Boston – Florida 6:2 (kon.) | Toronto – Tampa 3:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 2:3 (kon.)
Philadelphia – Detroit 5:0 (kon.) | Buffalo – Washington 4:5 (po pr.) | Montreal – Carolina 3:0 (kon.)
St. Louis – New Jersey 3:0 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:4 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:0 (kon.)
Calgary – Chicago 5:4 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Minnesota Wild
Středa 29.01.2014, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Selanne vybojoval nahozený kotouč v rohu útočného pásma, rychle jej poslal před branku, kam si sjel MATHIEU PERREAULT, jenž překonává hostujícího brankáře! Domácí navíc mají k dispozici ještě dvě minuty z početní výhody. Asistence: Teemu Selanne.
     
    48:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pominville poslal kotouč od modré čáry směrem k domácí brance, v prostoru mezi kruhy ještě lehkou tečí mírně pozměnil jeho dráhu ERIK HAULA, jenž navýšil vedení hostů již na tři branky! Asistence: Jason Pominville, Marco Scandella.
     
    46:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, puk se dostal na modrou čáru, odkud vypálil Scandella, jehož ránu ještě před Hillerem tečoval ZACH PARISE a poslal tak hosty do dvougólového vedení! Asistence: Marco Scandella, Nate Prosser.
     
    20:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Bleskový start hostů do druhé třetiny, Suter si sjel od modré čáry k levému kruhu, vyslal přesný pas do prostoru před branku, kam si sjel MIKAEL GRANLUND a tečí poslal puk přesně do horního růžku domácí branky! Asistence: Ryan Suter, Zach Parise.
     
    18:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Getzlaf poslal zpoza branky přesný pas do prostoru levého kruhu, kam si sjel DUSTIN PENNER a tvrdou ranou z první poslal puk přímo do levého horního růžku hostující branky! Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    07:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je smůla pro domácí tým chvíli před polovinou první třetiny, akce začala přečíslením tří proti dvěma, ve kterém poslal Parise nahrávku na střed na Granlunda, jeho ránu srazil domácí Silfverberg za branku, kde si kotouč dojel JASON POMINVILLE, poslal jej z ostrého úhlu na branku a ten se od betonu domácího brankáře přeci jen dostal do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Zach Parise.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 19. Penner (Getzlaf, Perry), 51. Perreault (Selanne) – 8. Pominville (Granlund, Parise), 21. Granlund (Suter, Parise), 47. Parise (Scandella, Prosser), 49. Haula (Pominville, Scandella)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Allen, Sbisa – Perry, Getzlaf (C), Penner – Selanne (A), Perreault, Silfverberg – Cogliano, Koivu S. (A), Palmieri – Beleskey, Bonino, Maroon.
    Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Brodin, Suter (A), Prosser, Scandella, Stoner, Ballard – Niederreiter, Coyle, Parise (A) – Pominville (A), Granlund, Heatley – Fontaine, Brodziak, Cooke – Mitchell, Haula, Rupp.

    Rozhodčí: Jackson, Hanson – Heyer, Murchison

    Diváci: 15.020
    bahis siteleri