Havlíčkův Brod – Jihlava 0:4 (kon.) | Slavia – Žďár n/S 0:3 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 2:3 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Sparta 4:5 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 3:5 (kon.)
HC Plzeň – Ústí n/L 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Neděle 16.02.2014, 10:00 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:25
    Skvělý David Marek v brankovišti Rebelů! Tvrdá rána na něj vyletěla z hole Michala Smutného, jenž byl úplně volný mezi kruhy, ale trefil jen Markův mrštný beton!
     
    57:55
    Jiří Vlach tvrdou ranou z pravého kruhu vyprášil Kořenářovy betony, od nichž se odrazil puk před bránu k Davidu Michálkovi, jenže ten z dorážky těsně minul bránu!
     
    52:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ukázkovou práci v útočném pásmu teď předvedla Jihlava a zvyšuje z havlíčkobrodského pohledu už na hrozivých 4:0! Z mezikruží sice Kryštof Chylík nastřelil jen Markovy betony, ale kotouč se odrazil k Michalovi Smutnému , jenž přihrál mezi kruhy volnému PAVLU KOUSALOVI, jenž umístěnou ranou zápěstím nedal brankáři Markovi šanci a završil hattrick! Asistence: Michal Smutný, Kryštof Chylík
     
    48:40
    Rebelové měli ponechanou výhodu a pořádně protáhli gólmana Kořenáře, jenž musel likvidovat projektil z bezprostřední blízkosti. Na lavici hanby usedl Richard Habermann (JIH) za podražení.
     
    48:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    S havlíčkobrodskými nadějemi na bodový zisk už to vypadá hodně špatně, celek z metropole Vysočiny odskakuje na tříbrankový rozdíl! Skvělou práci odvedl hlavně Josef Berka, jenž napoprvé sice neprotlačil puk k přední tyčce, jenže zpoza brány našel před brodským brankovištěm volného VLADIMÍRA OŠČÁDALA, jenž ranou bez přípravy propasíroval puk skulinkou mezi betony brankáře Marka, který se ve svém brankovišti přesouval! Asistence: Josef Berka, Tomáš Mejzlík.
     
    43:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle už bude mít parta z Kotliny těžké, hosté vedou o dvě branky! Ondřej Najman při rychlém útoku vypálil z pravého kruhu a gólman Marek udržel puk pod betonem, jenže k tomu dojel důrazný PAVEL KOUSAL a důrazně vyšťouchal puk, který skončil až v brance, mladý brankář Rebelů se zlobí marně! Asistence: Ondřej Najman.
     
    39:32
    Domácí soubor se v závěru 2. třetiny dostal pod tlak, který vyústil ve dvouminutový trest Jiřího Kopice (HBR) za podražení.
     
    39:10
    Stanislav Huňáček se ujal kotouče v útočném snažení svého týmu a od modré čáry tvrdě zakonči. Jeho rána o kousek minula brodskou bránu!
     
    32:00
    Patrik Hrabaň se dvakrát v krátkém časovém sledu opřel do puku na modré čáře a v obou případech z toho byly dělovky, které jen o kousek minuly pravou Kořenářovu tyč!
     
    30:30
    Rebelům zatím není v koncovce přáno! Michal Němec trefil z kruhů beton gólmana Kořenáře a k dorážce se probil David Michálek, ale zblízka těsně minul! David Čermák (JIH) vyloučen na 2 minuty za držení protihráče.
     
    29:37
    Viktor Michalička vyslal z prostoru mezi kruhy pořádnou pumelici, s níž by gólman Kořenář horko těžko něco dělal. Puk naštěstí pro něj těsně minul pravou tyčku!
     
    27:46
    Před Pavlem Hendrychem se otevřela na levém křídle spousta volného prostoru, čehož využil k tomu, aby si sjel blíže bráně a z mírného úhlu z mohutného nápřahu udeřil do puku. Ten se od Kořenářových betonů odrazil před bránu, ale sražená dorážka Jana Petržílka skončila v ochranné sítě.
     
