Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
Karlovarský kraj
Středa 22.01.2014, 08:00 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Ondřej Váňa (JHC) – Filip Bernáth (KVK) (09:30:16)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:34
    Ještě vidíme icing ze strany Jihočechů a uvidíme buly před Pavlátovou svatyní. Jihočeský kraj se tak přiblížil postupu do finále.
     
    44:01
    Jihočeši dohrávají v klidu zápas a nikam se neženou. Karlovarští jsou na tom obdobně, a tak sledujeme celkem poklidný konec utkání.
     
    43:11
    Jihočeši kombinovali před brankou Adama Berana a snažili se něco vyprodukovat, ale přišli o kotouč a Jan Tesař měl plno práce s tím, aby se stihl vrátit.
     
    42:32
    Chybnou rozehrávku Karlovarských zachytil na modré čáře Jan Tesař, který se snažil u branky nalézt hokejku spoluhráče, ale František Klejna jeho pas zablokoval.
     
    41:47
    Karlovarští chytili, lidově řečeno, slinu a znovu se tlačili až do zakončení, ale na modré čáře je zastavil úmyslný ofsajd.
     
    40:38
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Karlovarský výběr se také prosazuje a alespoň kosmeticky upravuje skóre. Kdo jiný se mohl trefit, než JAN BEČKA. Ten dostal kotouč od Jakuba Ptáčka a projel až před brankoviště, kde zvedl kotouč nad rameno Dominika Pavláta! Asistence: Jakub Ptáček.
     
    39:48
    Bravo Adamu Beranovi! Z mezikruží vypálil Tomáš Vochozka, ale karlovarský muž s maskou jeho ránu vytáhl betonem. Ten samý hráč se pak dostal k dorážce u druhé tyče, ale Beran se fantasticky přesunul a puk podržel na hrudi!
     
    39:34
    Celek z jihu Čech je ve velké pohodě. Z pravého kruhu pálil Martin Kašper a Adam Beran jeho ránu horko těžko vykopl před sebe. Následně ale dobře zamezil dorážce Vojtěcha Brabcem když pokryl kotouč ve výstroji.
     
    38:47
    Jan Tesař je dnes velmi střelecky aktivní. Dvakrát po sobě šteloval kotouč na branku, ale nejprve trefil jen obránce a následně jej vychytal připravený Beran.
     
    37:48
    A znovu musel karlovarský gólman čelit nebezpečné ráně. Tentokrát z prostoru mezi kruhy, ale znovu výborně zasáhl a jeho tým se tak mohl osvobodit alespoň vyhozením do středního pásma.
     
    36:48
    Jen co se Jihočeši ubránili, už zase útočí z plných sil. Jan Tesař zakončoval od modré a Adam Beran měl co dělat, aby kotouč svým betonem alespoň vyrazil.
     
    35:52
    Tým z jihu Čech nejprve vyhodil kotouč ven z pásma, ale následně se dostal na pravém kruhu ke střele Jiří Nídl, jehož však vychytal připravený Dominik Pavlát. K dorážce se prokousal Daniil Petrov, ale na připraveného gólmana Jihočechů si nepřišel!
     
    35:16
    Jihočeský kraj bude hrát oslaben. Stanislav Dosek (JHC) zastavil akci soupeře rybičkou, ale to tak nešťastnou, že se píská pád pod nohy.
     
    35:00
    Lukáš Matys hledal před brankou hokejku vytáhlého kapitána Jihočechů Jáchyma Kondelíka, ale tomu kotouč uskočil.
     
    34:02
    Jihočechům nejprve nevyšel útok a pískalo se jen zakázané uvolnění. Následně zkusili Karlovarští své štěstí střelou od modré čáry, ale ta zamířila jen mimo klec.
     
    33:18
    Na levém kruhu neměl jihočeský hráč dost času na střelu, a tak poslal kotouč na modrou čáru, kde jej vypálil Daniel Klusáček, ale našel jen hruď připraveného Adama Berana.
     
