Švýcarsko – Švédsko 4:3 (kon.) | Kanada – USA 3:2 (po pr.)
konec
Švýcarsko
4:3 (0:1, 0:1, 4:1)
Švédsko
Čtvrtek 20.02.2014, 13:00 • Ledový palác Bolšoj, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, Švédky to ještě stihly a v power-play znovu snižují na nejtěsnější rozdíl! Asserholtová našla zpoza brány PERNILLU WINBERGOVOU, která poslala kotouč do druhého růžku a drama je na světě – 4:3! Asistence: Jenni Asserholtová, Erika Grahmová.
     
    58:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Už je to asi jasné, Švýcarky sahají po historických bronzových medailích! Z obranného pásma poslala ALINA MÜLLEROVÁ puk z pásma a snad ani nedoufala, že by mohla trefit bránu, ale stalo se tak! Švýcarská střídačka je zase na jedné hromadě – 4:2! Bez asistence.
     
    53:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, další skvělá třetí třetina v podání Švýcarek dokonale otáčí skóre a najednou to jsou ony, kdo má blíž k zisku bronzových medailí! Obránkyně zastavila vyhození a poslala puk Stalderové, který nejdřív sklouzl. Pak ale zachovala chladnou hlavu a narýsovala krásnou přihrávku JESSICE LUTZOVÉ, která ji pouze ztečovala do prázdné brány – 3:2! Asistence: Lara Stalderová, Laura Benzová.
     
    46:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno!! Obrovská radost na švýcarské střídačce, využitá přesilovka totiž znamená, že se pojede zase od nuly! Skákavý puk zpracovala Müllerová rukavicí, její střelu ještě Švédky odrazily. Ne už ale další pokus PHOEBE STANZOVÉ, která dokázala překonat Wallnerovou a vyrovnat na 2:2! Asistence: Alina Müllerová.
     
    41:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je to tady, Švýcarky hned zkraje třetí třetiny střílejí strašně důležitý gól a jsou zpátky ve hře! Forsterová zachytila na modré kotouč a poslala ho do ohně, kde zůstala úplně volná SARA BENZOVÁ a okamžitou střelou snižuje na nejtěsnější rozdíl – 1:2! Asistence: Sarah Forsterová.
     
    38:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečně smolný moment pro švýcarskou brankářku Florence Schellingovou. ERICA UDEN-JOHANSSONOVÁ krátce po přejezdu modré čáry vyslala střelu na druhý růžek, kterou se Schelligová snažila lapit. Puk ale jenom škrábla a pak se snesl za její záda – 0:2. Asistence: Cecilia Östbergová, Maria Lindhová.
     
    14:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Aktivita zajišťuje švédským hokejistkám vedení, jejich soupeřkám se naopak unavený start vymstil. Cecilia Östbergová se mezi kruhy zbavila své obránkyně a puk posunula na stranu brankoviště MICHELLE LÖWEHNIELMOVÉ, která ho bekhendem poslala za záda přesouvající se Schellingové – 0:1! Asistence: Cecilia Östbergová, Maria Lindhová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 42. S. Benzová (Forsterová), 47. Stanzová (Müllerová), 54. Lutzová (Stalderová, L. Benzová), 59. Müllerová – 14. Löwenhielmová (Östbergová, Lindhová), 39. Uden-Johanssonová (Östbergová, Lindhová), 60. Winbergová (Asserholtová, Grahmová)


    Švýcarsko: Schellingová (Anthamattenová) – J. Martyová "C", Frautschiová, L. Benzová, Thalmannová, Forsterová, Bullová – S. Martyová, Müllerová, Stanzová – Stalderová, S. Benzová, Lutzová – Altmannová, Raselliová, Eggimannová – Nabholzová, Waidacherová, Stiefelová. Trenér: Rene Kammerer.
    Švédsko: Wallnerová (Martinová-Hassonová) – Bäcklinová, Anderssonová, Bäckmanová, Eliassonová, Olofssonová, Holmgrenová, Engströmová – Asserholtová "C", Westerová, Winbergová – Borgqvistová, Grahmová, Nordinová – Östbergová, Lindhová, Uden-Johanssonová – Rasková, Löwenhielmová. Trenér: Niclas Hogberg.

    Rozhodčí: Hertrichová (GER) – Caugheyová (CAN), Hanrahanová (USA).

    Diváci: 8283
    bahis siteleri