NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
San Jose Sharks
Čtvrtek 30.01.2014, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A domácí využívají přesilovou hru. Hall vystřelil z levého kruhu a Niemi měl puk ukrytý pod sebou, ale ještě než rozhodčí hru přerušil tak JORDAN EBERLE stačil puk doklepnout za brankovou čáru. Asistence: Taylor Hall a Ryan Nugent-Hopkins.
     
    46:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krásně sehraný únik. Opět je to nečekané a překvapivé. Edmonton se dostává do dvoubrankového vedení. Eberle vybojoval puk ve středním pásmu a poté unikl po pravé straně mantinelu, ale ještě než vystřelil mu před branku najel TAYLOR HALL, který dostal puk na hokejku přesně a zakončoval do zcela odkryté klece. Asistence: Jordan Eberle, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    10:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! Nečekaně se domácí tým dostává do vedení a to zásluhou hned několika hráčů. Hall nahrál na modrou kde byl připraven Nick Schultz a ten ještě poslal puk na JUSTINA SCHULTZE, který od modré čáry vyslal prudkou a přesnou střelu. Asistence: Nick Schultz a Taylor Hall.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 11. J.Schultz (N.Schultz, Hall), 47. Hall (Eberle, Nugent-Hopkins), 59. Eberle (Hall, Nugent-Hopkins)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Bryzgalov) – J.Schultz, N.Schultz, Potter, Bělov, Marinčin, Petry – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Perron, Gagner, Jakupov – Jones, Gordon, Hendricks – Joensuu, Smyth, Gazdic
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Demers, Vlasic, Braun, Stuart, Hannan, Boyle – Nieto, Thornton, Pavelski – Burns, Marleau, Wingels – Kennedy, Desjardins, Kearns – Brown, Havlát, Hayes

    Rozhodčí: St. Laurent, Rehman – Cameron, Sharrers

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri