Finsko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Finsko
1:6 (1:4)
Česko
Úterý 07.01.2014, 17:30Přípravný zápas
     
    38:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Finové již zvolili všechno na útok a to se jim hrubě nevyplatilo! Hned dva čeští hráči postupovali sami na brankáře, Lukáš Rešetár nesobecky přihrál k MICHALU SEIDLEROVI, který trefil odkrytý kout branky – 1:6!
     
    20:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Devět vteřin po rozehrávce však již finský brankář Sarelius vytahuje míč ze své branky. Ze stejné pozice jako před chvílí Roman Mareš vypálil také LUKÁŠ REŠETÁR, který umístil míč nekompromisně ke vzdálenější tyči – 1:5!
     
    19:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost ve finské hale! Domácí střílí v závěru prvního poločasu alespoň čestnou branku, na středu hřiště si vzal balon PANU AUTIO, udělal dva kroky a přesnou střelou po zemi našel místo u tyče české branky, Šimon se natahovat marně – 1:4!
     
    18:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty před koncem prvního poločasu se znovu prokázala excelentní spolupráce z mistrovského Era-Packu! Roman Mareš přesným pasem našel nekrytého MATĚJE SLOVÁČKA, jenž neomylně dovedl míč do prázdné branky – 0:4!
     
    08:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    To by ale Finové nemohli dělat naprosto zbytečné chyby v rozehrávce! Po jedné takové postupoval PETR OLIVA sám na brankáře, udělal mu kličku a poté ho lehkou střelou prostřelil – 0:3!
     
    05:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí se česká lavička raduje podruhé! DAVID CUPÁK dostal míč na levou stranu do běhu a křižnou střelou po zemi na vzdálenější tyč podruhé překonala finského brankáře Sareliuse – 0:2!
     
    01:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla ukázková česká spolupráce na jeden dotek, která znamená vedoucí branku! Na konci milimetrových přihrávek se objevil před odkrytou klecí DAVID CUPÁK a pohodlně otevřel střelecký účet dnešního zápasu – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 19. Autio – 1. Cupák, 5. Cupák, 8. Oliva, 18. Slováček (R. Mareš), 20. Rešetár, 38. Seidler (Rešetár)

    Karty:   21. Autio (FIN)


    Finsko: Sarelius (Puolomaki, Rantanen, Toivola) – Autio, Lindgren, Stenholm, Martiskainen, J. Kytölä, Pakola, Muridiyazd, Kytölä M., Hosio, Teittinen, Säärelä, Alasuutari, Jyrkiäinen, Tirkkonen
    Česko: Šimon (Gerčák) – Cupák, Novotný, Oliva, Kovacs, R. Mareš, Rešetár, Rodek, Holý, Seidler, Slováček, Sláma, Janovský

    Rozhodčí: Lehtinen, Linhart – Aalto