Wolfsburg – Mohuč 3:0 (kon.) | W. Brémy – Dortmund 1:5 (kon.) | Norimberk – Bayern 0:2 (kon.)
Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Frankfurt – Braunschweig 3:0 (kon.) | Hamburg – Hertha 0:3 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:5 (0:2)
Borussia Dortmund
Sobota 08.02.2014, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Werder právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo vsítit alespoň čestný zásah. Po minele defenzivy Dortmundu se přesně mířenou střelou k levé tyči prosadil LEVENT AYҪIҪEK.
     
    85
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Exhibice Borussie pokračuje. ROBERT LEWANDOWSKI obdržel přihrávku za obranu Werderu, načež se vydal směrem k domácí bráně. Tam se neukvapil a přesnou střelou mezi nohy vrátivšího se hráče přidal další branku svého celku. Neúspěšná ofsajdová past se domácím krutě vymstila.
     
    62
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Borussia udělal zvýšené aktivitě Werderu rychlou přítrž. Protiútok po ose Aubameyang – Reus – HENRICH MCHITARJAN zakončil poslední jmenovaný lahůdkovou střelou k pravé tyči. Wolf neměl nárok zasáhnout. Za zmínku stojí také efektní, ale hlavně efektivní patičku, kterou Reus svého spoluhráče do stoprocentní příležitosti uvolnil.
     
    48
    Dortmund právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je s největší pravděpodobností rozhodnutu. Borussii se konečně vydařil rohový kop, míč prosvištěl vápnem až na nohu MANUELA FRIEDRICHA, který neměl problém s jeho uklizením do odkryté klece.
     
    41
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Vynikající individuální akce HENRICHA MCHITARJANA končí druhou brankou Borussie. Arménský záložník si potáhl míč do středu hrací plochy, obešel protihráče a tvrdou ranou do protipohybu Wolfa navýšil vedení hostí.
     
    26
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hosté se zaslouženě ujímají vedení. Velký podíl na této brance má především krajní obránce Schmelzer, který vybojoval již zdánlivě ztracený míč. Následně přihrál na střed pole, kde číhal ROBERT LEWANDOWSKI. Dortmundský brankostroj poté přesně mířenou ranou k pravé tyči rozvlnil síť za Wolfem.

    Libor Kucza

    Branky: 89. Ayçiçek – 26. Lewandowski (Schmelzer), 41. Mchitarjan (Lewandowski), 48. Friedrich, 62. Mchitarjan (Reus), 85. Lewandowski

    Karty:   13. di Santo (BRM), 70. Kob Kobylanski (BRM) – 25. Friedrich (DOR), 69. Papastathopulos (DOR)


    Werder Brémy: R. Wolf – Caldirola, Lukimya-Mulongoti, Prödl, Gebre Selassie – Junuzović, Bargfrede, Obraniak, Hunt (C) (79. Ayçiçek), Elia (55. Kob Kobylanski) – di Santo (54. Petersen).
    Náhradníci: Mielitz – Makiadi, Ignjovski, Kroos, Ayçiçek, Petersen, Kob Kobylanski.

    Borussia Dortmund: Weidenfeller (C) – Piszczek, Friedrich, Papastathopulos, Schmelzer – S. Bender (64. Kehl), Şahin, Reus (64. Großkreutz), Mchitarjan, Aubameyang (77. Hofmann) – Lewandowski.
    Náhradníci: Langerak – Sarr, Kehl, Hofmann, Großkreutz, Ducksch, Jojić.

    Rozhodčí: Perl – Schark, Emmer

    Diváci: 42 100
    bahis siteleri