    32:24
    Daniel Dudáček zachyboval na modré čáře a dopředu se mohl hnát Tvan Thanh Hoang, ale karlovarský šikula zakopl u hůl protihráče a spadl na koleno.
     
    31:06
    A další parádní akce z varny jihočeského celku! Ondřej Váňa se po nahrávce od Jakuba Káníka ocitl na pravém kruhu, kde se rychle opřel do puku, ale ten o malý kousek přeletěl horní tyč.
     
    30:18
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Bleskový start v podání jihočeského výběru! Celek z jižní části České republiky se hned po startu závěrečné dvacetiminutovky prosazuje. Michal Jurka dostal kotouč od DANIELA KLUSÁČKA na modrou čáru a bleskově jej vrátil zpět na levé kruh, kde jej jihočeský kanonýr poslal přesně do protipohybu gólmana! Asistence: Michal Jurka.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:41
    Na trestnou lavici zamířil hráč Karlovarského kraje, který tak dává Jihočechům další střeleckou šanci. Martin Tocik (KVK) je potrestán za hákování.
     
    29:08
    Z levého kruhu vyslal Tomáš Vochozka nepříjemnou ránu, která se ještě odrazila od obránce, ale naštěstí pro karlovarského gólmana skončila vedle.
     
    28:07
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je doslova brankový kolotoč v podání Jihočechů, který nevydržel brankář Miloslav Fuksa, který se nechal vystřídat Adamem Beranem. Jakub Káník se na pravém kruhu opřel do kotouče, Fuksa jej vyrazil jen před sebe, ale tam byl všudybyl TOMÁŠ SCHWAMBERGER, který zvedlo kotouč přesně pod víko! Asistence: Jakub Káník.
     
    27:01
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    A je asi hotovo! Jihočeský celek se prosazuje počtvrté a zřejmě se již dostal do toho tempa, v němž jsme jej vídali v předchozích dvou dnech. Martin Kašper vybojoval za brankou kotouč, který pak naservíroval na levý kruh, kde se do něj opřel DOMINIK KAISLER, jenž propálil gólmana Fuksu, který nestihl včas zakleknout! Asistence: Martin Kašper.
     
    26:41
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Wow! Tak to byla nádhera v podání Tomáše Schwambergera! Písecký snajpr se totiž chopil na vlastní modré čáře puku, ve středním pásmu udělal ze dvou hráčů hlupáky a na levém kruhu pak prohodil kotouč mezi bruslemi dalšího hráče soupeře, aby si pak sjel na brankoviště a diagonálou našel ONDŘEJE VÁŇU, který pak jen doklepl kotouč do odkryté sítě! Asistence: Tomáš Schwamberger a Jan Tesař.
     
    25:48
    Jihočeši mají tlak a Karlovarský kraj má plno práce s tím, aby se jim ubránil. Nyní byl dokonce donucen vyhodit kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    24:44
    Na modré čáře se opřel do kotouče po menších peripetiích s nahrávkami Jan Tesař, ale kotouč doplachtil jen na brankoviště, kde se od beka odrazil pryč.
     
    23:26
    Adam Kalaj se na brankovišti dostal ke střele, ale trefil jen Fuksův beton. Dorážce pak zamezili Robert Kala s Petrem Štaifem. Nakonec parádním zákrokem zastavil Kala ještě pronikajícího Tomáše Vochozku!
     
    22:37
    Miloslav Fuksa opět v akci. Severočeši sice dostali puk až k Pavlátově kase, ale tam jej sebral Lukáš Matys, který projel až na pravý kruh, odkud vypálil a našel připravenou lapačku brankáře.
     
    22:03
    Dominik Kaisler se na pravém kruhu dostal ke kotouči a na rozdíl od Nídla na druhé straně neváhal a poslal jej na bránu. Tam stál ale připravený karlovarský brankář.
     
