Německo – Japonsko 3:2 (kon.) | Finsko – Rusko 4:0 (kon.)
konec
Německo
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Japonsko
Úterý 18.02.2014, 09:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:25
    Japonky to zkoušejí bez gólmanky, puk je však jejich v pásmu!
     
    58:50
    Brankářka Harrerová vyrazila ránu od modré čáry betony a z mírného úhlu na pravé straně rychle dorážela Ami Nakamuraová, ale těsně minula vzdálenější tyč!
     
    55:36
    Monika Bittnerová ani ze druhého souboje s brankářkou Harrerovou nevyšla vítězně, tentokrát také vypálila z levého kruhu, ale jen do hrudi brankářky Konišiové!
     
    52:02
    Do velikánské příležitosti se hnala Rui Ukitaová, jež sebrala Němkám puk ve středním pásmu a dostala se za záda Anji Weisserové (GER), jíž nezbylo nic jiného, než japonskou hráčku podrazit.
     
    49:05
    Rui Ukitaová teď může hodně litovat toho, že nedokázala ve velké rychlosti zkoordinovat lépe svůj pohyb a přesněji zakončit, ocitla se těsně před německou gólmankou!
     
    48:32
    Volný prostor se otevřel na levém křídle před Bettinou Eversovou, jež práskla do puku a gólmanka Konišiová se předvedla ve skvělém světle, když kotouč vyrazila hrudí a přikryla pod lapačkou!
     
    46:25
    Monika Bittnerová promarnila obrovskou příležitost, když dorážela z bezprostřední blízkosti! Gólmanka Konišiová vyrazila betony puk před sebou a německá útočnice o kousek minula její bránu!
     
    45:09
    Z bezprostřední blízkosti pálila bez přípravy Sara Seilerová, která dostala před branku přesný pas, jenže gólmanka Konišiová se bleskově přesunula a vyrazila puk do bezpečí!
     
    44:15
    Jenže Japonky brzdí v rozletu nedisciplinovanost, na lavici hanby usedla Hanae Kubová (JPN) za hákování.
     
    42:56
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    A máme zaděláno na pořádné drama, Japonky snižují na nejtěsnější rozdíl! Ránu Čiho Osawaové z pravého křídla sice gólmanka Harrerová vyrazila betony, jenže pro rychlou dorážku si dojela pohotová HARUNA JONEJAMAOVÁ a vrací svému týmu naději na zvrat! Asistence: Čiho Osawaová, Sena Suzukiová.
     
    39:55
    Čiho Osawaová poslala při rychlém útoku kotouč mezi kruhy na najetou Tomoko Sakagamiovou, jejíž svižná střela skončila na betonech skvělé Viony Harrerové!
     
    35:49
    Gólmanka Nana Fudžimotová opustila japonské brankoviště, kde ji nahradila její kolegyně Akane Konišiová.
     
    35:49
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tohle už bude mít Japonsko hodně těžké, Němky odskakují na rozdíl dvou branek! Z levé strany vypálila Lisa Christina Schusterová, a i když nastřelila jen hruď brankářky Fudžimotové, z bleskové dorážky už se mohla radovat SARA SEILEROVÁ! Asistence: Lisa Christine Schusterová.
     
    29:07
    Haruna Jonejemaová (JPN) – 2 minuty – podražení.
     
    28:00
    Šiori Koikeová zkusila štěstí z předbrankového prostoru, kam prošla jako nůž máslem a ostrou bekhendovou ranou vyprášila betony gólmanky Harrerové!
     
    26:39
    Tomoe Jamaneová (JPN) – 2 minuty – hra tělem.
     
    25:18
    Bettina Eversová (GER) – 2 minuty – podražení.
     
    24:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tohle byla hokejová paráda, po níž jdou Němky znovu do vedení! Na modré čáře přiťukla puk vedle sebe Franziska Buschová a JULIA ZORNOVÁ se z mohutného nápřahu vší silou opřela do puku, který orazítkoval horní tyčku japonské brány a spadl za záda bezmocné gólmanky Fudžimotové! Asistence: Franziska Buschová, Susann Götzová.
     
    33:42
    Japonsko hrálo v příliš mnoha hráčkách, dvouminutový trest odsedí Ami Nakamuraová (JPN).
     
    20:29
    A nyní už japonské obránkyně ostřelují gólmanku Harrerovou, jež po další střele od modré čáry čelila dorážce zblízka, ale vše pro ni dobře nakonec dopadlo!
     
