K. Vary – Junosť Minsk 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Energie Karlovy Vary
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
Junosť Minsk
Neděle 02.03.2014, 13:00 • KV Arena • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Junosť Minsk.
    Vítězný gól si připsal NIKITA KARDAŠEV
     
    Nikita Kardašev je prvním kdo střílí gól v nájezdech.
     
    61:07
    Velkou šanci měl teď Gorčík, který mohl dorážet stojící sám před gólmanem. Stěpanov je však dnes výborný a tuto šanci pokryl.
     
    54:31
    Vachutka se snažil přihrát v rychlém přechodu k Stěpanovově brance před ní, puk nakonec našel jen hůl obránce Vorobeje, ale od ní se odrazil nebezpečně do branky a Stěpanov předvedl své parádní reflexy a teč lapačkou zlikvidoval.
     
    50:50
    Obrovská šance pro energetiky. Hosté jdou po faulu Zalamaje (JMI) do tří. Domácí si berou oddechový čas.
     
    50:09
    Nikita Mickevič (JMI) na dvě minuty oslabí svůj tým za nedovolené bránění.
     
    43:27
    Vrána (KVA) se snažil zastavit soupeře při přechodu do útočného pásma namáčknutím na mantinel. Rozhodčí jeho počínání posoudil jako nedovolené bránění.
     
    38:30
    Vyloučení na obou stranást za krosček odcházejí Karakulko (JMI) a Kohout (KVA).
     
    33:02
    Šimek nebezpečně vystřelil od modré, ale Stěpanov puk vyrazil. K ještě nebezpečnější dorážce se poté dostal Vachutka, který trefil pouze brankářovo beton.
     
    29:16
    Přesilovou hru si zahrají také hosté. Na trestnou lavici odchází Tomáš Dvořák (KVA), který při jednom souboji za brankou držel protihráči hůl.
     
    25:33
    To by nebyl Maxim Parfejevec (JMI), kdyby se vyhnul dalšímu vyloučení. Nejtrestanější hráč svého týmu si teď odsedí dvě minuty za hákování.
     
    22:54
    Škvor střílel po pěkné přihrávce před branku, ale gólman soupeře jeho střelu vyrazil. dostalo se mu ještě přihrávky, ale ta už směřovala mimo.
     
    22:01
    Na trestnou lavici odcházejí Valerij Kubrakov (JMI) za vražení na hrazení a Pavel Kazakevič (JMI) za nesportovní chování do konce utkání.
     
    07:56
    Beránkovi se naskytla výborná příležitost dostat svůj tým zpět do vedení, ale rozezvonil pouze tyč.
     
    07:04
    Junosť právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají, i oni svou přesilovou hru využili. Skoro z brankové čáry vystřelil Valkov. Honzík puk dlouho držel, ale poté k němu přijel DMITRIJ ŽELNEROVSKIJ, který puk do brány dorazil. Honzík se zlobí, ale není mu to nic platné, 1:1. Asistence: Maxim Valkov
     
    06:08
    Sebastian Gorčík (KVA) si odpyká dvě minuty za faul loktem.
     
    04:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A karlovarští junioři přesilovou hru využívají. Vojtěch Tomeček přihrál za branku jednomu ze svých spoluhráčů a poté si před ní najel, a když dostal puk zpět na svou hůl, vystřelil. Před brankou několikrát dorážel DAVID GRÍGER, který zaznamenal první gól domácích v play-off. Bez asistence.
     
    04:05
    A je zde první vyloučení zápasu. Na dvě minuty si půjde odpočinout kapitán běloruského celku Maxim Parfejevec (JMI), který podrazil jednoho za karlovarských hráčů, to mu rozhodčí poprvé odpustil, ale podruhé už ne.

    Daniel Kot

    Branky a nahrávky: 5. Gríger – 8. Želnerovskij (Valkov), rozh. náj. Kardašev


    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Frček) – Kvapil (A), Dvořák, Bahounek, Vrána (A), Škvor, Šimek, Troška – Tomeček, Flek (C), Beránek, Koblasa, Gríger, Harkabus, Vachutka, Kohout, Gorčík, Hroch, Zadražil Fronk. Trenér: Tomáš Mariška
    Junosť Minsk: Stěpanov (Ruban) – Filippov, Kozlov, Mickevič, Zalamaj, Vorobej, Timoščenko, Kardašev, Kazakevič (A) – Kaškar, Karakulko (A), Valkov, Parafejevec (C), Želnerovskij, Kubrakov, Kogalev, Gridjuško, Gerasimovič, Džig, Dunajev. Trenér: Igor Andrjuščenko

    Rozhodčí: Jevgenij Gamalej, Denis Solovjov – Tomáš Gerát, Daniel Hynek
    bahis siteleri