Villarreal – Real Sociedad 5:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
5:1 (3:0)
Real Sociedad San Sebastian
Pondělí 13.01.2014, 22:00 • Estadio El Madrigal, Villareal • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    60
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Ze vstřelené branky se radují i hosté. Vela našel od rohového praporku IMANOLA AGIRRETXE, kterému se povedlo poslat míč za Asenja. Hosté tak kosmeticky upravují výsledek a snižují na rozdíl čtyř branek. Ovšem pořád máme před sebou ještě půlhodinu hry.
     
    58
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Real Sociedad už potupné. Costa poslal do vápna velmi dobrý centr, na který si našel cestu MOISÉS GÓMEZ a střelou po zemi poslal míč do branky hostujícího celku.
     
    55
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Villarreal se dokázal ubránit tlaku hostí a sám udeřil. Po velmi dobré přihrávce Dos Santose se dostal do jasné šance IKECHUKWU UCHE, který s ní naložil nejlépe jak mohl a technickou střelou překonal Brava.
     
    33
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Villarreal přidává další branku. GIOVANI DOS SANTOS obdržel na hranici velkého vápna míč od Gaspara, dostal se do středu a tvrdou střelou poslal míč k pravé tyčce.
     
    27
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí si po rohovém kopu vytvořili tlak, ze kterého pramení druhá branka v síti Brava. Na centr dose Santose si našel ve vápně cestu IKECHUKWU UCHE, který tvrdou střelou bez přípravy poslal míč k pravé tyči.
     
    17
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Villarreal se dostává do vedení a nutno říci, že úplně zaslouženě. Do vápna se dostal neohroženě Gaspar, který z velkého úhlu přihrál před malé vápno, kam si na míč naběhl GIOVANI DOS SANTOS a tvrdou střelou k pravé tyči se nemýlil.

    Jan Šlapáček

    Branky: 17. G. dos Santos (M. Gaspar), 27. Uche (G. dos Santos), 33. G. dos Santos, 55. Uche (G. dos Santos), 58. M. Gómez (J. Costa) – 60. Agirretxe (Vela)

    Karty:   8. J. Costa (VLR), 20. B. Soriano (VLR) – 2. Ángel (RSC), 72. Zurutuza (RSC), 73. Ros (RSC), 76. C. Martínez (RSC)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Dorado, J. Costa – Aquino, Trigueros, B. Soriano (C) (71. Pina), M. Gómez (67. Leiva) – G. dos Santos (74. Perbet), Uche.
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokić, Paulista, Pina, Perbet, Jonathan Pereira, Leiva.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara (59. Ros), Prieto (C), Pardo (46. Zurutuza), Griezmann (46. M. González) – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Zurutuza, Ros, G. Castro, Seferović.

    Rozhodčí: Velasco – Alonso, Yuste
    bahis siteleri