Mladá Boleslav – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Písek – Havířov 0:7 (kon.) | K. Vary – Pardubice 5:1 (kon.)
Jihlava – Chomutov 1:3 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Zlín – Liberec 5:6 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 2:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:6 (kon.)
Letňany – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:6 (3:2, 1:3, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 15.02.2014, 12:30 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přece jen se podařilo snížit. Tržický byl sice již zpět na ledě, ale tlak domácích pokračoval. Karafiát přiťukl kotouč před branku LUKÁŠI VALÁŠKOVI, který pohotově zakončil. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    40:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté povzbuzeni skvělým závěrem přidávají další gól. MATYÁŠ KAČÍREK se dostal do samostatného úniku a nedal Lingovy šanci. Jeho střela vymetla pavučinky ve zlínské brance. Asistence: Zdeněk Král, Michal Gecko.
     
    39:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další gól ve zlínské brance. Liberecký aktivní závěr třetiny přenáší vedení na jeho stranu. Pátou branku Bílých Tygrů vstřelil Zdeněk Král. Asistence: Michal Gecko.
     
    38:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Klinger natáhl kotouč na modré čáře a poslal jej na branku, kde jej ještě dokázal usměrnit mezi Lingovy betony ALBERT JANELE. Asistence: Michael Klinger, Samuel Solenský.
     
    31:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům vyšel skvěle protiútok. Samuel Solenský vypálil a Ling pouze kotouč vyrazil do vzduchu, kde jej dokázal usměrnit do branky ALBERT JANELE. Asistence: Samuel Solenský, Petr Sviták.
     
    22:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přečíslení domácích končí čtvrtou brankou v Hosnedlově síti. Nicolas Werbik podržel kotouč a posunul na rozjetého VÁCLAVA REZKA, který si ještě dovolil stahovačku a kotouč poslal mezi betony libereckého brankáře. Asistence: Nicolas Werbik, Patrik Kotek.
     
    18:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ling toho příliš mnoho neviděl a VOJTĚCH DIVILA od modré čáry kotouč zápěstím poslal přímo k tyči. Asistence: Zdeněk Král, Michal Gecko.
     
    11:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosnedl potřetí inkasuje a tahle branka jde na jeho vrub. Peška vyhrál vhazování na Schmieda, který nenápadně nahodil kotouč. Hosnedl jej laxně vyrazil přímo na hůl PAVLA BUMBÁLA a ten jej jen doklepl do branky. Asistence: Dominik Schmied, David Peška.
     
    03:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je tedy začátek a už je tady další branka. Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu a NICOLAS WERBIK po Hradilově nahození dostal kotouč do branky. Asistence: Viktor Hradila, Václav Rezek.
     
    01:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě srovnávají. Mečířovu střelu dokázal Ling vyrazit přesně na hůl nachystaného PETRA SVITÁKA, který dokončil akci a srovnává stav na 1:1. Asistence: Jakub Mečíř, Samuel Solenský.
     
    00:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Do vedení jdou domácí hned v první minutě zápasu! Luděk Kuncek našel DAVIDA PEŠKU, který svižnou střelou otevírá skóre. Asistence: Luděk Kuncek.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 1. Peška (Kuncek), 4. Werbik (Hradila, Rezek), 12. Bumbál (Schmied, Peška), 23. Rezek (Werbik, Kotek), 44. Valášek (Karafiát) – 2. Sviták (Mečíř, Solenský), 19. Divila (Král, Gecko), 32. Janele (Solenský, Sviták), 39. Janele (Klinger, Solenský), 40. Král (Gecko), 41. Kačírek (Král, Gecko)


    Berani Zlín: Ling (Odložilík) – Hradila, Gabrhelík, Váňa, Procházka, Schmied, Gazda – Pavlůsek, Kuncek, Peška, Karafiát, Rezek, Kotek, Werbik, Bumbál, Valášek
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Žajdlík) – Běhula, Klinger, Tržický, Husa, Mečíř, Divila – Babec, Hylena, Janele, Šír, Sviták, Král, Gecko, Solenský, Lakatoš, Zachar, Kačířek, Chlum

    Rozhodčí: Minář – Bryška, Valentík
    bahis siteleri