Čeljabinsk – Dynamo Moskva 3:5 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 2:1 (po pr.)
Kazaň – Nižněkamsk 7:3 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 5:3 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Atlant – Barys 5:1 (kon.) | Petrohrad – Omsk 4:5 (po pr.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 2:1 (kon.)
Riga – Záhřeb 5:1 (kon.) | HC Slovan – Minsk 4:3 (1:0 po s.n.) | Lev – Doněck 4:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Slovan Bratislava
4:3 (1:1, 1:1, 1:1- 0:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 26.02.2014, 19:00 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slovan Bratislava.
    Materuchina vychytal Janus a Slovan tak díky gólu MARTINA ŠTAJNOCHA z první série a díky spolehlivému výkonu slovenského brankáře vítězí 1:0 na samostatné nájezdy, celkově pak 4:3
     
    55:14
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan před opět vyprodanou halou přece jen vyrovnává! Richard Lintner si srazil do brány kotouč poté, co Milčakov vyrazil střelu PETERA ÖLVECKÉHO jen před sebe. Vlastní branka slovenského obránce. Bez asistence.
     
    42:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hrou a jdou poprvé v zápase do vedení. ALEXANDER MATERUCHIN nejprve obehrál Brejčáka, vyjel zpoza brány a překvapil Januse střelou pod víko. Asistence: Alexej Kaljužnyj.
     
    38:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Co se jim nepovedlo v přesilovce, zvládli v oslabení. TOMÁŠ SUROVÝ využil nedorozumění obránců Slovanu na modré čáře, dostal se do samostatného úniku a svůj nájezd zakončil s přehledem střelou mezi beton a vyrážečku slovenského gólmana. Minsk vyrovnává. Bez asistence.
     
    22:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovenský celek teď ukázal přesilovou hru jako vystřiženou z učebnice ledního hokeje. Bližňak nejprve po pohledné kombinaci trefil tyčku, poté však Branko Radivojevič našel na druhé straně čekajícího MIROSLAVA ŠATANA, který Milčakova prostřelil a vrátil Slovanu vedení. Asistence: Branko Radivojevič, Mário Bližňák.
     
    08:09
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují hned z první střely. Krajíček našel před bránou ZBYŇKA IRGLA, který prostřelil Jaroslava Janusa a vyrovnal. Asistence: Lukáš Krajíček, Tomáš Surový.
     
    04:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, Ölvecký přihrál zpoza brány na nikým nehlídaného BRANKA RADIVOJEVIČE, který přelstil Milčakova a otevřel účet utkání. Asistence: Peter Ölvecký, Jan Brejčák.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 5. Radivojevič (Ölvecký, Brejčák), 23. Šatan (Radivojevič, Bližňák), 56. Ölvecký, rozh. náj. Štajnoch – 9. Irgl (Krajíček, Surový), 39. Surový, 43. Materuchin (Kaljužnyj)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Kopřiva)- Štajnoch, Škoula, Sigalet, Mihálik, Brejčák, Mojžíš, Luža- Radivojevič, Šatan, Ölvecký- Bartovič, Miklík, J. Mikúš- Vondrka, Hudáček, Bližňák- Daňo, Kudrna, Šťastný, T. Mikúš
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen)- Krajíček, Goroško, Lintner, Nogačjov, Jusenko, Filičkin- Stas, Materuchin, Kaljužnyj- Jefimenko, Surový, Irgl- Zacharov, Kitarov, Gavrus- Drozd, Pavlovič, Protaseňja

    Rozhodčí: Bondar, Buturlin- Lazarev, Palej

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri