Slovinsko – Rakousko 4:0 (kon.) | Rusko – Norsko 4:0 (kon.) | Česko – Slovensko 5:3 (kon.)
Švýcarsko – Lotyšsko 1:3 (kon.)
konec
Rusko
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Norsko
Úterý 18.02.2014, 13:30 • Zimní stadión Bolšoj • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    No a v závěru přichází ještě jeden gól v síti Norů. Tichonov dojel odražený puk, který poté přeposlal od zadního mantinelu před branku, kam si sjel ALEXEJ TEREŠČENKO, který se v bezprostřední blízkosti nemýlil a dělovkou propálil norslého muže v masce. Asistence: Viktor Tichonov, Vladimír Tarasenko.
     
    58:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEXANDR RADULOV zachytil puk a od mantinelu poslal kotouč s velkým klidem do prázdné svatyně. Asistence: Pavel Dacjuk.
     
    37:11
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže z ničeho nic přichází další gól v síti Norů. Radulov opět objel branku a natlačil se až před Haugena. Svou bekhendovou střelou sice orazítkoval tyč, nicméně opět domácím pomohl štěstí, jelikož se puk odrazil k protější straně, kde zůstal zcela osamocený ILJA KOVALČUK, který poslal puk do prázdné branky. Asistence: Pavel Dacjuk, Alexandr Radulov.
     
    24:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEXANDR RADULOV posílá domácí do vedení, avšak nutno dodat s velkým štěstí. Radulov obkroužil branku a z nulového úhlu vypálil z bekhendu. Jeho rána by gólem neskončila, jenž Holos puk nešťastně tečoval a ten poté zamířil za záda překvapeného Haugena. Asistence: Pavel Dacjuk.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 25. Radulov (Dacjuk), 38. Kovalčuk (Dacjuk, Radulov), 59. Radulov (Dacjuk), 60. Těreščenko (Tichonov, Tarasenko)


    Rusko: Bobrovskij – Vojnov, Markov, Medvěděv, Jemelin, Belov, Nikitin, Tjutin – Kovalčuk , Dacjuk (C). Radulov – Popov, Malkin, Ovečkin – Sjomin, Anisimov, Kuljomin – Ničuškin, Tereščenko, Tarasenko.
    Norsko: Haugen – Holos, Bonsaksen, Trygg, Tollefsen(C), Solberg, Odegaard, Sorvik – Skroder, Olimb, Thoresen – Bastiansen, Olimb, Roselli – Roest, Ask, Dahlstrom – Roymark, Lund Hansen, Olden.

    Rozhodčí: Piechazcek (NĚM), Pollock (KAN) – Mcelman (USA), Vlach (SVK)
    bahis siteleri