Buffalo – San Jose 4:2 (kon.) | Colorado – Arizona 4:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.)
Anaheim – St. Louis 1:0 (kon.) | Boston – Washington 2:4 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:6 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 4:2 (kon.) | Columbus – Florida 6:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 1:3 (kon.)
Dallas – Tampa 2:4 (kon.) | Los Angeles – Carolina 3:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 01.03.2014, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči bleskově snižují. PETR PEŠ stál u zrodu celé akce, kterou nakonec i zakončil. Tihlář jeho pokus vyrazil jen ke Špokovi, který už byl v těžkém úhlu, a tak vrátil puk Pešovi, jenž si jej sklepl na led a pohodově zakončil do prázdné klece. Asistence: Martin Špok.
     
    45:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    A už je to 5:1. Na opačné straně ukázal ROSTISLAV VANĚK, jak je to jednoduché. Spíše jen nahodil kotouč na branku a Filip Barus jej k překvapení všech propustil až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    42:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto. Porubští pokračovali v útočném snažení a vytěžili čtvrtou branku. Buček našel v ideální střelecké pozici před brankou nehlídaného LUĎKA KRAYZELA a ten už zamířil naprosto přesně k tyči. Asistence: Martin Buček.
     
    22:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Už předchozí akce byla pro hosty takovým varováním, ale zjevně se nepoučili. Další útok do otevřené obrany totiž končí gólem. Vaněk našel najetého MARTINA BUČKA a ten z poněkud krkolomné pozice ještě stačil poslat touš do opuštěné části branky. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    16:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se raduje Poruba. Filip Barus si ještě dokázal poradit s jedovatou střelou Sedláře, ale na dorážku PETRA SEIDLERA už reagovat skutečně nemohl. Porubský útočník s číslem 24 na zádech je zatím hrdinou sobotního večera. Asistence: Marek Sedlář, Luděk Krayzel.
     
    12:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Obrovská radost hostujících fanoušků, Drtiči využívají přesilovou hru a srovnávají na 1:1. NIKOLAS KETNER parádně odčiňuje předchozí vyloučení, když prokázal důraz na brankovišti a poslal puk přesně mezi Tihlářovy betony. Bez asistence.
     
    06:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští přesilovou hru přetavili v úvodní branku utkání. Krayzel za brankou tak dlouho čaroval s pukem, až našel volného PETRA SEIDLERA, jenž se z první trefil přesně k tyči. Asistence: Luděk Krayzel, Marek Sedlář.
    Branky a nahrávky: 7. Seidler (Krayzel, Sedlář), 17. Seidler (Sedlář, Krayzel), 23. Buček (Vaněk), 43. Krayzel (Buček), 46. Vaněk (Prokop) – 13. Ketner, 48. Peš (Špok)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop, Javín – Sedlář, Krayzel, Kilnar, Zachar, Vrána, Seidler, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček, Zuber.
    SHK Drtiči Hodonín: Barus (46. Kotvan) – Grman, Ketner, Kulyk, Směřička, Pokorný, Miklík, Kulich – Kříž, Skočovský, Špok, Kučera, Smetana, Štumpf, Škorik, Peš, Velechovský, Jurásek, Vrba, Charvát, Mika.

    Rozhodčí: Trombík, Fiala – Bojda, Mikler
    bahis siteleri