vyfasuje žlutou kartu.
     
    26
    Kapitán hostů Tiago vidí žlutou kartu. Jeho výroky směrem k sudímu asi nebyli zrovna gentlemanské.
     
    24
    Sudí ukazuje Darderovi za jeho druhý faul ve středu pole žlutou kartu.
     
    10
    Nyní už se v hlavní roli ocitl brankář domácích, když na centr Kokeho v poklidu dosáhl a u kryl ho ve své náruči. Miranda se do něj ale dost nešetrně opřel a proto hru pozastavuje útočný faul. Miranda je také ohodnocen žlutou kartou.

    Jakub Martiňák

    Branky: 70. Koke

    Karty:   24. Darder (MLG), 41. Angeleri (MLG), 87. Samuel (MLG), 90. Antunes (MLG) – 10. Miranda (ATM), 26. Tiago (ATM), 53. Torres Juanfran (ATM), 76. D. Costa (ATM), 83. Godín (ATM), 86. C. Rodríguez (ATM)


    Malaga CF: Caballero – Sergio Sánchez, Angeleri (77. Morales), Weligton (C) – Gámez, Camacho, Darder, Antunes – Samuel, Juanmi (66. Duda), Eliseu (66. Santa Cruz).
    Náhradníci: Kameni – Ferreira, Portillo, Anderson, Morales, Duda, Santa Cruz.

    Atlético Madrid: Courtois – Torres Juanfran, Godín, Miranda, Filipe – Turan (62. C. Rodríguez), Tiago (C), Koke, Ó. Torres (46. Adrián) – David Villa (84. Alderweireld), D. Costa.
    Náhradníci: Aranzubia – Insúa, Alderweireld, C. Rodríguez, Guilavogui, Adrián, J. Sosa.

    Rozhodčí: Teixeira Vitienes