Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
Karlovarský kraj
Středa 22.01.2014, 08:00 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    40:38
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Karlovarský výběr se také prosazuje a alespoň kosmeticky upravuje skóre. Kdo jiný se mohl trefit, než JAN BEČKA. Ten dostal kotouč od Jakuba Ptáčka a projel až před brankoviště, kde zvedl kotouč nad rameno Dominika Pavláta! Asistence: Jakub Ptáček.
     
    30:18
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Bleskový start v podání jihočeského výběru! Celek z jižní části České republiky se hned po startu závěrečné dvacetiminutovky prosazuje. Michal Jurka dostal kotouč od DANIELA KLUSÁČKA na modrou čáru a bleskově jej vrátil zpět na levé kruh, kde jej jihočeský kanonýr poslal přesně do protipohybu gólmana! Asistence: Michal Jurka.
     
    28:07
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je doslova brankový kolotoč v podání Jihočechů, který nevydržel brankář Miloslav Fuksa, který se nechal vystřídat Adamem Beranem. Jakub Káník se na pravém kruhu opřel do kotouče, Fuksa jej vyrazil jen před sebe, ale tam byl všudybyl TOMÁŠ SCHWAMBERGER, který zvedlo kotouč přesně pod víko! Asistence: Jakub Káník.
     
    27:01
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    A je asi hotovo! Jihočeský celek se prosazuje počtvrté a zřejmě se již dostal do toho tempa, v němž jsme jej vídali v předchozích dvou dnech. Martin Kašper vybojoval za brankou kotouč, který pak naservíroval na levý kruh, kde se do něj opřel DOMINIK KAISLER, jenž propálil gólmana Fuksu, který nestihl včas zakleknout! Asistence: Martin Kašper.
     
    26:41
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Wow! Tak to byla nádhera v podání Tomáše Schwambergera! Písecký snajpr se totiž chopil na vlastní modré čáře puku, ve středním pásmu udělal ze dvou hráčů hlupáky a na levém kruhu pak prohodil kotouč mezi bruslemi dalšího hráče soupeře, aby si pak sjel na brankoviště a diagonálou našel ONDŘEJE VÁŇU, který pak jen doklepl kotouč do odkryté sítě! Asistence: Tomáš Schwamberger a Jan Tesař.
     
    17:37
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav nám v Kotlině moc dlouho nevydržel. Jihočeši se totiž pustili do útoku a svou šanci dotáhli až do úspěšného konce. Adam Kalaj z levého kruhu našel na brankovišti MARTINA KAŠPERA, který se na rozdíl od předchozí akce nemýlil a prostrčil puk mezi Fuksovými betony do sítě! Asistence: Adam Kalaj.
     
    15:43
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    A aktivita v podání karlovarského výběru se vyplatila! Severočeši šokují svého soupeře z opačného pólu republiky a dostávají se znovu na vyrovnaný stav. Jihočechům byl odpískán ofsajd a po pravém křídle se hnal do šance JIŘÍ NÍDL, který se protáhl až před branku Dominika Pavláta a s chladnokrevností střelce zakončil přesně! Bez asistence.
     
    14:11
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! V Kotlině se dnes čekalo na gól nejdéle, jelikož v Jihlavě se v obou zápasech skóre již pohnulo. Tady padl až v poslední minutě první třetiny. Ale celek z jihu Čech tu udělal parádně! Tomáš Vochozka z pravého kruhu našel křižným pasem na levém rohu brankoviště LUKÁŠE MATYSE, který ranou mezi betony přesouvajícího se Miloslava Fuksy otevřel gólový účet zápasu. Asistence: Tomáš Vochozka.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Matys (Vochozka), 18. Kašper (Kalaj), 27. Váňa (Schwamberger, Tesař), 28. Kaisler (Kašper), 29. Schwamberger (Káník), 31. Klusáček (Jurka) – 16. Nídl, 41. Bečka (Ptáček)


    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Karlovarský kraj: Fuksa (29. Beran) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Červenka, Michal Habásko
    bahis siteleri