Znojmo – Frýdek-Místek 1:0 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
1:0 (1:0)
FK Frýdek-Místek
Úterý 11.02.2014, 14:00 • Únanov • Přípravný zápas
     
    60
    Brankář Drobisz ale vytáhl proti Prokešovi skvělý zákrok. Znojmo je tak stále ve vedení.
     
    59
    Jonov fauloval ve vápně Staška a bude to penalta!
     
    51
    Diarrassouba se poprvé představil, jeho střela ale byla zblokována. K odraženému míč se ale dostal Crnkić a z levé strany zakončoval. Udělal to velmi dobře, ale nakonec míč šel těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    42
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Poměrně krutá rána pro Frýdek-Místek. Vašíček se po spolupráci s Crnkićem dostal do vápna, ale brankář mu šanci zlikvidoval. Odražený míč se ale dostal k NERMINU CRNKIĆOVI, který už se nemýlil.
     
    26
    Frýdek dělá možná až nečekané problémy prvoligovému Znojmu, které čeká již za necelých čtrnáct dní ostrý start jara. Teď se výborně do centru rybičkou položil ve vápně Staško. Jeho hlavička jen těsně minula tyč.
     
    22
    Zapalač poslal pěkný centr na vzdálenější tyč, kde byl naprosto, ale naprosto volný Talián. To měl být gól, Taliánova hlavička ale skončila nad břevnem.
     
    18
    Crnkić šel sám na brankáře, ale v zakončení se mu už dlouhodobě nedaří, což se potvrdilo teď. Brankář Prepsl mu jeho zakončení vyrazil a poradil si i s dorážkou.
     
    15
    Velmi dobrou střelou se prezentoval bývalý znojemský hráč Zapalač. Jeho střela z dvaceti metrů prošla těsně nad břevnem.
     
    8
    Velká šance Znojma. Haurdić chtěl od pravé lajny umístit míč do prázdné brány. Ale svojí střelou jí nakonec těsně minul.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 42. Crnkić

    Neproměněná penalta: 60. Prokeš (FRM), brankář Drobisz zneškodnil


    1. SC Znojmo FK: Drobisz – Helísek, Jonov, Hnaníček (62. Jurić), Mudra (46.Cihlář) – Lacko (46. Liener), Zeba (46. Buchta) – Reljić (46. Gál-Andrezly), Haurdić (62. Stáňa), Crnkić (62. Jarić) – Vašíček (46. Diarrassouba).
    Náhradníci: Hrubý, Cihlář, Liener, Jurić, Gál-Andrezly, Buchta, Stáňa, Jarić, Diarrassouba.

    FK Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Literák, Cigánek (69. Uvíra), Žídek (46. Palko) – Talián (46. Mozol), Vašenda, Zapalač, Schroner – Staško (73. Coufal), H. Prokeš (64. Milunović).
    Náhradníci: Palko, Mozol, Hlaváč, Uvíra, Coufal, Milunović
    bahis siteleri