Japonsko – Německo 0:4 (kon.) | Švédsko – Rusko 1:3 (kon.)
konec
Japonsko
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Německo
Čtvrtek 13.02.2014, 09:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ale ani tento tah jim nevychází podle představ! Od vlastní modré čáry jen lehce plácla do kotouče FRANZISKA BUSCHOVÁ a ten se se štěstím dokutálel do prázdné japonské branky – 0:4! Asistence: Susann Götzová.
     
    58:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Japonský kouč se ještě ani nestihl uchýlit ke hře bez brankáře a jeho tým inkasuje potřetí! Nahození Kamenikové usměrnila Eisenschmidová k KERSTIN SPIELBERGEROVÉ, jež jemnou tečí dopravila kotouč do japonské svatyně – 0:3! Asistence: Tanja Eisenschmidová a Nina Kameniková.
     
    20:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Japonkám nevyšel vstup do druhé třetiny, čehož jejich soupeřky dokonale využívají a odskakují na rozdíl dvou branky! Japonská defenzíva naprosto propadla, z rohu kluziště pustila do šance FRANZISKU BUSCHOVOU, která bekhendem neomylně poslala kotouč pod víko – 0:2! Asistence: Andrea Lanzlová.
     
    13:23
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nyní však vypuká v Šajba Aréně německá radost! Přesilová hra je využita poté, co se po několika přihrávkách k nahození odhodlala MANUELA ANWANDEROVÁ! Její střela překvapivě skončila až v síti hlavně díky skvěle clonící Seilerové. Němky se tak ujímají vedení – 0:1! Asistence: Sophie Kratzerová a Maritta Beckerová.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 14. Anwanderová (Kratzerová, Beckerová), 21. Buschová (Lanzlová), 59. Spielbergerová (Eisenschmidová, Kameniková), 60. Buschová (Götzová)


    Japonsko: N. Fudžimotová (Konišiová) – Aokiová, Takeučiová, Koikeová, Horiová, Toková, Kondová – Nakamuraová, Osawaová "C", Kubová – Jonejamaová, Hiranová, Sakagamiová – Adačiová, Ukitaová, Šišiučiová – M. Fudžimotová
    Německo: Harrerová (Schröderová) – Götzová, Lanzlová, Eisenschmidová, Hammerlová, Weisserová – Fellnerová, Zornová, Buschová – Seilerová, Schusterová, Kratzerová – Anwanderová, Janzenová, Eversová – Kameniková, Spielbergerová, Bittnerová – Beckerová

    Rozhodčí: Bordeleauová (Kanada) – Björkmanová (Švédsko), Girardová (Francie)
    bahis siteleri