Švédsko – Kanada 0:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
7:1 (0:0, 2:0, 5:1)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 23.02.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    ...a je svědkem vyloučení Tomáše Houdka (OLO), který se provinil sekáním.
     
    51:46
    Hosté obdrželi další pětiminutový trest, provinilcem je Luděk Škop.
     
    49:52
    Hostům trochu tečou nervy. Další jde totiž na trestnou, tentokrát za krosček. Dušan Žovinec (LIT) obdržel dvě minuty za krosček. A je tu dvojnásobná početní výhoda Kohoutů.
     
    46:40
    Tak pozor, vypadá to, že Švagrovský dostává místo dvou minut pětiminutový trest. Hostující hráč to navíc nenese příliš dobře a utrpěla tak i jeho výstroj, za což dostal trest ve hře. Desítku obdržel taky hostující Jakub Šulc.
     
    46:40
    Hosté se diví, ale je to tady. Další krev na ledě a spolu s ní další domácí hráč, jmenovitě Radim Kucharczyk. Ten dostal hokejkou přes obličej a za tento prohřešek odchází David Švagrovský (LIT) na odpočinek, tedy pykat na deset minut (osobní trest). K tomu dostává i dvě minuty, takže je tu minutu a půl dlouhá dvojnásobná přesilovka domácích.
     
    46:04
    Bahenský (LIT) obdržel za nešetrný zákrok na Diviše 2 minuty plus desetiminutový osobní trest. Domácí útočník se ale naštěstí zvedá a vypadá to, že kromě modřin neutrpěl žádnou újmu.
     
    42:35
    Roman Kadela (OLO) byl potrestán dvouminutovým trestem za nedovolené bránění.
     
    36:38
    Vyloučení také na domácí straně. Potrestaný je Jiří Ondrušek (OLO) za sekání.
     
    34:11
    Litoměřickým hráčům se něco nelíbí, to však není nic proti pískotu fanoušků, které zákrok na Kadelu rozzuřil. Nakonec je však vyloučený Martin Procházka (LIT) na 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    20:44
    Nakonec se po krátké diskuzi vylučuje. Za faul na Staňka je na čtyři minuty vyloučený kapitán hostí Jaroslav Hašek (LIT).
     
    18:32
    Přesilovou hru si zahrají také Litoměřice. Jan Jaroměřský (OLO) si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:57
    První vyloučení v zápase. Za katr putuje Dušan Žovinec (LIT), který se provinil hrubostí. V tomhle případě by se dal ale odpískat i krosček.

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 29. Selingr (Kucharczyk, Ostřížek), 36. Selingr (Kucharczyk, Jaroměřský), 48. Marosz (Ostřížek, Jaroměřský), 51. Jaroměřský (Houdek, Marosz), 52. Selingr (Knotek, Marosz), 54. Marosz (Houdek, Diviš), 55. Selingr (Diviš, Ostřížek) – 51. Doležal (Novák)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Kadela – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Pekr, Kindl, Řípa – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Diviš, Švaňhal.
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (36. Král) – Šulc, Hrbas, Míka, Žovinec, Drábek, Kolář, Husák, Málek – Budínský, Koudelka, Hašek (C) – Čermák, Rubeš, Procházka – Švagrovský, Bahenský, Chlapík – Novák, Doležal Z., Škop.

    Rozhodčí: Hejduk, Jeřábek – Guth, Rittich

    Diváci: 1787
    bahis siteleri