Havlíčkův Brod – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:1 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 1:4 (kon.)
Třinec – Olomouc 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 1:11 (kon.) | Havířov – Opava 1:7 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 05.01.2014, 11:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost a z havlíčkobrodské Kotliny přeji příjemně strávený zbytek neděle. (13:11:04)
     
    Je dobojováno. Poslední třetina přinesla velmi napínavý souboj, plný tvrdých střetů a několika drobných šarvátek. Stav 2:4 ale vydržel po celou poslední dvacetiminutovku a z plného počtu bodů se mohou radovat hokejisté Pardubic.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Z levého úhlu zamířil Viktor Michalička. Puk letící pár centimetrů nad ledem stačil Klouček pokrýt pod sebou.
     
    58:52
    Havlíčkův Brod se snaží něco vytěžit z dlouhé přesilovky. Zatím je ale úspěšnější pardubická obrana.
     
    57:31
    Tak ne, nastřelení pukem není důvodem Hrabaňova zranění. Bude se trestat, a to pěti minutami plus trestem do konce utkání. Filip Zadina (PCE) dostává osobní trest za píchnutí špičkou hole. Pět minut za něj odpykává Dominik Kubišta (PCE).
     
    57:31
    Na ledě zůstal s velikou bolestí ležet domácí bek Patrik Hrabaň, přiznám se, že jsem přehlédl co přesně se mu stalo, ale vypadalo to, že ho pukem napálil jeden z Pardubických hráčů. Hrabaň ve hře pokračovat zřejmě nebude.
     
    56:20
    Jiří Vlach se s pukem proháčkoval až do mezikruží, kde zkoušel v obloučku přehodit klečícího Kloučka. Následně ještě dorážel Viktor Michalička. Ani ten ale nedokázal usměrnit černou pryž mezi tyče.
     
    53:45
    Vojtěch Veverka zavážel kotouč do útočného pásma, ale trochu brzy zvolil dalekonosonou dělovku, kterou Klouček pohodově vyrazil za branku.
     
    52:13
    Vypadá to, že Pardubice mají trochu strach o výsledek, což jim působí nemalé zmatky z defenzívě. Rebelové se stále častěji dostávají ke střelbě a Klouček má nyní hodně práce.
     
    51:17
    Lukáš Eder napřáhl na modré lajně a vystřelil nebezpečný padáček, proti kterému si musel Marek lehce nadskočit, aby jej lapil.
     
    49:53
    Ohrmoným důtazem se před brankou hostů prezentoval David Michálek a Klouček jednu chvíli nevěděl, kde mu stojí hlava. Kotouč se mu nakonec podařilo zalehnout.
     
    48:14
    Zajímavou rotaci na levém kruhu předvedli Dominik Bureš s Filipem Zadinou. Přihrávky skrz chumel bránících Rebelů ale postrádaly v důležitou chvíli potřebnou přesnost.
     
    46:59
    Havlíčkův Brod ubránil svou početní nevýhodu a je v pěti.
     
    46:08
    Takhle se střílí příklepem! Filip Zadina vypálil takřka z místa slušnou petardu, kterou musel Marek odrážet až u pravého růžku.
     
    44:59
    Hlavní arbitr Lamberský bude udělovat trest na domácí stranu. Aleš Krtek (HBR) jde pykat na dvě minuty za hákování.
     
    44:20
    Kupředu se hrnuli hosté, akci ale uspěchali a sudí odpískal ofsajd.
     
    43:06
    Hra dostala pro dnešek nezvyklé tempo. Jak je vidno, Pardubice ucítily, že rozhodně nemají vyhráno a neoplývají takovou jistotou jako v předchozích čtyřiceti minutách hry. Z toho pochopiteolně těží domácí, kterým se daří přechody do útoku.
     
    40:38
    David Michálek nebezpečně zahrozil u Kloučkovy levé tyčky, když se pokoušel zakončovat bekhendem. Trefil však jen brankářův narafičený beton.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 35. Veverka (Michálek), 39. Vlach (Michálek) – 5. Petrus (Pochobradský), 8. Bor (Petrus), 24. Cach (Zadina), 33. Boček (Pochobradský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Hrabaň, Němec, Kopic, Krtek, Vála, Lachman – Michálek "C", Vlach, Michalička – Hendrych, Beran "A", Veverka – Pilný, Donda, Petržílek – Kadleček, Hplenda, Chymo
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Groh) – Vála, Leder, Boček, Mert, Polák, Králíček – Hašek, Zadina "C", Bureš "A" – Machala, Cach, Machač – Bor "A", Pochobradský, Petrus – Kubišta

    Rozhodčí: Marek Honza – Lukáš Lamberský, Vít Stehlík
    bahis siteleri