Hr. Králové – Přerov 5:4 (3:2 po s.n.) | Ústí n/L – Litoměřice 5:6 (1:2 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 4:2 (kon.)
po s.n. (3:2)
Královští lvi Hradec Králové
5:4 (2:2, 0:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 16.02.2014, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Královští lvi Hradec Králové.
    Rozhodující nájezd si na své konto nakonec připsal LUKÁŠ NEDVÍDEK, jenž proměnil všechny tři své pokusy.
     
    43:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Stav utkání je behem pár vteřin vyrovnaný, a to zásluhou akčního LUKÁŠE NEDVÍDKA, jenž se trefil z bezprostřední blízkosti – 4:4. Asistence: Tadeáš Ouzký, Michal Procházka.
     
    43:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí vytěžili z velkého tlaku maximum. Hlavatý přistrčil puk na vrcholu kruhů DANIELU KLEMENCOVI, a ten se střelou z otočky nemýlil – 3:4. Asistence: Pavel Hlavatý.
     
    23:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři již podruhé v dnešním utkání využívají dvojnásobnou hru v početní výhodě. Od modré vyslal tvrdou pumelici Šťastný, jehož pokus ještě před Bernartem tečoval JAKUB KUNDRÁTEK a hradecký gólman se jen beznadějně ohlížel za plachtícím pukem – 2:4. Asistence: Roman Šťastný, Patrik Řezáč.
     
    20:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod druhé části ze říše snů. Samozřejmě jen pro přerovské hokejisty, kteří si svoji aktivní a důraznou hrou vydobyli gól. KAREL KEBZA si počínal neuvěřitelně důrazně a když už to vypadalo, že Bernart má po nahození Kubala puk ve své moci, tak prvně jmenovaný protlačil puk za záda hradeckého gólmana – 2:3. Asistence: Pavel Kubal.
     
    17:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi dvojnásobnou přesilovku využívají! Když to nešlo krásou, tak to muselo jít silou, přesně tímto heslem se řídil LUKÁŠ NEDVÍDEK, jenž doslova dopasíroval černou pryž za záda Dohnala – 2:2. Asistence: Martin Matějček.
     
    16:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to jsem to ale zakřinul! Přerov se dostává do jednobrankového vedení. Jako blesk z čistého nebe udeřil na brankovišti důrazný ONDŘEJ ČELKO a je tu naprosto nečekaná rána do zad hradeckých hokejistů – 1:2. Asistence: Pavel Hradil, Radim Šnirc.
     
    11:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se nakonec přesilovku 5 na 3 využít podařilo. Mašíček našel na modré čáře volného JAROSLAVA TOMEČKA, který si nabruslil na vrchol kruhů a odtud překonal Bernarta střelou švihem k pravé tyči – 1:1. Asistence: Dominik Mašíček.
     
    05:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde do vedení a nutno podotknout, že naprosto oprávněně. Kastner skvěle vybojoval černou pryž v rohu útočné třetiny, aby ji posléze nahrál před branku si najíždějícímu DRAHOŠI JEBAVÉMU, který se střelou z první nemýlil – 1:0. Asitence: Lukáš Kastner.

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 6. Jebavý (Kastner), 18. Nedvídek (Matějček), 44. Klemenc (Hlavatý), 44. Nedvídek (Ouzký, Procházka), rozh. náj. Nedvídek – 12. Tomeček (Mašíček), 17. Čelko (Hradil, Šnirc), 21. Kebza (Kubal), 24. Kundrátek (Šťastný, Řezáč)


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (24. Veselý) – Kastner, Suk, Ouzký, Půlpán, Nedvídek, Souček, Rejl, Šeps, Bartoň, Procházka, Matějček, Bezděk, Jebavý, Skála, Hlavatý "C", Klemenc, Stoilskiy. Trenér: Petr Luštinec.
    HC ZUBR Přerov: Dohnal (Grigárek) – Tomiga, Mašíček "C", Šťastný, Kundrátek, Adámek, Tomeček, Kubal, Řezáč, Kebza, Čelko, Šnirc, Hradil, Běhal, Siegel, Němec. Trenér: Petr Školoud.
    bahis siteleri