Kometa Brno – Sparta 7:6 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 1:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 5:2 (kon.)
Hr. Králové – Havířov 1:4 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.)
Letňany – Vsetín 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Písek 3:5 (kon.) | Pardubice – Poruba 2011 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:8 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
AZ Havířov
Pátek 28.02.2014, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:57
    Tentokrát už mohl Hendrych zakončovat do prázdné brány, ale v posledním momentu mu puk zpřed hokejky vypíchl hradecký obránce.
     
    57:59
    František Veselý se musí parádně činit, pátému gólu zabránil vynikajícím zákrokem ramenem.
     
    57:25
    Ještě je tu sedmá přesilovka hostů v zápase. Jaroslav Faltýnek (HKR) – 2 minuty za podražení.
     
    56:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už je to definitivně jasné. Akce Lukáše Bednáře sice neskončila střelou, ale havířovský kapitán ještě stihl zpoza brány najít volného KRYŠTOFA FEJKA, jenž z mezikruží rozvlnil síť a rozhoduje o vítězství hokejistů z východu republiky – 1:4. Asistence: Lukáš Bednář.
     
    54:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece to tam domácím spadlo a Kamil Šimeček přichází o čisté konto. Ve vlastním oslabení se individuální akcí blýskl TOMÁŠ ZAHRADNÍK, který po přejezdu modré čáry vyslal ze své hokejky milimetrově přesnou ránu do druhého růžku havířovské branky a Hradec ještě žije – 1:3! Asistence: David Chalupa.
     
    53:33
    Jen co se vyloučený Heinzl vrátil na led, početní výhodu si pro změnu zahraje jeho tým. Tomáš Drašnar (HKR) – 2 minuty za hákování.
     
    51:26
    Adam Heinzl (HAV) zahákoval v dobré příležitosti Davida Gančarčíka a jde pykat na dvě minuty. Ještě záblesk naděje pro hradecké mladíky.
     
    50:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Třetí gól deset minut před koncem základní hrací doby už přibližuje havířovské mladíky na dosah vítězství. Polak s KAMILEM WRÓBELEM sice ještě nevyužili přečíslení, ale když pak od modré poslal přesnou střílenou nabídku Filip Kiss, Wróbel ji už ukázkově ztečoval za záda bezmocného Veselého – 0:3. Asistence: Filip Kiss, Erich Polak.
     
    43:36
    Další Šedova střela už byla o poznání povedenější. Kamila Šimečka ale dnes potřetí zachraňuje tyčka!
     
    42:50
    Miškář přesunul hru na pravý kruh na Vlastimila Šedu, který se do puku opřel z první. Netrefil ho ale podle představ a černá guma doplachtila do lapačky přesouvajícího se Šimečka.
     
    41:33
    Hradečtí zahájili třetí periodu vynikajícím pohybem, který vede k přesilovce. Šedu zezadu zadržel Jakub Ďurkáč (HAV), jenž si odsedí menší trest za hákování.
     
    39:35
    A ani další velká šance Radka Pořízka gólem nekončí. Přečíslení tři na dva zakončoval tvrdou ranou z první, Veselý ale i s trochou štěstí zasahuje betonem!
     
    39:12
    František Veselý skvěle vypíchl Radku Pořízkovi kotouč hokejkou.
     
    39:12
    Domácí už jsou kompletní. V předchozí šanci ale zatáhli za záchrannou brzdu a tentokrát přichází trestné střílení pro Havířov!
     
    38:28
    Havířovská přesilovka se chýlí ke konci a ke gólu stále nevede. Na druhou stranu naopak přejel Tomáš Zahradník a pumelenicí na druhý roh donutil Šimečka k pěknému zákroku lapačkou.
     
    37:59
    Polak volil mezi přihrávkou a střelou, nakonec vybral druhou možnost. Růžek ovšem přestřelil.
     
    36:01
    Zraněný Jakub Orság odjíždí na nosítkách do kabin.
     
    34:34
    Dělovka Bednáře se od tyčky odrazila do výstroje Veselého a puk se šoural za brankovou čáru. Hradecký brankář ho ale duchapřítomně zalehl a hokejkou ho ještě jistil Filip Hronek!
     
    34:08
    Pro Davida Malíka (HKR) zápas končí, inkasuje trest na 5 minut a do konce utkání za podražení.
     
    32:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hra se okamžitě přesunula před Františka Veselého, který ve svém brankovišti předváděl psí kusy. Na třetí dorážku už ale nestačil, před modrým půlkruhem plácl do puku DANIEL KUROVSKÝ a poslal ho pod tělem domácího gólmana do sítě. Havířov se svému soupeři odpoutal – 0:2. Asistence: Dominik Cihlář, Jakub Hendrych.
     
    31:58
    Na hokejce ho měl hradecký Tomáš Hofman, který mezi kruhy přijal pas od mantinelu. Mířil na druhou tyč, ale tam čekal bezchybný Šimeček.
     
