Zlín – Třinec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Slavia 3:1 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:0 (kon.) | Liberec – Litvínov 3:2 (po pr.)
po s.n. (0:2)
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 26.01.2014, 16:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary.
    Rozhodující nájezd proměnil MARTIN ZAŤOVIČ, jenž se prezentoval precizně povedenou kličkou do bekhendu.
     
    57:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradci se zkrácenou přesilovku podařilo využít! Od modré čáry nejprve napřáhl skoro až ke stropu Frühauf, jehož tvrdou pumelici, která se odrazila od Závorky, dorazil do karlovarské svatyně JAROSLAV KUDRNA a stav je rázem znovu vyrovnaný – 3:3. Asistence: Peter Frühauf, René Vydarený.
     
    45:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Přesně tohle pravidlo se nyní potvrdilo. Hradec neskutečným způsobem svého soka zatlačil, ten se však z ničeho nic dostal do rychlého protiútoku, ze kterého se po skvělé zadovce Balána prosadil z vrcholu kruhů střílející PETR POHL a jeho přízemní střela si našla místo až za zády beznadějně se ohlížejícího Kantora. Asistence: Stanislav Balán.
     
    32:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je znovu vyrovnáno! Energie zahrála přesilovku jako z učebnice a mezi tři tyče hradecké svatyně přesně zacílil MARTIN ZAŤOVIČ, jehož našel mezi kruhy Balán a karlovarský ostrostřelec už se nemohl do odkryté hradecké klece mýlit. Asistence: Stanislav Balán.
     
    24:39
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradeckým se hru v početní převaze nakonec i přes nechvalný začátek podařilo využít, a to zásluhou JIŘÍHO ŠIMÁNKA, který si nabruslil na vrchol kruhů a odtud propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: René Vydarený.
     
    11:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Z rychlého protiútoku se prosadil MAREK HOVORKA, kterému od pravého mantinelu přihrával Tomáš Micka. Prvně jmenovaný pak napálil kotouč z první a trefil se přesně k bližší tyči hradecké klece. Asistence: Tomáš Micka, Roman Vlach.
     
    01:14
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový vstup do utkání v podání hradeckého mančaftu! Květoň nejdříve dostal mezi kruhy nabito ke střele, kterou opřel pouze o pravou tyč Závorkovy svatyně, ten si však myslel že má kotouč ve své moci, a to se šeredně mýlil. Ke kotouči se dostal dravec RASTISLAV DEJ a černou pryž dotlačil za brankovou čáru karlovarské kasy. Asistence: Lukáš Květoň.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 2. Dej (Květoň), 25. Šimánek (Vydarený, Kantor), 58. Kudrna (Frühauf, Vydarený) – 12. Hovorka (Micka, Vlach), 33. Zaťovič (Balán), 46. Pohl (Balán), rozh. náj. Zaťovič


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Marha, Květoň – Pospíšil, Knotek, Škoda – Švihálek, Červený, Marek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Šmach, Bičánek, Kubka, Drtina, Dresler, Gulaši, Schusser – Pohl, Balán, Zaťovič "C" – Hovorka, Vlach, Micka – Zucker, Vachovec, Rohan – Tomeček, Hruška, Koblasa. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Minář, Čech – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 4 835
    bahis siteleri