Mladá Boleslav – Třebíč 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 8:2 (kon.) | Most – Kadaň 1:2 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 2:3 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Beroun 4:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 11:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (0:0, 3:0,1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 19.02.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Taková lehká jednohubka na závěr v podání ZDEŇKA KUBICY, který projel útočným pásmem jako nůž máslem a bez problémů zakončil nad Falterovo rameno. Asistence: Marek Loskot.
     
    49:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté varovně vztyčují prst, za hrobového ticha se prosazuje TOMÁŠ KAUT, která proklouzla Willovi za záda. Asistence: Václav Čejka, Stanislav Dietz.
     
    30:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Stejně jako se zatím radují Američané na olympiádě, raduje se i Američan v dresu Bruslařského klubu ERIC MELAND, který ranou z kruhu propaluje vše v cestě a navyšuje náskok Středočechů. Asistence: Pavel Musil.
     
    28:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlé nohy a pevnou ruku ukázal MARTIN LÁTAL, který si s obráncem soupeře na zádech přijel až na dostřel Faltera a na milimetr přesně zakončil. Asistence: David Pojkar.
     
    23:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    RICHARD JARŮŠEK vypadal jako někdo, koho už štve nastávající situace a prostě se chopil volně povalujícího se puku, vyrazil s ním – trochu překvapivě – za branku, kterou však neobjel, ale prudkou otočkou hodil zpátečku, vrátil se na původní místo a zakončil podél tyčky. Asistence: Ctirad Ovčačík, Tomáš Klimenta.
    Marken.cz

    Jitka Čechová

    Branky a nahrávky: 24. Jarůšek (Ovčačík, Klimenta), 29. Látal (Pojkar), 31. Meland (Musil), 60. Kubica (Loskot) – 50. Kaut (Čejka, Dietz)


    BK Mladá Boleslav: Will – Němeček, Toman, Ovčačík, Pojkar, Meland, Jindra – Nouza, Loskot, Pabiška – Mikulík, Broš, Klimenta – Jarůšek, Musil, Lenc – Látal, Vrbata, Kubica
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (31. Dusík) – Bilčík, Malena, Peroutka, Čejka, Dietz, Trojan, Přibyl – Dočekal, Dolníček, Laš – Čuřík, Nahodil, Fořt – Moučka, Kaut, Křivohlávek – Čech, Kadela, Juráň

    Rozhodčí: Fraňo, Petružálek – Koskuba, Šulo

    Diváci: 390
    bahis siteleri