Helas Brno – Rádio Krokodýl Brno 6:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 1:4 (kon.) | Hradec Králové – Interobal Plzeň 5:4 (kon.)
konec
Helas Brno
6:5 (4:2)
FC Rádio Krokodýl Brno
Pátek 24.01.2014, 19:30 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    33
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Hostům se to ale daří a ukazují, že Helasu nic neponechají jen tak bez boje. Jeden z hostů posílal míč před bránu, kde po několika záludných odrazech míč do brány dopravil snad břichem MARTIN NOSKO. Dnešní derby tedy má naprosto vše. Uvidíme, co všechno nás dnes ještě čeká. Bez asistence.
     
    30
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí opět odskakují o dvě branky. Helas zahrál rychlé střídaní, kdy na jedné straně lavičky odešel střídat Lacko a na druhé naskočil MILAN KLIMEŠ, který se tak dostal k individuální akci. Posledního hráče si obehrál a pohrál si i se Sýkorou, kterému nedal šanci. Asistence: David Cupák.
     
    28
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté opět velice rychle odpovídají. Nebýt přesilovky domácích, bylo by pravděpodobně srovnáno. Po velkém tlaku se míč odrazil na nohu MARTINU KALINOVI, jenž už zamířil přesně. Připisuje si druhý gól v zápasu a hosté jsou opět na dostřel. Asistence: Pavel Outrata.
     
    27
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Helas po jedenácti vteřinách přesilovku využívá. Lacko si několikrát vyměnil balon s DAVIDEM CUPÁKEM, který se po jedné z těchto přihrávek odhodlal ke střele, kterou zamířil přesně k pravé tyčce. Hosté ve třech vůbec nezvládali pohyb mezi hráči Helasu. Asistence: Ivan Lacko.
     
    23
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Mrzet ho to ale nijak nemusí a naopak Helas by se měl začít obávat o své vedení. Hosté vstoupili velice aktivně do druhého poločasu a po třech minutách toho i využívají. TOMÁŠ MICA střílel téměr ze stejné pozice, jako před ním Nosko. Šimon na jeho dělovku po zemi nedosáhl. Bez asistence.
     
    20
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné. Zdálo se, že Helas už má vše pod kontrolou, ale nakonec inkasuje. Outrata nastřelil míč do vápna a než si toho všiml Šimon, tak stihl MARTIN KALINA balon ve vzduchu tečovat a dostat jej mimo dosah brněnského gólmana. Gól padl sedm vteřin před koncem prvního poločasu. Asistence: Pavel Outrata.
     
    17
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to však domácím vyšlo. Bylo to znovu velice pohledná akce, která by se v hokeji určitě ucházela o zlatou helmu. Celý ťukes zakončoval u levé tyče do prázdné branky David Cupák. Helas je nyní mnohem aktivnější a hosty nepouští k balonu. Asistence: Josef Havel.
     
    13
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí míč rozehráli na Cupáka, který přenechal míč JOSEFU HAVLOVI, jenž se podíval, že má před sebou dost místa a vypálil dalekonosnou střelu. Ta se ve vzduchu zavrtěla a zapadla až za Sýkorova záda. Nádherná střela Havla a jeho druhý gól v zápasu! Helas vede znovu o dva. Asistence: David Cupák.
     
    9
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté však na tuto branku domácích velice rychle našli odpověď. Byť se během devíti minut nedostali prakticky k ničemu, tak teď to sehráli parádně. Po rozehrávce ve středovém kruhu našel Nosko MICHALA ŠEVČÍKA, který z levé strany našel mezeru mezi Šimonem a jeho bližší tyči. Rozdíl už je tedy zase pouze jednobrankový. Asistence: Martin Nosko.
     
    8
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují vedení! Nejprve poslal výbornou střelu Klimeš, jehož pokus si do břevna srazil Outrata, ale ihned potom si míč vzal JOSEF HAVEL, jenž už byl úspěšný. Helas tedy vede o dvě branky. Bez asistence.
     
    2
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Druhá střela zápasu už znamená první gól. Havel si dokázal udělat hodně prostoru na pravé straně hřiště, odkud poslal na milimetr přesnou přihrávku STANISLAVU LERCHOVI, který už bez problému střílel do odkryté brány. Agromeli tedy od samého začátku musejí dotahovat. Asistence: Josef Havel.

    Adam Havel

    Branky: 2. Lerch (Havel), 8. Havel, 13. Havel (Cupák), 17. Cupák (Havel), 27. Cupák (Lacko), 30. Klimeš (Cupák) – 9. Ševčík (Nosko), 20. Kalina (Outrata), 23. Mica, 28. Kalina (Outrata), 33. Nosko

    Karty:   25. Lidmila (HEL) – 10. Kalina (AGB), 18. Dornay (AGB), 38. Outrata (AGB)   26. Dornay (AGB)


    Helas Brno: Šimon (Tuháček, Večeřa) – Cupák (C), Lacko, R. Sýkora, Havel, Lidmila, Šplíchal, Vlach, Lerch, Klimeš, Presl.
    Trenér: Jan Loup

    FC Rádio Krokodýl Brno: R. Sýkora (Sára) – Outrata (C), Mica, Dornay, Herbon, Kalina, Ševčík, Nosko, Vrána, Veselovský, Procházka.
    Trenér: Zdeněk Táborský

    Rozhodčí: Jan Bělovský, Martin Ježek, D: Jiří Stix