Boston – Florida 6:2 (kon.) | Toronto – Tampa 3:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 2:3 (kon.)
Philadelphia – Detroit 5:0 (kon.) | Buffalo – Washington 4:5 (po pr.) | Montreal – Carolina 3:0 (kon.)
St. Louis – New Jersey 3:0 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:4 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:0 (kon.)
Calgary – Chicago 5:4 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Minnesota Wild
Středa 29.01.2014, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:30
    Domácí to ještě zkusí bez brankáře a se šesti hráči v poli!
     
    57:06
    Skvělý zákrok Kuempera proti šanci Getzlafa, který si sjel před branku na backhandový pas zpoza hostující klece z hole Pennera, rána domácího kapitána z mezikruží však končí pouze na betonu brankáře Kuempera!
     
    53:09
    Domácí jsou však ve snaze o snížení stavu utkání přibržděni vyloučením, Mathieu Perreault (ANA) je vyloučen za krosček.
     
    52:20
    Teemu Selanne trefuje z předbrankového prostoru břevno hostující branky!
     
    50:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Selanne vybojoval nahozený kotouč v rohu útočného pásma, rychle jej poslal před branku, kam si sjel MATHIEU PERREAULT, jenž překonává hostujícího brankáře! Domácí navíc mají k dispozici ještě dvě minuty z početní výhody. Asistence: Teemu Selanne.
     
    49:50
    Bonino trefil tyč hostující branky!
     
    49:07
    Čároví sudí rychle zastavili potyčku mezi domácím Sbisou a hostujícím Ruppem, oba inkasují větší tresty, Rupp navíc ještě dvojitý menší trest za hrubost, domácí budou hrát čtyři minuty v početní převaze.
     
    48:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pominville poslal kotouč od modré čáry směrem k domácí brance, v prostoru mezi kruhy ještě lehkou tečí mírně pozměnil jeho dráhu ERIK HAULA, jenž navýšil vedení hostů již na tři branky! Asistence: Jason Pominville, Marco Scandella.
     
    46:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, puk se dostal na modrou čáru, odkud vypálil Scandella, jehož ránu ještě před Hillerem tečoval ZACH PARISE a poslal tak hosty do dvougólového vedení! Asistence: Marco Scandella, Nate Prosser.
     
    Po skončení třetiny byly uloženy následující tresty:

    Ben Lovejoy (ANA) – dvě minuty za hrubost
    Charlie Coyle (MNS) – dvě minuty za hrubost
     
    33:40
    Ryan Suter poslal švihem od modré čáry puk na branku, ten se odrazil od levé tyče zpět do chráničů domácího brankáře!
     
    32:51
    Další trest pro domácí celek, vyloučen je Bryan Allen (ANA) za podražení. Přesilovka Minnesoty přijde na řadu hned po skončení reklamní pauzy.
     
    28:40
    Další přečíslení hostí, ve kterém byli tentokrát Suter s Parisem, prvně jmenovaný nakonec vyřešil vzniklou situaci sám, puk po jeho střele ale zcela minul domácí klec!
     
    27:50
    Hosté se však rychle dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Brodziak sice nedostal puk na Cookea, sám ale následně trefuje tyč domácí svatyně!
     
    27:34
    Domácí tlak v poslední minutě přinesl své ovoce v podobě přesilové hry, kterou si Anaheim zahraje po faulu Mikea Ruppa (MNS) za držení protihráče.
     
    24:40
    Matt Cooke na druhé straně trefuje pouze spojnici břevna a pravé tyče domácí svatyně!
     
    24:30
    Fowler ve velké šanci nedokázal zasunout puk po přihrávce Koiva do odkryté branky hostů!
     
    20:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Bleskový start hostů do druhé třetiny, Suter si sjel od modré čáry k levému kruhu, vyslal přesný pas do prostoru před branku, kam si sjel MIKAEL GRANLUND a tečí poslal puk přesně do horního růžku domácí branky! Asistence: Ryan Suter, Zach Parise.
     
    18:32
    Další přesilová hra pro hosty, vyloučen je Dustin Penner (ANA) za sekání.
     
    18:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Getzlaf poslal zpoza branky přesný pas do prostoru levého kruhu, kam si sjel DUSTIN PENNER a tvrdou ranou z první poslal puk přímo do levého horního růžku hostující branky! Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    15:47
    Suter poslal z levé strany rychlou přihrávku na Fontaina, ten z první vypálil z prostoru pravého kruhu, Hiller předvedl pohotový zákrok!
     
    14:10
    Brodziak si nabruslil mezi dva obránce domácího celku a sám se hnal na brankáře Hillera, jeho zakončení mezi betony však Hiller dobře přečetl a uchránil svůj tým od další inkasované branky!
     
    11:51
    Vyloučení na domácí straně, dvěma minutami za hákování je potrestán Luca Sbisa (MNS), další přesilová hra pro Minnesotu.
     
    08:38
    Luca Sbisa (ANA) vyloučen za hákování.
     
    07:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je smůla pro domácí tým chvíli před polovinou první třetiny, akce začala přečíslením tří proti dvěma, ve kterém poslal Parise nahrávku na střed na Granlunda, jeho ránu srazil domácí Silfverberg za branku, kde si kotouč dojel JASON POMINVILLE, poslal jej z ostrého úhlu na branku a ten se od betonu domácího brankáře přeci jen dostal do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Zach Parise.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 19. Penner (Getzlaf, Perry), 51. Perreault (Selanne) – 8. Pominville (Granlund, Parise), 21. Granlund (Suter, Parise), 47. Parise (Scandella, Prosser), 49. Haula (Pominville, Scandella)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Allen, Sbisa – Perry, Getzlaf (C), Penner – Selanne (A), Perreault, Silfverberg – Cogliano, Koivu S. (A), Palmieri – Beleskey, Bonino, Maroon.
    Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Brodin, Suter (A), Prosser, Scandella, Stoner, Ballard – Niederreiter, Coyle, Parise (A) – Pominville (A), Granlund, Heatley – Fontaine, Brodziak, Cooke – Mitchell, Haula, Rupp.

    Rozhodčí: Jackson, Hanson – Heyer, Murchison

    Diváci: 15.020
    bahis siteleri