Kometa Brno – Sparta 7:6 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 1:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 5:2 (kon.)
Hr. Králové – Havířov 1:4 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.)
Letňany – Vsetín 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Písek 3:5 (kon.) | Pardubice – Poruba 2011 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:8 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
AZ Havířov
Pátek 28.02.2014, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už je to definitivně jasné. Akce Lukáše Bednáře sice neskončila střelou, ale havířovský kapitán ještě stihl zpoza brány najít volného KRYŠTOFA FEJKA, jenž z mezikruží rozvlnil síť a rozhoduje o vítězství hokejistů z východu republiky – 1:4. Asistence: Lukáš Bednář.
     
    54:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece to tam domácím spadlo a Kamil Šimeček přichází o čisté konto. Ve vlastním oslabení se individuální akcí blýskl TOMÁŠ ZAHRADNÍK, který po přejezdu modré čáry vyslal ze své hokejky milimetrově přesnou ránu do druhého růžku havířovské branky a Hradec ještě žije – 1:3! Asistence: David Chalupa.
     
    50:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Třetí gól deset minut před koncem základní hrací doby už přibližuje havířovské mladíky na dosah vítězství. Polak s KAMILEM WRÓBELEM sice ještě nevyužili přečíslení, ale když pak od modré poslal přesnou střílenou nabídku Filip Kiss, Wróbel ji už ukázkově ztečoval za záda bezmocného Veselého – 0:3. Asistence: Filip Kiss, Erich Polak.
     
    32:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hra se okamžitě přesunula před Františka Veselého, který ve svém brankovišti předváděl psí kusy. Na třetí dorážku už ale nestačil, před modrým půlkruhem plácl do puku DANIEL KUROVSKÝ a poslal ho pod tělem domácího gólmana do sítě. Havířov se svému soupeři odpoutal – 0:2. Asistence: Dominik Cihlář, Jakub Hendrych.
     
    11:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se ve vlastním oslabení ujímá vedení! Domácí předvedli velkou hrubici v rozehrávce a když se od modré čáry řítil dopředu JAKUB ORSÁG, už ho nedokázali zastavit. Orságova pohotová klička pak dokázala obelstít i Veselého a je to 0:1! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 55. Zahradník (Chalupa) – 12. Orság, 33. Kurovský (Cihlář, Hendrych), 51. Wróbel (Kiss, Polak), 57. Fejko (Bednář)


    Královští lvi Hradec Králové: F. Veselý (Černý) – Čech, Faltýnek, Luštinec, E. Veselý, Hronek, Voříšek – Šeda, Zahradník, Hofman, Malík, Hnik, Gančarčík "C", Chalupa, Malinský, Miškář, Drašnar. Trenér: Jiří Slabý.
    AZ Havířov: Šimeček (Turšner) – Kiss, Heinzl, Chroboček, Dudek, Šteffko, Trombik, Ďurkáč – Orság, Polak, Fejko, Wróbel, Moravčík, Hendrych, Kurovský, Pacas, Pořízek, Bednář "C", Cihlář, Sap. Trenér: Martin Janeček.

    Rozhodčí: Třasák – Vepřovský, Pechánek.
    bahis siteleri