Buffalo – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Anaheim – Chicago 0:2 (kon.) | San Jose – Dallas 2:1 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
0:2 (0:0, 0:1, 0:0)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 06.02.2014, 04:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:48
    Beleskey byl ve slibné šanci, možná mohl zkusit střílet forhendem. Domácí forvard však chtěl obejít Leddyho, což se mu povedlo jen z části, protože následná bekhendová příležitost nebyla tak nebezpečná. Matt Beleskey (ANA) se poté ještě natlačil na Crawforda, nutno podotknout, že s mírnou pomocí Leddyho. Domácí hráč však bude vyloučen.
     
    36:11
    Nyní se však domácím naskýtá velká šance. Maroon byl za brankou Crawforda zasažen holí Michala Rozsívala (CHI) přímo do obličeje, a vzhledem k tomu, že se na ledě objevila i krvavá stopa, dostává český bek čtyřiminutový trest.
     
    31:07
    Teemu Selänne byl u obranné modré čáry podseknut útočníkem Chicaga Andrewem Shawem (CHI), který dnes už podruhé navštíví trestnou lavici.
     
    13:21
    Čtyřicet vteřin dlouhý přesilovka pět na tři čeká Anaheim! Brent Seabrook (CHI( za brankou podrazil Palmieriho a jde na dvě minuty ven.
     
    12:00
    První přesilovka v zápase čeká také Anaheim. Na trestné lavici už sedí Andrew Shaw (CHI), který se provinil hákováním.
     
    09:03
    Je tu první vyloučení utkání. Kyle Palmieri (ANA) půjde na dvě minuty za nedovolené bránění. I když se zdálo, že v souboje s Versteegem do toho šli oba hráči stejně.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 21. Hossa (Sharp, Rozsíval), 58. Toews (Hossa)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Vatanen, Sbisa – Perry, Getzlaf (C), Penner – Selänne, Perreault, Maroon – Cogliano, Koivu, Beleskey – Etem, Winnik, Palmieri.
    Trenér: Bruce Boudreau.

    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Rozsíval, Brookbank, Leddy – Hossa, Toews (C), Sharp – Kane, Handzuš, Versteeg – Saad, Shaw, Bickell – Smith, Krüger, Bollig.
    Trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Hebert, Sutherland – Cvik, Nansen

    Diváci: 17 446
    bahis siteleri