Orlová – SHK Hodonín 3:2 (1:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Přerov 4:6 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 6:1 (kon.)
Břeclav – Frýdek-M. 3:8 (kon.) | Prostějov – Opava 2:1 (1:0 po s.n.) | Klášterec nO – Milevsko 2:1 (kon.)
Řisuty – Bílina 4:3 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 3:2 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 6:1 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 3:2 (kon.) | Tábor – Klatovy 9:8 (kon.)
Mor. Budějovice – Kolín 0:6 (kon.) | Kobra – Pelhřimov 5:2 (kon.)
konec
HC Tábor
9:8 (3:1, 1:4, 5:3)
HC Klatovy
Sobota 08.02.2014, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Západ
Partner:
     
    59:17
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hra bez gólmana přinesla ovoce! Po sérii přihrávek propálil Klestila DANIEL PEJCHAR a snižuje na 8:9. Asistence: Pavel Čuban.
     
    55:57
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po pauze předvedli domácí hráči další nádhernou souhru a zvyšují na 9:7. Matušík po několika přihrávkách našel před brankou volného JAKUBA KRÄTZERA, který udělal krásnou kličku do bekhendu, vykoupal Lejska a zakončil do odkryté branky. Asistence: Jakub Matušík a Martin Mařík.
     
    53:43
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Rána od modré skončila vedle, puk se ale se štěstím odrazil k JANU TOPINKOVI, který snižuje na 7:8. Hosté využili přesilovku 5 na 3 a mohou v přesilovce 5 na 4 dál pokračovat. Asistence: Michal Moravčík.
     
    50:36
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Další gól z oslabení. Znovu samostatný úprk. Tentokrát se na něj vydal TOMÁŠ PACANDA a blafákem vykoupal Klestila. Klatovy snižují na 6:8. Bez asistence.
     
    48:23
    Tábor právě vstřelil branku!
    Klatovy byly zrovna v útoku, když se jim s pukem vytrhl JAKUB KRÄTZER a ač zezadu podražen, dokázal při svém úniku puk zasunout za Pravdova záda. Tábor vede 8:5. Asistence: Jan Kanov
     
    46:16
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pavouci se musejí dát do díla znovu. JAKUB MATUŠÍK, kapitán Tábora, nádherně vymetl klatovskou šibenici. Hattrick také pro domácího borce. Tábor vede 7:5. Asistence: Jakub Krätzer.
     
    44:57
    Tábor právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka. Klatovský brankář neudržel Heršálkovu ránu od modré a puk jen vyrazil před sebe. Tam číhal TOMÁŠ HÁJEK, který doklepnul puk za Pravdova záda. Tábor znovu vede, na tabuli svítí už skóre 6:5. Asistence: Luboš Heršálek.
     
    42:16
    Tábor právě vstřelil branku!
    Megahrubka klatovské obrany byla potrestána! Před vlastním brankářem hosté ztratili puk a JAKUB MATUŠÍK udělal Pravdovi pohotovou kličku. Vyrovnáno na 5:5. Bez asistence.
     
    32:47
    Klatovy právě vstřelily branku!
    To je velký šok! Klestil nevydržel bez gólu ani minutu. Gól dává opět JIŘÍ UHLÍK a slaví ani ne za 5 minut hattrick! Klestil jen rozhodil rukama, jak ho v tom spoluhráči mohli nechat. Kohouti jsou jako opaření. Ale ještě ne uvaření. Jak se s tímhle dokážou vyrovnat? Asistence: Tomáš Blumentrit.
     
    31:53
    Klatovy právě vstřelily branku!
    To je sprcha pro domácí tým! JIŘÍ UHLÍK se řítil ze středního pásma sám na Pance, kterého překonal střelou nad vyrážečku. Srovnáno na 4:4! Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    31:04
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Na Pance zabrala teč před brankou a už je to jen o gól! Před brankou se v přesilovce prosadil DANIEL PEJCHAR. Asistence: Jakub Slavík.
     
    28:22
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Přihrávku do pěkné pozice před branku dostal JIŘÍ UHLÍK, který prostřelil Pance. Klatovy snižují na 2:4. Asistence: Daniel Pejchar.
     
    26:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hokejová poezie je tu! Klatovy už si myslely, že jsou zachráněné, jejich výhoz ale jen trefil táborského kapitána JAKUBA MATUŠÍKA, který si ještě puk narazil s Krätzerem a sám před Pravdou udělal krásnou kličku do bekhendu, načež forhendově zasunul do prázdné branky. Nádhera a vedení Tábora 4:1. Asistence: Jakub Krätzer.
     
    12:16
    Tábor právě vstřelil branku!
    Také domácí se dočkali z oslabení. Kanov znovu vyhodil puk, poté se ho zmocnil Seidl, který našel před brankou Mrkvičku a ten poslal puk na druhou stranu volnému TOMÁŠI ČERNÉMU, který už to těžké neměl.. Hezká kombinace ve vlastním oslabení přináší vedení Tábora 3:1. Asistence: Vojtěch Mrkvička a Radek Seidl.
     
    07:03
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor dává opět gól z tahu na bránu, tedy žádné kudrlinky. Před Pravdu si s pukem najel DAVID NEDOROST a střelu švihem poslal pod břevno. Rekonvalescent se tak dočkal letos první branky. Asistence: Tomáš Hájek.
     
    04:26
    Klatovy právě vstřelily branku!
    To je ale překvapení! Gól v oslabení vstřelil VOJTĚCH TULAČKA, který utekl úplně všem a překonal táborského brankáře Pance. Bez asistence.
     
    03:11
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pravda střelu asi moc nečekal nebo situaci hodně podcenil. Na bližší tyči ho překonal svižnou střelou téměř ze stoje MARTIN MAŘÍK, čímž posílá kohouty do vedení 1:0. Asistence: Jakub Matušík a Jan Kanov.

    Josef Janda

    Branky a nahrávky: 4. Mařík (Matušík, Kanov), 8. Nedorost (HájekT.), 13. Černý (Mrkvička, Seidl), 27. Matušík (Krätzer), 43. Matušík, 45. HájekT. (Heršálek), 47. Matušík (Krätzer), 49. Krätzer (Kanov), 56. Krätzer (Matušík, Mařík) – 5. Tulačka, 29. Uhlík (Pejchar), 32. Pejchar (Slavík), 32. Uhlík (Tulačka), 33. Uhlík (Blumentrit), 51. Pacanda, 54. Topinka (Moravčík), 60. Pejchar (Čuban)


    HC Tábor: Panec (32. Klestil) – Havran, Černý, Hájek A., Kanov "A", Heršálek "A", Liška, Klíma, Ošmyk – Pechánek R., Nedorost, Krätzer, Kellner, Hájek T., Sladký, Kratochvíl, Matušík "C", Seidl, Kolomý, Mařík, Mrkvička.
    HC Klatovy: Pravda (49. Lejsek) – Škrak, Zeman, Hucl, Blumentrit, Slavík, Moravčík – Kodýtek, Vraný, Pacanda, Topinka "A", Pejchar, Tulačka, Němec, Pouska, Pitel, Uhlík, Čuban "C".

    Rozhodčí: Mertl – Dančišin, Matějček
    bahis siteleri