    21:16
    Jiří Nídl se po levém křídle procpal přes obránce až na kruh, ale dlouho váhal, zda má vystřelit, anebo nahrát spoluhráči, a tak se stihl jihočeský bek vrátit a odstavit jej.
     
    20:21
    Píská se úmyslný ofsajd Jihočechů, kteří se marně snažili procpat do pásma k ohrožení Miloslava Fuksy. Ten si nezachytal ani předtím v oslabení.
     
    19:39
    Karlovarští se hned po buly osvobodili a aktivním napadáním rozehrávky soupeře drželi Jihočechy v jejich pásmu.
     
    19:00
    Jakub Ptáček (KVK) dojel soupeře u mantinelu a je za to potrestán.
     
    18:45
    Karlovarští se snažili o odpověď, ale Jakub Káník sebral kotouč a zajel s ním až od pásma, kde ale pouze nahodil za bránu.
     
    17:37
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav nám v Kotlině moc dlouho nevydržel. Jihočeši se totiž pustili do útoku a svou šanci dotáhli až do úspěšného konce. Adam Kalaj z levého kruhu našel na brankovišti MARTINA KAŠPERA, který se na rozdíl od předchozí akce nemýlil a prostrčil puk mezi Fuksovými betony do sítě! Asistence: Adam Kalaj.
     
    16:45
    Martin Kašper se dostal po spolupráci s Danielem Klusáčkem do šance a pálil z pravého kruhu. Jeho zakončení ale vyrazil Fuksa do rohu.
     
    15:43
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    A aktivita v podání karlovarského výběru se vyplatila! Severočeši šokují svého soupeře z opačného pólu republiky a dostávají se znovu na vyrovnaný stav. Jihočechům byl odpískán ofsajd a po pravém křídle se hnal do šance JIŘÍ NÍDL, který se protáhl až před branku Dominika Pavláta a s chladnokrevností střelce zakončil přesně! Bez asistence.
     
    15:11
    Karlovarský kraj vlétl do této třetiny hodně zostra a z mezikruží napálil puk na kasu Radek Prošek, ale Dominik Pavlát byl včas na zemi a svými betony kotouč vyrazil.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Jihočeši vedou po první třetině těsným rozdílem, když se trefili až v poslední minutě této třetiny.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:11
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! V Kotlině se dnes čekalo na gól nejdéle, jelikož v Jihlavě se v obou zápasech skóre již pohnulo. Tady padl až v poslední minutě první třetiny. Ale celek z jihu Čech tu udělal parádně! Tomáš Vochozka z pravého kruhu našel křižným pasem na levém rohu brankoviště LUKÁŠE MATYSE, který ranou mezi betony přesouvajícího se Miloslava Fuksy otevřel gólový účet zápasu. Asistence: Tomáš Vochozka.
     
    13:43
    Jihočeši se dneska asi moc dobře nevyspali a oproti včerejší suverénnosti dnes působí dosti zakřiknutě a mají se soupeřem velké problémy.
     
    13:00
    Jiří Nídl se prokličkoval až před Pavláta, který ale jeho zakončení vychytal svými betony. Následně se tlačil karlovarský kanonýr k dorážce, ale byl odstaven Janem Tesařem.
     
    12:29
    Ondřej Váňa se dostal na levém kruhu po Káníkově pasu až ke střele, ale ta skončila v moci připraveného Miloslava Fuksy.
     
    11:41
    Jihočeši sice byli pod tlakem, ale už jsou kompletní. Karlovarskému celku se nepodařilo pořádně vystřelit na bránu. Dominik Pavlát byl prakticky bez práce.
     
    11:08
    Dlouhou kombinaci zakončil po přiklepnutí od Filipa Bernátha ranou od modré čáry Radek Prošek, ale kotouč trefil jen chrániče obránce.
     
    10:41
    Jiří Nídl na modré čáře nabral rychlost a prokousal se až k modré čáře, kde jej ale srazil k ledu Jan Tesař (JHC). Ten pyká za podražení.
     
