Buffalo – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Anaheim – Chicago 0:2 (kon.) | San Jose – Dallas 2:1 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Dallas Stars
Čtvrtek 06.02.2014, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Havlát zamíchal na brankové čáře pukem, bekhendem jej skvěle předložil najetému TOMMYMU WINGELSOVI a ten měl u levé tyčky spoustu místa na zakončení. Asistence: Martin Havlát a Scott Hannan.
     
    46:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    VALERIJ NIČUŠKIN nejprve neúspěšně servíroval puk na brankoviště pokrytému Seguinovi, ale obrana San Jose byla hodně rozhozená, puk se pak dostal k Daleymu, který našel mladého Rusa mezi kruhy a ten již neměl problém do odkryté klece vyrovnat. Asistence: Trevor Daley a Tyler Seguin.
     
    38:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je to tady! A pro české fanoušky dobrá zpráva, skóre zápasu otevírá MARTIN HAVLÁT, který nikým nehlídaný usměrnil střílenou přihrávku Hannana mezi Lehtonenovy betony. Asistence: Scott Hannan a James Sheppard.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 39. Havlát (Hannan, Sheppard), 62. Wingels (Havlát, Hannan) – 47. Ničuškin (Daley, Seguin)


    San Jose Sharks: Stalock – Vlasic, Braun, Irwin, Boyle, Hannan, Stuart – Nieto, Thornton, Burns – Marleau, Pavelski, Wingels – Sheppard, Kearns, Havlát – Brown, Desjardins, Burish
    Dallas Stars: Lehtonen – Goligoski, Daley, Dillon, Jordie Benn, Connauton, Gončar – Jamie Benn, Seguin, Ničuškin – Cole, Eakin, Peverley – Roussel, Fiddler, Garbutt – Whitney, Horcoff, Chiasson

    Rozhodčí: Kimmerly, Pochmara – Sharrers, Grandt

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri