Finsko – Německo 2:1 (kon.) | Rusko – Japonsko 6:3 (kon.)
konec
Rusko
6:3 (1:0, 3:2, 2:1)
Japonsko
Neděle 16.02.2014, 18:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    54:22
    Japonky tedy v pěti moc dlouho nepobyly a zahřáté místečko přivítá další samurajku. Rozjetou Děrgačjovovou zasáhla hokejkou Hanae Kubová (JPN), která míří k trestoměřičům za podražení.
     
    51:37
    Pomůže jim v tom početní výhoda. Haruna Jonejamaová (JPN) je vyloučena za faul kolenem, po kterém její soupeřka prožila nepěkný letecký den.
     
    47:50
    Tak už se jim to po nesmírně dlouhé době povedlo a vyloučení je tady. Aina Takeučiová (JPN) si odsedí menší trest za vysokou hůl, soupeřku zasáhla do helmy dokonce zeshora.
     
    39:07
    Během vhazování se sekáním provinila Ija Gavrilovová (RUS), takže si Japonky ještě před odchodem do šaten zahrají přesilovku.
     
    32:07
    A je tady další nepříjemnost pro japonské bojovnice. Miho Šišiučiová (JPN) je další vyloučenou za hru tělem.
     
    30:46
    Vůbec poprvé v dnešním zápase si sborná zahraje přesilovou hru. Kanae Aokiová (JPN) je vyloučena za hru tělem.
     
    24:07
    Podruhé v zápase si Japonky zahrají početní výhodu. Znovu to je po faulu Anny Šibanovové (RUS), která pyká za hru tělem.
     
    16:51
    Vzápětí se ale domácí výběr bude muset poprvé bránit v oslabení. Dorážející hokejistku zastavila Anna Šibanovová (RUS), která je vyloučena za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Šukinová (Šochinová), 27. Šochinová (Smolencevová), 28. Skibová (Gavrilovová, Burinová), 32. Sosinová (Smolencevová, Šochinová), 50. Skibová (Burinová, Gavrilovová), 56. Burinová (Šibanovová, Chomičová) – 27. Jamaneová (Ukitaová), 27. Toková (Kubová), 43. Osawaová (Takeučiová, Hiranová)


    Rusko: Prugovová (27. Leskinová) – Tkačjovová, Ďubanoková, Gončarenková, Kapustinová, Chomičová, Šibanovová, Šukinová – Gavrilovová, Burinová, Skibová – Smolencevová "C", Sosinová, Lebeděvová – Vafinová, Smolinová, Děrgačjovová – Šochinová, Paškevičová. Trenér: Michail Čekanov.
    Japonsko: N. Fudžimotová (Nakaokuová) – Koikeová, Horiová, Toková, Suzukiová, Aokiová, Takeučiová, Kondová – Osawaová "C", Hiranová, Kubová – Jonejamaová, M. Fudžimotová, Nakamuraová – Adačiová, Ukitaová, Šišiučiová – Jamaneová, Sakagamiová. Trenér: Judži Iizuka.

    Rozhodčí: Eskolaová (FIN) – Girardová (FRA), Novotná (CZE).

    Diváci: 4793
    bahis siteleri