Třinec – Litvínov 6:2 (kon.) | Zlín – Slavia 4:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:8 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 0:1 (po pr.)
Sparta – Kladno 6:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:2 (1:0, 1:2, 4:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 04.02.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Litvínov v posledních minutách úplně odešel a Třinci se daří navyšovat náskok! Znovu se usadil v útočném pásmu, Bonk vybojoval puk za brankou, přihrál volnému JAKUBU ORSAVOVI do mezikruží a třinecký mladík vymetl horní roh Francouzovy svatyně – 6:2! Asistence: Radek Bonk.
     
    53:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přesilovou hru bleskově zužitkovali! Roth na modré čáře s ničím neváhal, jeho tečovanou střelu vyrazil Francouz jen k MARTINU RŮŽIČKOVI, a ten dnes už podruhé prostřelil litvínovského brankáře – 5:2! Asistence: Vojtěch Polák, Vladimír Roth.
     
    45:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dvěma přesnými zásahy v jedné minutě utíkají Oceláři na rozdíl dvou branek! Polanský viděl najetého MARTINA RŮŽIČKU a adresoval mu přesnou přihrávku, Růžička jel sám na Francouze, provedl bekhendový blafák a kotouč se došoural za brankovou čáru, ač se mu moc nechtělo – 4:2! Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
     
    45:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se znovu dostali do útočného pásma, ale kotouče se zmocnil Piroš a vypadalo to, že se Verva opět dostane ven. Jenomže Pirošovo nedůrazné vyhození sebral LUKÁŠ GALVAS, napřáhl a trefil Kousalíka před bránou, od něhož šel puk smolně za Francouze – 3:2! Asistence: Adam Rufer.
     
    36:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenomže Litvínov ve vlastním oslabení vyrovnává! Hübl získal puk na obranné modré, nabruslil s ním až do útočné třetiny, přihrál pod sebe FRANTIŠKU LUKEŠOVI, a ten střílet umí! Rozvlnil síť u pravé tyčky – 2:2! Asistence: Viktor Hübl.
     
    27:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rákos připravil o puk chybujícího Stříteského a Oceláři se dostali do dobré pozice! Kotouč se odrazil ke Květoňovi, který nabil DAVIDU NOSKOVI! Nosek trefil, podobně jako Hübl, horní část brány – 2:1! Asistence: David Květoň, Daniel Rákos.
     
    24:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    VIKTOR HÜBL se ke střele dostal ještě jednou a tentokrát se nemýlil! Černý si pro puk sjel před branku a připravil pro Hübla skvělou palebnou pozici! Střelec Vervy mířil do horní části a mířil úspěšně – 1:1! Asistence: Jakub Černý, František Lukeš.
     
    02:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Mírně aktivnějším týmem na začátku zápasu byl Třinec a vytěžil ze své produktivity první branku! Martin Růžička postupoval po levém křídle sám na Francouze, ale trefil jen levou tyčku! Od ní se puk odrazil k najetému VLADIMÍRU ROTHOVI, a ten zasouval do odkryté klece – 1:0! Asistence: Martin Růžička, Tomáš Linhart.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 3. Roth (Martin Růžička, Linhart), 28. Nosek (Květoň, Rákos), 46. Galvas (Rufer), 46. Martin Růžička (Polanský, Adamský), 54. Martin Růžička (Polák, Roth), 58. Orsava (Bonk) – 25. Hübl (Černý, Lukeš), 37. Lukeš (Hübl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, Galvas, Foltýn, Zíb (A), Nosek, Krejčí – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Nechvátal) – Šlégr, Pavlík, Kousalík, Gula, Chaloupka, Stříteský, Kokeš – Lukeš, Hübl (A), Jánský – Trávníček (C), Hanzl, Martynek – Skuhravý, Piroš, Černý (A) – Gerhát, Jurčík, Majdan. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Lacina, Polák – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3670
    bahis siteleri