Mladá Garda – K. Vary 3:4 (po pr.)
po prodl.
Mladá Garda Doněck
3:4 (1:0, 0:0, 2:3 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 26.02.2014, 18:00 • Arena "Družba", kapacita 4130 diváků • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    DAVID GRÍGER je tím mužem, kterému budou hráči hostujícího celku nejvíce děkovat za to, že utkání nedojde až k samostatným nájezdům. Jeho střela totiž končí za zády domácího brankáře a tím pádem končí i dnešní utkání! Asistence: Jakub Flek, Matěj Zadražil.
     
    63:54
    Jegor Morozov (MGD) vyhodil kotouč z obranné třetiny, k jeho smůle ale zároveň i mimo hrací plochu a tak dostává dvě minuty za zdržování hry. Hosté mají velkou šanci rozhodnout ještě před nájezdy, domácí si raději vyžádali oddechový čas.
     
    59:54
    Doněck právě vstřelil gól!
    Závěr třetí třetiny vyšel domácím hokejistům dokonale, když se jim šest sekund před koncem daří vyrovnat gólem, jenž si připisuje ILJA IVANOV! Asistence: Roman Chalikov.
     
    59:32
    Domácí hrají se šesti hráči v poli, Djatlov upaluje na střídačku!
     
    56:37
    Doněck právě vstřelil gól!
    Diváky v areně Družba ještě v samotném závěru zápasu čeká drama, domácí totiž využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! Střelecem druhého gólu domácích je JEGOR MOROZOV! Asistence: Ilja Děkalo.
     
    55:22
    David Gríger (KVA) je vyloučen za sekání, přesilová hra pro Mladou Gardu.
     
    54:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přidávají pojistku na své vedení v podobě třetí branky, jejímž autorem je ONDŘEJ ŠAFÁŘ! Asistence: Matěj Zadražil.
     
    51:46
    Domácí si vykoledovali další faul, Martin Kohout (KVA) je vyloučen za hrubost, Doněck bude mít k dispozici 84 vteřin přesilové hry 5 na 3.
     
    51:10
    A vylučuje se i nadále, nyní na straně hostů, potrestaným hráčem je Tomáš Dvořák (KVA), který prudce zabrzdil před domácím brankářem a úmyslně mu vmetl ledovou tříšť pod masku.
     
    51:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté nabídnutou možností nepohrdají, přesilovou hru 4 na 3 využívají zásluhou branky MATĚJE ZADRAŽILA! Asistence: Jakub Flek, Denis Šimek.
     
    50:21
    Viktor Kalnoj (MGD) dostává menší trest za hrubost. Hosté mají výhodu přesilové hry, před jejím začátkem si berou oddechový čas.
     
    49:59
    Opět se bude vylučovat, Jevgenij Nikiforov (MGD) dostává menší trest za hrubost, stejně tak i Tomáš Harkabus (KVA).
     
    49:12
    Hru ve čtyřech hráčích si dnes oba celky vyzkouší do sytosti, vyloučenými hráči jsou Martin Kohout (KVA) a Vitalij Ljalka (MGD).
     
    48:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak jako by mě teď hráči hostujícího celku slyšeli a rázně nelichotovou sérii bez vstřelené branky chtěli ukončit, což se jim zásluhou branky JAKUBA FLEKA podařilo! Bez asistence.
     
    44:06
    Další možnost na srovnání skóre budou mít hosté v přesilové hře, na trestnou lavici putuje Vadim Ščegolkov (MGD), dvě minuty za podražení.
     
    35:27
    Početní výhoda nyní putuje na stranu domácího celku, Daniel Vachutka (KVA) je vyloučen za držení protihráče.
     
    31:31
    Viktor Kalnoj (MGD) vyloučen za hákování, Energie si zahraje dvě minuty v početní převaze.
     
    16:15
    Na ledě je dnes hodně dusno, sudí nestačil vhodit buly v útočném pásmu Energetiků a už se do sebe pustili Tomáš Harkabus (KVA) a Roman Chalikov (MGD), oba dostávají dvě minuty za hrubost. Na přesilové hře 5 proti 4 hostí se ale nic nemění.
     
    16:15
    Vitalij Ljalka (MGD) je vyloučen za faul kolenem, hosté budou mít možnost vyrovnat stav zápasu v přesilové hře.
     
    13:43
    David Mnacjan (MGD) a Jakub Flek (KVA) inkasují oba dvě minuty za sekání. Po následné vzájemné šarvátce jim sudí Poljančikov každému udělil ještě čtyři minuty za hrubost.
     
    09:37
    První přesilovou hru dnešního duelu si zahrají domácí, Martin Kohout (KVA) se provinil krosčekem a po právu inkasuje dvouminutový trest za tento přestupek.
     
    03:40
    Doněck právě vstřelil gól!
    Skóre utkání ale otevírají hráči domácího celku, když se prosazuje JEGOR MOROZOV a posílá domácí hokejisty do vedení! Asistence: Vadim Ščegolkov, Ilja Děkalo.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 4. Morozov (Ščegolkov, Děkalo), 57. Morozov (Děkalo), 60. Ivanov (Chalikov) – 49. Flek, 51. Zadražil (Flek, Šimek), 55. Šafář (Zadražil), 65. Gríger (Flek, Zadražil)


    Mladá Garda Doněck: Djatlov (Ševčuk) – Děkalo, Abaškin, Zinčenko, Mnacjan, Skripec, Chalikov, Ignatěnko – Ščegolkov, Ivanov, Morozov – Ljalka, Kalnoj, Nikiforov – Korenčuk, Romaščenko, Čerdak – Martyško.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Kvapil, Škvor, Dvořák, Bahounek, Šafář, Horváth, Šimek – Flek, Vrána, Gorčík – Harkabus, Zadražil, Fronk – Gríger, Vachutka, Kohout – Krliš, Beránek, Táborský.

    Rozhodčí: Poljančikov – Gladčenko, Loginov
    bahis siteleri