Boston – Florida 4:1 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:2 (kon.)
St. Louis – Tampa 4:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Chicago – Colorado 2:4 (kon.)
Winnipeg – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:2 (kon.)
San Jose – Carolina 2:3 (po pr.)
konec
Nashville Predators
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Středa 05.03.2014, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí svoji šanci na srovnání stavu nevyužili a o slovo se tak znovu přihlásili hosté. Z rychlého protiútoku našel Crosby mezi kruhy dobře najetého CHRISE KUNITZE, který napřáhl a z první se trefil přesně. Asistence: Sidney Crosby.
     
    47:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou v zápase do vedení! Po rychlém přechodu hostí do útočného pásma se puk dostal na modrou čáru k obránci MATTU NISKANENOVI, který napřáhl a svým druhým gólem v zápase propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jevgenij Malkin, Sidney Crosby.
     
    20:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď domácího celku a po pouhých dvanácti vteřinách máme srovnáno! Po střele od modré se k vyraženému puku dostal PATRIC HORNQVIST a díky své důraznosti ho dotlačil do hostující brány. Asistence: Nick Spaling, Mike Fisher.
     
    20:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuteklo ani třicet vteřin ve druhé třetině a hosté jdou do vedení! Na pravém kruhu se do puku opřel MATT NISKANEN a střelou s příklepem propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Sidney Crosby, Brian Gibbons.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 21. Hornqvist (Spaling, Fisher) – 21. Niskanen (Crosby, Gibbons), 48. Niskanen (Malkin, Crosby), 58. Kunitz (Crosby)


    Nashville Predators: Rinne – Josi, Weber, Ekholm, Jones, Del Zotto, Ellis – Cullen, Fisher, Hornqvist – Bourque, Legwand, Smith – Stalberg, Wilson, Spaling – Clune, Gaustad, Nyström.
    Pittsburgh Penguins: Fleury – Maatta, Niskanen, Scuderi, Bortuzzo, Orpik, Despres – Kunitz, Crosby, Gibbons – Jokinen, Malkin, Neal – Pyatt, Sutter, Vitale – Glass, Adams, Engelland.

    Rozhodčí: Charron, Meier – Barton, MacPherson
    bahis siteleri