Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 6:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:0 (0:0, 4:0, 2:0)
SHK Drtiči Hodonín
Neděle 23.02.2014, 13:15 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:39
    Rebelové teď ponechali trochu více volného prostoru Aleši Dufkovi, který toho okamžitě využil k hodně nebezpečnému zakončení. Z mírného úhlu na pravé straně ale neprostřelil u bližší tyčky betony brankáře Kekuly, který udržel čisté konto!
     
    57:51
    Vojtěch Stanislav vyslal tvrdou ránu při přečíslení 2 na 1 z mezikruží, jenže nepotkal se s přesnou muškou a poslal kotouč vysoko nad brodskou bránu!
     
    56:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A tu dokázali využít k navýšení svého náskoku, vedou už o šest branek! V útočném pásmu putoval kotouč po ose Jakub Abbrent – Jan Vacek – TOMÁŠ CEJPEK, přičemž posledně jmenovaný se dostal ke kotouči v prostoru kruhů a krásnou ranou odrazem o tyčku prostřelil brankáře Sojku! Bez asistence.
     
    55:43
    Marek Lindner se na chvíli ocitl úplně sám před brankářem Kekulou, ale trefil jen jeho beton! Na trestnou lavici usedá za sekání Patrik Málek (HBR).
     
    54:36
    Zatím se však v přesilovce trápí. Ojedinělou střelu vyslal neúnavný Radim Kulyk, ale z mezikruží trefil jen rameno připraveného brankáře Kekuly!
     
    53:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A s ním si MARTIN POLÁK poradil skvěle, když si sjel až těsně před brankáře Sojku, přehodil si puk na bekhend a skóroval nad jeho rameno!
     
    53:38
    Rebelové ujeli do protiútoku a Martin Polák byl sražen k zemi v jasné střelecké pozici před bránou, je nařízeno trestné střílení!
     
    52:48
    Hosté si zahrají přesilovku, Havlíčkův Brod se pod tlakem dopustil faulu. Hodonín si bere oddechový čas.
     
    46:43
    Rebelové po zisku kotouče založili rychlý kontr, při němž střílel hned nadvakrát zblízka Jan Jelínek, ale brankář Sojka se ve svém brankovišti vyznamenal!
     
    39:35
    A tentýž hráč pálil i chvíli po vhazování, jeho projektil, kterému rozhodně nechyběla patřičná razance, o kousek minul horní tyčku hodonínské brány!
     
    30:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové jsou k nezastavení, naopak Hodonín je zralý na ručník! Brankář Štěpanovský si za rámeček tento gól rozhodně nedá, protože střelu JANA JELÍNKA z mezikruží sice srazil betony, ale kotouč se mu od nich pomalu došoural až za brankovou čáru! Asistence: Dominik Suchý.
     
    30:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už vypadá s hosty hodně zle, domácí soubor znovu navýšil svůj náskok! Po obrovském závaru před hodonínským brankovištěm se dostal puk za branku k Patriku Málkovi, jenž přes rozhozenou obranu nahrál před brankoviště na TOMÁŠE CEJPKA, jenž už jen uklidil puk do úplně prázdné brány! Asistence: Patrik Málek.
     
    30:10
    Z ideální palebné pozice mezi kruhy pálil nikým neatakovaný Adam Větříšek, ale trefil jen střed brankoviště, kde čekal pozorný brankář Kekula!
     
    26:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už to ale mladým Rebelům vyšlo a po hezké akci se ujímají dvoubrankového vedení! Jan Vacek při dobývání obranného bloku soupeře předložil hezkou nahrávku na JAKUBA KRAUČUKA, který z mírného úhlu na levé straně uklidil kotouč do odkryté brány! Asistence: Jan Vacek.
     
    26:15
    Tak teď měl brankář Štěpanovský i pořádné štěstí! Od modré čáry vypálil bez přípravy Dušan Mendl a i když hodonínský brankář puk vyrazil, kotouč jen o kousek minul jeho tyčku!
     
    25:10
    Tomáš Andrýsek (HOD) – 2 minuty – podražení.
     
    24:59
    Hosté zaváhali při rozehrávce, když ve svém pásmu ztratili puk, a málem je za to stihl krutý trest! Jan Jelínek pálil z mezikruží, ale trefil jen náruč pozorného brankáře Štěpanovského!
     
    22:14
    Martin Polák (BR) potáhl puk po pravém křídle a dvakrát zkusil procpat k přední tyčce, ale zde narazil na připravené betony gólmana Štěpanovského. Brodský útočník vzápětí při protiútoku soupeře fauloval.
     
    20:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové zamkli soupeře v jeho obranném pásmu a radují se ze zisku vedení! Jakub Abbrent posunul z prostoru levého kruhu kotouč na modrou čáru, kde si DAVID BUŠEK srovnal puk na hůl a krásnou ranou do horní poloviny branky propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    19:57
    Matěj Maršálek (HOD) si odsedí také 2 minuty.
     
    19:52
    Dvouminutové tresty vyfasovali Lukáš Křížek (HBR) a Jakub Kraučuk (HOD).
     
    19:43
    Marek Lindner (HOD) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    15:51
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu se stává Dušan Mendl (HBR) za nedovolené bránění.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Bušek (Abbrent), 27. Kraučuk (Vacek), 31. Cejpek (Málek), 31. Jelínek (Suchý), 54. Polák (TS), 57. Cejpek (Vacek, Abbrent)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Vacek, Mendl (C), Suchý, Bušek – Abbrent, Jelínek, Kraučuk – Křížek, Málek, Cejpek – Polák, Přibyl.
    SHK Drtiči Hodonín: Štěpanovský (od 41. Sojka) – Kališ, Maršálek, Weber, Bureš, Andrýsek – Hložánek, Dufek, Borkovec, Větříšek, Ling, Kulyk, Stanislav, Přichystal, Lindner.

    Rozhodčí: Coubal – Špringl, Tasch
    bahis siteleri