    09:42
    Pískalo se zakázané uvolnění Jihočechů. Hned po buly sebral kotouč Jan Tesař, který projel až na pravý kruh, ale jeho zakončení zachytil do lapačky Miloslav Fuksa.
     
    08:48
    Velké smůla pro Karlovarský kraj! Radek Prošek to udělal náramně! Po levém křídle se protáhl až na kruh a rychlou střelou orazítkoval horní tyč Pavlátovy svatyně!
     
    07:45
    Velké šance na obou stranách! Ránu Daniela Dudáčka dokázal pohotový Pavlát vyrazit do rohu. Jihočeši zde sebrali kotouč a založili brejk, po kterém zakončoval do poloodkryté klece Tomáš Vochozka, který ale poslal kotouč jen pod gólmanem mimo. Následně ještě dorážel Jan Káník, ale tomu padli do střely tři obránci.
     
    06:48
    Hra je rozhádaná a ani jeden z týmů se nedokáže pořádně prosadit do zakončení. Dominují obrany, které zamkly modré čáry.
     
    05:56
    Rychlou kombinaci Radka Proška s Janem Bečkou musel hasit až rychle se vracející Tomáš Schwamberger, který padl soupeři pod nohy.
     
    05:05
    Karlovarští jinak v přesilovce nebezpeční nebyli, ale i po jejím skončení nepouštěli Jihočechy ven z pásma a udržovali si alespoň optický tlak.
     
    04:10
    Mezi kruhy se dostal k odraženému kotouči Martin Slabý, ale jeho ránu výtečně vykopl svými betony Dominik Pavlát. Jihočeši následně vyhazují.
     
    03:23
    První vyloučení zápasu přichází na straně Jihočechů. Ti přišli o kotouč a Daniel Klusáček (JHC) musel podrazit soupeře.
     
    03:08
    Nyní se ale museli i bránit. Stanislav Dosek ale vše zvládl a soupeře obral o kotouč. Následně udělal ve vlastním pásmu oblouk a nahrál kotouč spoluhráči.
     
    02:29
    První minuty se nesou v jasném tempu. Jihočeši potvrzující roli favorita se tlačí do zakončení, ale to jim nevychází podle jejich představ.
     
    01:35
    Martin Kašper se dostal na spodku pravého kruhu ke střele, ale Miloslav Fuksa dokázal kotouč svými betony vyrazit před sebe, kde se puk postarala obrana.
     
    00:33
    Adam Kalaj dokázal protečovat kotouč až do útočné třetiny, ale Tomáš Vochozka mu přejel a rozhodčí signalizoval ofsajd, takže Jihočeši museli vyklidit pásmo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Karlovarský kraj: Fuksa (Beran) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Červenka, Michal Habásko.
     
    Jihočeský celek bude chtít navázat na předchozí úspěšné putování turnajem a přiblížit se tak svému snu a cíli v podobě postupu do jihlavského boje o medaile. Již dvakrát se týmu z jihu Čech povedlo udržet čisté konto, o nějž se největší měrou postaral brankář Dominik Pavlát. Útočné řady táhne trio píseckých playerů Ondřej VáňaTomáš SchwambergerJakub Káník.

    Karlovarský celek se po nepovedených výkonech zmátořil a díky gólu z poslední minuty zápasu získal na své konto body za výhru nad Jihomoravským krajem. V brance se zatím střídají celkem pravidelně Adam Beran a Miloslav Fuksa. Útok táhnou Jan Bečka, Radek Prošek, Jiří Nídl a Martin Slabý.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Matys (Vochozka), 18. Kašper (Kalaj), 27. Váňa (Schwamberger, Tesař), 28. Kaisler (Kašper), 29. Schwamberger (Káník), 31. Klusáček (Jurka) – 16. Nídl, 41. Bečka (Ptáček)


    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Karlovarský kraj: Fuksa (29. Beran) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Červenka, Michal Habásko
    bahis siteleri