Vítkovice – Zlín 2:5 (kon.) | Litvínov – Sparta 3:2 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Třinec 2:6 (kon.)
Kladno – Plzeň 0:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 06.02.2014, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krásná kombinace! Jan Kolář počkal v útočném pásmu na přijíždějícího TOMÁŠE ZOHORNU, kterému adresoval svou přihrávku do druhé vlny a zcela volný pardubický útočník prostřelil Martina Růžičku. Asistence: Jan Kolář.
     
    44:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Východočeši se zakázaně uvolnili a ihned po vhazování se hosté prosazují! Angel Krstev napřáhl k tvrdé ráně, která ještě cestou za Hudáčkova záda zazvonila o tyč. Asistence: Josef Straka.
     
    28:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Do bruslí šlápl Petr Sýkora, vybojoval pásmo pro Východočechy a z otočky poslal střelu na Růžičku. Tomu kotouč vypadl z výstroje a z dorážky vstřelil svůj první gól v české extralize JEVGENIJ MOZER! Asistence: Petr Sýkora.
     
    23:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši se přece jen procpali do útoku a hned je z toho kontaktní gól. MARIS JASS dostal přihrávku na vrcholek kruhu pro vhazování od Gajovského, nad ničím nepřemýšlel a ostrou ranou vymetl pavučinky v pardubické kleci. Asistence: Nikola Gajovský a Karel Hromas.
     
    17:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V jednoduchosti je krása! Aleš Píša pohotovou přihrávkou za obranu Chomutova objevil LUKÁŠE RADILA, který střelou pod víko navyšuje náskok Pardubic na dvougólový. Asistence: Aleš Píša.
     
    05:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nádhernou přihrávkou z rohu přes celé hřiště našel Valentin Pianov TOMÁŠE NOSKA, a ten svůj únik zakončil blafákem do forhendu. Asistence: Valentin Pianov.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 6. Nosek (Pianov), 18. Radil (Píša), 29. Mozer (Sýkora), 52. Zohorna (Kolář) – 24. Jass (Gajovský, Hromas), 45. Krstev (Straka)


    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Píša, Kočí, Benák, Zdráhal, Sedlák, Vašíček – Sýkora, Cetkovský, Mozer – Kolář, Zohorna, Tybor – Radil, Nosek, Pianov – Endál, Moučka, Semorád.
    Piráti Chomutov: Růžička (Kostúr) – Stehlík, Pulpán, Lojek, Jass, Mrázek, Krstev, Bartejs, Havel – Hruška, Račuk, Hřebejk – Šagát, Straka, Kubinčák – Balej, Gajovský, Hromas – Kaše, Novák, Bomersback.

    Rozhodčí: Minář, Polák – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7 223
    bahis siteleri