Hr. Králové – Liberec 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 6:5 (3:2 po s.n.)
Žďár n/S – Kometa Brno 2:1 (1:0 po s.n.) | Warriors Brno – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Sparta 6:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 30.01.2014, 14:45 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Note: Doplněny asistence u gólů. (21:36:23)
     
    Je konec! Vážení přátelé, Rebelové díky trefám Pavla Hendrycha, Vojtěcha Veverky a Jiřího Vlacha získali na své hole cenné vítězství!

    Z Kotliny se loučí a za sledování onlajnu děkuje Richard Wagner. Mějte hezký zbytek večera a někdy příště na počtenou!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vážení přátelé, troufám si říci, že máme hotovo! David Michálek vyvezl kotouč ze svého pásma a i když o něj přišel, protože jen nahodil puk na zadní mantinel, tak jej dojel Vojtěch Veverka a pro JIŘÍHO VLACHA pak nebyl problém trefit prázdnou klec! Asistence: Vojtěch Veverka a David Michálek.
     
    59:24
    Vojtěch Outrata se ocitl v obrovské šanci! Nejprve jej parádním obranným zákrokem znemožnil Jiří Vlach, který mu vypíchl kotouč a následně se tygřím skokem vrhl po dorážce do prázdné brány fantastický brankář David Marek!
     
    59:10
    Marcel Škoda odjel na střídačku, Mladá Boleslav je v šesti hráčích na ledové ploše!
     
    59:08
    Rebelové drželi soupeře daleko od palebných pozic a nyní se dopustili zakázaného uvolnění. Přichází logický krok. BK Mladá Boleslav si bere oddechový čas.
     
    58:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Megaradost pod střechou havlíčkobrodského zimního stadionu v Kotlině! Domácí celek předvedl parádní, ukázkovou (a bůhvíjaké superlativy by se daly této akci ještě přisoudit) akci. Jiří Vlach se dostal ke kotouči a přejel přes modrou čáru, šikovně zabrzdil a zbavil se obránce soupeře, načež adresoval kotouč do tandemu na druhý kruh VOJTĚCHU VEVERKOVI, který svou ranou cinkl o horní tyč za přesouvajícím se Marcelem Škodou a černá pryž zapadla za brankovou čáru! Asistence: Jiří Vlach a Michal Němec.
     
    57:25
    Mladoboleslavští se dostali znovu až do pásma a byl to František Uřídil, kde táhl celou akci. Leč na levém kruhu mu byl kotouč zablokován obětavým Jiřím Benákem.
     
    56:50
    Středočeši se cpali do šance, ale hned dvakrát skvěle zasáhl Michal Němec, jenž nejprve zastavil u mantinelu jednoho soupeře a druhého hráče Mladé Boleslavi pak připravil o puk vypíchnutím. Výborná práce šikovného beka Rebelů!
     
    55:51
    Rebelové se nejprve cpali před Marcela Škodu, ale neuspěli a na druhé straně to zkoušel individuálně František Uřídil, který ale nedokázal na brankovišti přehodil betony Davida Marka.
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní akce se povedla domácímu celku! Rychlý brejk znamená srovnání stavu skóre na 2:2! David Michálek to udělal náramně a na levém kruhu našel hokejku PAVLA HENDRYCHA, který poslal kotouč nad vyrážečku brankáře Mladé Boleslavi a ten se zavlnil až v síťce za jeho zády! Havlíčkobrodští tak protrhli střeleckou smůlu a zaslouženě vyrovnávají. Asistence: David Michálek.
     
    53:59
    Jan Jeník se opřel na pravém kruhu do kotouče, který David Marek nadvakrát pokryl. Následně do něj jeden z protihráčů zajel, za což dostal pořádný výprask od obrany Rebelů.
     
    53:30
    Rebelové se vymanili z tlaku soupeře vyhodili přes všechny čáry až k brance hájené Marcelem Škodou.
     
    52:51
    Na levém kruhu se opřel do puku Zdeněk Křížek, který ale nedokázal pokořit připraveného Davida Marka, který svou vyrážečkou poslal puk do ochranné sítě.
     
    52:10
    Rebelům se nepovedl přechod do útočného pásma a vzniklo z toho jen vyloučení. Na trestnou lavici je odeslán David Michálek (HBR) za sekání. Nepříjemnost pro domácí je umocněna tím, že do kabin odešel, zřejmě kvůli zranění, další špílmachr – Viktor Michálek.
     
    51:59
    Domácí se marně probíjeli přes modrou čáru a na druhé straně protečoval kotouč do pásma Dušan Kerda, ale David Marek byl včas na levém kruhu, kde schoval puk pod lapačkou.
     
    51:00
    Jenže Rebelové se nakonec dostali ke kotouči "napevno" a hned se cpali do útoku, ale ten skončil jen odpískaným ofsajdem.
     
    50:49
    Rebelové se snaží dostat ze svého pásma, kde se ale, paradoxně, nedokáží hosté udržet, a tak jsme svědky zajímavé změti chyb, která k ničemu nevede.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Michalička (Hrabaň), 55. Hendrych (Michálek), 59. Veverka (Vlach, Němec), 60. Vlach (Veverka, Michálek) – 14. Řečinský (Mlčoch), 29. Hošek (Uřídil, Jeník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Hrabaň, Krtek, Němec, Kopic, Vála, Lachman – Veverka, Vlach, Michálek – Michalička, Beran, Pilný – Chymo, Holenda, Hendrych – Březina, Kadleček, Petržílek.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    BK Mladá Boleslav: Škoda (Krofta) – Řečinský, Mlčoch, Chládek, Dlabola, Flek, Vodseďálek, Píč – Kerda, Outrata, Křížek – Jeník, Foerster, Uřídil – Dvořák, Hošek, Řípa – Netušil, Cyrany.
    Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri