Orlová – Poruba 2011 2:9 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:7 (kon.) | Břeclav – Nový Jičín 2:4 (kon.)
Prostějov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 4:5 (kon.) | Milevsko – Sokolov 1:4 (kon.)
Nymburk – Kobra 4:3 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:1 (kon.)
Bílina – Žďár n/S 1:6 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 7:3 (kon.) | Děčín – Jindř. Hradec 3:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Řisuty 5:1 (kon.) | Pelhřimov – Klášterec nO 7:3 (kon.)
konec
HC Milevsko 1934
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 01.02.2014, 17:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    59:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Která se jim ale vůbec nepovedla. Sokolovský Sýkora vyhrál buly, Kubka předal puk na IVANA ŘÍHU, který bez problému zakončil do prázdné branky. Asistence: Branislav Kubka, Tomáš Sýkora.
     
    35:49
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Korous sklepl ve středním pásmu puk na JANA STOKLÁSKA, který se nerozpakoval, za modrou čárou tvrdě vystřelil a překonal Hrušku. Asistence: Václav Korous, Marcel Dvořák.
     
    20:53
    Baník právě vstřelil branku!
    Druhá laciná branka v milevské síti. Dobřemysl vypálil, Exner puk vyrazil, ale milevský Štych ho nešikovně těčoval přímo k TOMÁŠI ROHANOVI, kterému se podařilo kotouč došťouchat za milevského brankáře. Asistence: Václav Dobřemysl, Pavel Kuběna.
     
    18:15
    Baník právě vstřelil branku!
    Lacinou branku dostal domácí tým. Z levého křídla centroval před branku Boušek, a pro špatně pokrytého DOMINIKA VAŇKA nebyl problém zakončit. Asistence: Ladislav Boušek, Parýzek.
     
    12:12
    Baník právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Sokolova končí brankou. Vaněk vyslal po pravém křídle Bouška, který rychlou přihrávkou oslovil JAROMÍRA KVERKU, který si přehodil puk do protipohybu Exnera a zakončil do prázdné branky. Asistence: Ladislav Boušek, Dominik Vaněk.

    Petr Kofroň

    Branky a nahrávky: 36. Stoklásek (Korous, Dvořák) – 13. Kverka (Boušek, Vaněk), 19. Vaněk (Boušek, Parýzek), 21. Rohan (Dobřemysl, Kuběna), 60. Říha (Kubka, Sýkora)


    HC Milevsko 1934: Exner (Škubal)- Štych, Dvořák, Procházka, Srdínko, Štěrba, Hlinka- Urbanec, Descy, Fořt- Stoklásek, Korous, Hamerle- Homolka, Drda, Novotný- Sumerauer, Novák
    HC Baník Sokolov: Hruška (Francisko)- Rohan M., Tomeček, Parýzek, Ruprecht, Kubka, Schusser, Novák O.- Vaněk, Kverka, Boušek- Kuběna, Dobřemysl, Rohan T.- Hudák, Bauer, Sýkora- Kašpar, Račanský, Říha

    Rozhodčí: Jechoutek- Beránek, Rybáček
    bahis siteleri