    25:10
    Viktor Michalička vypálil zblízka jen do Kořenářových betonů a jeho důrazní spoluhráči se vehementně tlačili k dorážkám. Aktivní byl hlavně Jiří Vlach a gólman Kořenář jen tak tak udržel puk před brankovou čarou!
     
    23:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je nepříjemné pro havlíčkobrodskou družinu, hosté potrestali chybu v její obraně! Od Kryštofa Chylíka se dostal kotouč k PAVLU KOUSALOVI, jenž na útočné modré čáře rozkmital své brusle, najel si blíže bráně a ze vzdálenosti několika kroků skóroval z mírného úhlu na levé straně k bližší tyčce nad Markovo rameno! Asistence: Kryštof Chylík, Ondřej Najman.
     
    20:59
    Velká šance Rebelů zůstává nevyužita! David Michálek nikým neatakovaný střílel z bezprostřední blízkosti před odkrytou bránou, ale gólman Kořenář se rychle přemístil ke své pravé tyčce a chytil puk!
     
    19:15
    Obrovské nebezpečí pro brankáře Marka, který nejdříve zlikvidoval ránu Ondřeje Najmana z pravého kruhu svými betony a vzápětí dorážel před odkrytou bránou ze strany Pavel Kousal, ale těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    16:59
    Pavel Kousal (JIH) je vyloučen na 2 minuty za hákování. Předtím střílel nebezpečně mezi kruhy Ondřej Najman, ale jen do mrštného Markova betonu.
     
    12:55
    Nebezpečné nahození Jiřího Benáka od modré čáry zkoušeli hráči Rebelů před brankářem Kořenářem tečovat a maskovaná opora Dukly měla zcela zakrytý výhled. Puk za svá záda nakonec nepustila!
     
    11:35
    Před Vladimírem Oščádalem uklouzl v pásmu Rebelů mezi kruhy při rozehrávce brodský bek a jihlavský forvard se dostal zadarmo do slibné šance. Z mírného úhlu na levé straně však nasměroval puk do Markovy náruče!
     
    10:57
    Vítána pomoc pro Havlíčkův Brod, který teď prožíval u své brány těžké chvilky. Poměr sil na ledě se vyrovná, protože Pavel Kousal (JIH) si pomohl před brankářem Markem krosčekem.
     
    10:12
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu se stal Jiří Vlach (HBR), jenž obdržel trest na 2 plus 10 minut za úder do oblasti halvy a krku. Menší trest odpyká Viktor Michalička (HBR).
     
    07:26
    Obrovskou příležitost teď zahodili hosté z Jihlavy, kotouč se odrazil před zcela odkrytou bránu ke Kryštofu Chylíkovi, který však trestuhodně minul!
     
    07:05
    Havlíčkův Brod odrazil jihlavský útok a hnal se do rychlého přečíslení 2 na 1, ale Vojtěch Veverka při něm nejdříve nepřesně nahrál a vzápětí našel z kruhu svou střelou jen náruč brankáře Kořenáře!
     
    03:57
    Tohle volalo po gólu! Tomáš Mejzlík vypálil na vrcholu kruhů a jeho rána byla ještě za letu sražená. Brankář Marek měl však svůj beton dobře postavený!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Kousal (Chylík, Najman), 44. Kousal (Najman), 49. Oščádal (Berka, Mejzlík), 53. Kousal (Smutný, Chylík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Němec, Benák, Vala, Kopic, Lachman, Hrabaň – Hendrych (A), Kadleček, Fixa, Holenda, Petržílek, Vlach, Beran (A), Chymo, Pilný, Veverka, Březina, Michálek (C), Michalička.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Havelka, Mareš, Pražák, Habermann – Čermák, Branský, Najman, Adam, Chylík, Mejzlík, Smutný, Huňáček, Berka, Kousal, Oščádal.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Matěj Jirčík, Petr Lisa
    bahis siteleri