    30:42
    Kryštof Fejko vymyslel krásnou akci, kterou zakončil zpoza brány přihrávkou na nehlídaného Lukáše Bednáře. Veselému udělal kličku a už se zdálo, že bude zakončovat do prázdné brány, ale hradecký gólman mu ještě fantasticky skočil do rány!
     
    27:46
    A tak je tu čtvrtá přesilovka pro hosty. Tomáš Zahradník (HKR) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    27:17
    Hradecký kapitán David Gančarčík tentokrát zakončoval po výjezdu zpoza brány. Trefil ale jen bližší tyč!
     
    26:31
    Nakonec se jim ale povedla a Šeda poslal od hrazení výtečnonou nabídku na teč Gančarčíkovi. Šimeček musel bezchybně zasáhnout.
     
    25:11
    Napodruhé to David Chalupa zkusil mezi betony, ale ani tentokrát neuspěl.
     
    25:11
    Chalupa zazvonil na Šimečkovu tyč a stav se nemění. Nájezd se ale bude opakovat, teď nevím proč. Brankář pravděpodobně vyjel moc brzy z brankoviště.
     
    25:11
    Hradecký David Chalupa byl v úniku faulován Jakubem Dudkem a rozhodčí jasně nařizují trestné střílení!
     
    24:31
    Dvě obrovské šance pro Hradec na vyrovnání skóre! Nejprve byl před Šimečkem osamocený Miškář, poté ujel do sóla Hnik. Oba dva si ale na havířovském brankáři vylámali zuby!
     
    22:40
    Veselého tentokrát vylekal z brejku Kryštof Fejko, domácí brankář ale zasahuje.
     
    20:25
    Radek Pořízek se hradeckým pásmem prokousal až mezi kruhy, následně se pokoušel zamířit na druhý růžek. Trefil ale jen domácího beka, který stál vedle Veselého.
     
    19:12
    Po dalším výtečném zákroku Veselého hosté propadli na modré čáře a byl z toho samostatný únik Tomáše Drašnara. Chtěl si Šimečka rozhýbat a zasunout mezi betony, záměr se mu ale nevydařil.
     
    17:33
    V rohu hradeckého pásma vypukla vřava, která končí naprosto zbytečným trestem pro domácí stranu. Emil Veselý (HKR) odchází k časoměřičům podruhé, tentokrát za nedovolené bránění. K tomu mu přibyl ještě osobní desetiminutový trest.
     
    16:26
    Orság s Wróbelem se na modré čáře urvali do dalšího brejku. Tentokrát ho zakončoval Kamil Wróbel, ale Veselý ho vybruslil a u tyčky nenechal místo.
     
    14:38
    Už to mohlo být o dva, havířovská kombinace skončila gólovkou pro Jakuba Orsága. Zvolil střelu na vyrážečku Veselého, která ale byla rychlejší než on!
     
    11:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se ve vlastním oslabení ujímá vedení! Domácí předvedli velkou hrubici v rozehrávce a když se od modré čáry řítil dopředu JAKUB ORSÁG, už ho nedokázali zastavit. Orságova pohotová klička pak dokázala obelstít i Veselého a je to 0:1! Bez asistence.
     
    11:15
    Dominik Šteffko (HAV) – 2 minuty za faul loktem. Hradec si po dvou oslabeních zahraje svou první přesilovku.
     
    09:40
    Zase až s koncem přesilovky nechali domácí hodně prostoru Jakubu Orságovi, který nerušeně vykroužil zpoza brány. Veselý ale úhel vykryl skvěle a stav se nemění.
     
    08:14
    Pro hosty mohl být osud hodně krutý. Drašnar totiž vypíchl puk pro Miškáře, který byl úplně sám před Šimečkem, ale rychlou kličkou ho nedokázal překonat!
     
    07:34
    A navíc je tady další početní výhoda pro Havířov, který jednoznačně prokazuje svou chuť po bodech. Emil Veselý (HKR) – 2 minuty za podražení.
     
    01:52
    Vzorec vypadal dobře, ale Polakovi ujel křižný pas z hokejky. Jeho zakončení by určitě bylo zajímavé.
     
    00:17
    David Chalupa (HKR) obejmul rozehrávajícího soupeře, a je z toho první přesilovka zápasu pro Havířov. Menší trest za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 55. Zahradník (Chalupa) – 12. Orság, 33. Kurovský (Cihlář, Hendrych), 51. Wróbel (Kiss, Polak), 57. Fejko (Bednář)


    Královští lvi Hradec Králové: F. Veselý (Černý) – Čech, Faltýnek, Luštinec, E. Veselý, Hronek, Voříšek – Šeda, Zahradník, Hofman, Malík, Hnik, Gančarčík "C", Chalupa, Malinský, Miškář, Drašnar. Trenér: Jiří Slabý.
    AZ Havířov: Šimeček (Turšner) – Kiss, Heinzl, Chroboček, Dudek, Šteffko, Trombik, Ďurkáč – Orság, Polak, Fejko, Wróbel, Moravčík, Hendrych, Kurovský, Pacas, Pořízek, Bednář "C", Cihlář, Sap. Trenér: Martin Janeček.

    Rozhodčí: Třasák – Vepřovský, Pechánek.
    bahis siteleri