    19:56
    Tohle volalo hodně hlasitě po gólu! Gólmanka Harrerová vyrazila ránu od modré čáry betony jen před sebe a z bezprostřední blízkosti mohly Japonky několikrát dorážet, jenže ležící strážkyni německého brankoviště nepřekonaly!
     
    19:48
    Brankářka Harrerová měla zakrytý výhled proti střele Šiori Koikeková a měla obrovské štěstí, že kotouč zasáhl její pravý beton!
     
    19:43
    Franziska Buschová (GER) – 2 minuty – hákování.
     
    18:37
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně, kotouč se potuloval před německou bránou a zblízka zakončovala Miho Šišiučiová, jenže jen do betonů Harrerové!
     
    17:35
    Japonsko vyrobilo obrovskou chybu při přesilovkové kombinaci, když kotouč vypíchla obránkyním Sophia Kratzerová, dostala se do úniku a mezi kruhy těsně minula levou tyčku gólmanky Fudžimotové!
     
    16:57
    Tanja Eisenschmidová (GER) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    14:26
    A po pasu zpoza branky střílela z bezprostřední blízkosti nikým neatakovaná Miho Šišiučiová, jenže nastřelila jen betony gólmanky Harrerové, jež číhala u přední tyče!
     
    13:40
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonky se teď mohou u brány soupeřek uklonit, což znamená, že daly gól! Na vrcholu kruhů vystřelila zápěstím Čiho Osawaová, gólmanka Harrerová kotouč vyrazila kotouč od své levé tyčky jen před sebe, odkud pohotovou dorážkou trefila volnou půlku brány HANAE KUBOVÁ! Asistence: Čiho Osawaová.
     
    12:54
    Julie Zornová vybojovala v rohu útočného pásma puk a bekhendem pomalu vystřelila. Brankářka Fudžimotová vyrazila kotouč před sebe a k dorážce se probila Kerstin Spielbergerová, jenže bekhendem neprocedila betony japonské gólmanky!
     
    11:45
    Obrovský tlak si teď vytvořily Japonky a moc nechybělo k tomu, aby toho využily k rychlému vyrovnání! V předbrankovém prostoru ale nedokázaly protihráčky přetlačit a Kanae Aokiová vzápětí pálila na modré čáře nepřesně!
     
    09:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro Japonky, Němky jdou do vedení! Franziska Buschová posunula kotouč na SUSANN GÖTZOVOU, která se opřela do puku na modré čáře ihned po vyhraném vhazování a kotouč se gólmance Fudžimotové nešťastně překulil přes pravé rameno a doklouzal se do sítě! Asistence: Franziska Buschová, Jacqueline Janzenová.
     
    09:13
    Hanae Kubová (JPN) – 2 minuty – hákování.
     
    08:39
    Teď se však Němky ocitly pod mohutným tlakem, při němž vypálila z vrcholu kruhů zápěstím Kanae Aokiová a její dělovka jen těsně minula branku Harrerové!
     
    04:00
    Japonky i při vlastním oslabení nebezpečně zahrozily! Juka Hiranová napřáhla v levém kruhu a trefila u přední tyčky dobře postavenou gólmanku Harrerovou!
     
    03:42
    Kanae Aokiová (JPN) – 2 minuty – nedovolené bránění.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Götzová (Buschová, Janzenová), 25. Zornová (Buschová, Götzová), 36. Seilerová (Schusterová) – 14. Kubová (Osawaová), 43. Jonejamaová (Osawaová, Suzukiová)


    Německo: Harrerová (Harssová) – Götzová (C), Lanzlová, Hammerlová, Weisserová, Eisenschmidová, Anwanderová – Fellnerová, Zornová, Buschová – Seilerová, Schusterová, Kratzerová – Beckerová, Janzenová, Eversová – Kameniková, Spielbergerová, Bittnerová.
    Japonsko: N. Fudžimotová (36. Konišiová) – Koikeová, Horiová, Toková, Suzukiová, Aokiová, Takeučiová, Kondová – Osawaová (C), Hiranová, Kubová – Jonejamaová, M. Fudžimotová, Nakamuraová – Adačiová, Ukitaová, Šišiučiová – Jamaneová, Sakagamiová.

    Rozhodčí: Melanie Bordeleauová (CAN) – Therese Björkmanová (SWE), Michaela Kúdelová (SVK)

    Diváci: 2012
    bahis siteleri