Olomouc – Přerov 8:3 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
8:3 (2:1, 2:0, 4:2)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 16.01.2014, 15:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Z extraligového utkání mezi Olomoucí, a Přerovem je to tak vše. Já se na vás budu těšit u dalšího online přenosu, který startuje za hodinu, kdy se proti sobě postaví starší dorostenci Olomouce a Letňan. (17:15:55)
     
    Mora tak ovládnula hanácké derby proti Přerovu. V poslední třetině se doslova roztrhnul pytel s góly, protože dohromady jsme jich mohli vidět šest. Čtyři branky z celkových šesti vstřelila domácí Olomouc, která tak vyhrála utkání 8:3.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:56
    Jan Beier (OLO) je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    58:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! VÍTĚZSLAV BEUTL využil nádherné přihrávky od Podlahy a svou tvrdou střelou navyšuje vedené olomouckého celku. Asistence: Josef Podlaha, Matěj Zabloudil.
     
    57:57
    Přerov jde ještě v samotném závěru utkání do čtyř, když na dvě minuty za držení je vyloučen hostující kapitán Vojtěch Zeleňák (PRE).
     
    57:40
    Tomaník svou prudkou střelou trefuje břevno olomoucké brány!
     
    56:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora přidává navzdory neproměněnému trestnému střílení svou sedmou branku v utkání,když se po vyhraném buly dostal puk na hokejku MARTINU PĚCHOVI, který svou střelou prostřeluje Vaculu. Asistence: Petr Mader.
     
    55:59
    Martin Urban se rozjel ke svému nájezdu a snažil se napodobit gól Tomáše Hertla z utkání proti New York Rangers, ale Vacula jeho úmýsl přečetl a vypíchnul mu puk svou hokejkou.
     
    55:59
    Po faulu na ujíždějícího Martina Urbana je nařízeno trestné střílení pro Olomouc!
     
    53:45
    Zeleňák svým dlouhým pasem hledal na modré čáře stojícího Peterku, ale ten si nedokázal zpracovat prudký kotouč a hostům je pískán icing.
     
    52:39
    Schejbal si připisuje další úspěšný zákrok, když na něj z pravé strany kluziště vystřelil Navrátil.
     
    52:05
    Přerovští hokejisté špatně rozehráli ze svého obranného pásma, a tak je pískáno zakázané uvolnění.
     
    51:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ještě dramatizují koncovku duelu. Peterka vjel do útočného pásma, kde přenechal puk za sebou najíždějícímu PAVLU NAVRÁTILOVI, jenž procpal puk mezi betony Schejbala. Asistence: Lukáš Peterka.
     
    50:39
    Následně je pískáno zakázané uvolnění domácího celku.
     
    49:59
    Následně na druhé straně chtěl Podlaha posunout puk Zabloudilovi před prázdnou bránu, ale do pasu olomouckého útočníka zasáhnul svou hokejkou Vacula.
     
    49:13
    Tak to byla nádherná invididuální akce Navrátil, které už jenom chybělo gólové zakončení. Přerovský útočník se totiž dokázal prokličkovat až před Schejbala, na kterého však nevyzrál se svou kličkou do bekhendu.
     
    48:37
    Tomaník uháněl zcela sám na Schejbala, ale přerovský útočník v následném zakončení netrefil bránu Olomouce.
     
    48:17
    Pěcha se dokázal prokličkovat až mezi kruhy, kde však svou následnou střelou netrefuje bránu Přerova.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Husták (Pěcha, Skopal), 18. Beutl, 27. Beier (Horký M.), 37. Horký M. (Zabloudil, Podlaha), 43. Beier (Mader, Urban M.), 47. Podlaha (Dajčar, Beutl), 57. Pěcha (Mader), 59. Beutl (Podlaha, Zabloudil) – 20. Šťastný (Zeleňák, Tomaník), 44. Peterka (Miklík, Tomaník), 52. Tomaník (Peterka)


    HC Olomouc: Schejbal (Urban T.) – Beutl (C), Dajčar, Galvas, Holiš, Mader, Štreit, Murla, Piska – Podlaha, Horký M., Zabloudil – Hajšman, Beier, Urban M. – Husták, Pěcha, Skopal – Spatharis, Wolf, Janků.
    HC ZUBR Přerov: Vacula (Macháč) – Juřena, Dvořáček, Mlčák, Miklík – Šťastný, Skříček, Hotěk, Navrátil, Tomaník, Peterka, Zdráhal, Petráš, Horký A.,Zeleňák (C).

    Rozhodčí: Cik – Novotná, Takáč
    bahis siteleri