NHL - Poslední přestupový den (kon.)
konec
NHL - Poslední přestupový den

Středa 05.03.2014, 00:05Hokej
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, s přáním krásného zbytku základní části NHL a parádních bojů ve vyřazovacích bojích se s vámi loučím a u dalších online přenosů se s vámi těším na počtenou! (12:29:46)
     
    Velice zajímavá byla také situace ohledně brankářů. První velká výměna se uskutečnila už o víkendu, kdy Ryan Miller byl vyměněn z Buffala do St. Louis, opačný směr nabral Jaroslav Halák.

    Halák pak v rámci další výměny putoval nakonec do Washingtonu za Michala Neuvirtha. Minnesota vyhlásila, že chce posílit na brankářském postu, nakonec angažovala kontroverzního Ilju Bryzgalova.

    Přehršel brankářů v Anaheimu vyřešili zástupci Ducks odesláním Viktora Fastha do Edmontonu. Zřejmě nejdiskutablilnější výměnou na brankářském postu se stal trejd Roberta Luonga z Vancouveru k Panterům z Floridy.

    Florida se tak mohla zbavit Tima Thomase, který vytvoří silnou brankářskou dvojici s Karim Lehtonenem, Panthers ještě v rámci této výměny posílil Dan Ellis. Švýcarský brankář Reto Berra putuje do Colorada.
     
    Mezi nejzajímavější výměny letošního Trade Deadline rozhodně patří trejd dvou kapitánů Martina St. Louise a Ryana Callahana, malý bojovný útočník St. Louis bude nově hájit barvy New York Rangers, Callahan se stal posilou Tampy Bay.

    Očekávaná výměna Thomase Vaneka z New York Islanders přišla, rakouský střelec se stěhuje do Montrealu Canadiens za talentovaného útočníka Sebastiena Collberga.

    Matt Moulson byl vyměněn z Buffala do Minnesoty, legenda Nashvillu David Legwand se stal novou posilou Detroitu, švýcarský obránce Raphael Diaz byl během krátké chvíle podruhé vyměněn, nově bude hájit barvy Rangers.

    Finský útočník Tuomo Ruutu byl vyměněn z Caroliny do New Jersey, opačným směrem putuje Andrej Loktionov, německý forvard Marcel Goc a další útočník Lee Stempniak posílili Pittsburgh.

    Důrazný silový útočník Dustin Penner vyztuží útočné řady Washingtonu, Stephane Robidas byl vytrejdován z Dallasu do Anaheimu, další obránce Andrew MacDonald si vyžádal výměnu, nakonec byl o něj největší zájem ve Philadelphii.
     
    Závěr letošního přestupního období byl z pohledu českého a slovenského fanouška hodně zajímavý. Už o víkendu se ze St. Louis stěhoval Jaroslav Halák do Buffala, aby pak na poslední chvíli zamířil do Washingtonu.

    V rámci Halákovy výměny ke Capitals putovali opačným směrem brankář Michal Neuvirth a obránce Rostislav Klesla, který teprve den předtím byl vyměněn z Phoenixu do Buffala.

    Klesla byl tak součástí další výměny českého hokejisty. Z Washingtonu do Phoenixu totiž putoval po výměně toužící Martin Erat, kanonýr Marián Gáborík bude nyní nově střílet góly za ambiciózní Los Angeles.

    Dlouho avizovaný odchod Aleše Hemského se stal skutečností včera odpoledne, technicky vyspělý hokejista se stal posilou Ottawy Senators, slovenský obránce Andrej Meszároš pro změnu putoval z Philadelphie do Bostonu.
     
    Mezi poslední dokončené výměny patří trejd mezi Columbusem a Tampou Bay. K Lightning putují útočníci Jonathan Marchessault a Dalton Smith, novými Modrokabátníky se stali obránce Matt Taormina a útočník Dana Tyrell.
     
    Lee Stempniak také mění své působiště, z Calgary míří do Pittsburghu, Flames získali volbu ve třetím kole draftu 2014.
     
    Česko-slovenská brankářská výměna se zdá být poslední, už dvacet minut totiž žádná jiná informace o nějaké jiné výměně nepřišla.
     
    Washington snad konečně našel svou dlouhodobou jedničku, do hlavního města USA přestupuje Jaroslav Halák, Capitals získali také volbu ve třetím kole draftu 2015.

    Do Buffala naopak míří český brankář Michal Neuvirth a rovněž český zástupce za mořem Rostislav Klesla, který do Washingtonu přišel teprve včera při výměně za Martina Erata!
     
    Svého trejdu se nakonec dočkal také rakouský kanonýr Thomas Vanek, který trochu překvapivě míří do Montrealu! Společně s Vanekem získali Canadiens ještě podmíněnou volbu v pátém kole draftu 2014. Islanders za Vaneka získali nadějného švédského mladíka Sebastiena Colberga a podmíněnou volbu ve druhém kole draftu 2014.
     
    Další jméno spojované s výměnou přichází na řadu krátce po skončení přestupního období, dlouholetý hráč Nashvillu Predators David Legwand bude hrát za Detroit, Predators získali Patricka Eavese, talentovaného švédského mladíka Calleho Jarnkroka a podmíněnou volbu ve třetím kole letošního draftu.
     
    Švýcarský brankář Reto Berra míří z Calgary do Colorada, kanadský tým získal druhou volbu v letošním draftu.
     
    Matt Moulson se nakonec přeci jen dočkal výměny, společně s Codym McCormickem se stěhuje do Minnesoty, opačný směr nabere Torey Mitchell, který sám o výměnu žádal a dvě druhé volby v draftech (2014 a 2016).
     
    Prvním trejdem po skončení přestupního období. Raphael Diaz se po přesunu z Montrealu ve Vancouveru moc dlouho neohřál, nyní už je členem organizace New York Rangers. Canucks získali volbu v pátém kole draftu 2015.
     
    Hodně jmen spojovaných s výměnou nakonec zůstali ve svých klubech. Ryan Kesler tak bude pokračovat stále ve Vancouveru.

    Vyměněni nebyli ani dva hráči, jejichž vzájemný trejd zacloumal hokejovým děním na začátku sezóny, tedy Thomas Vanek a Matt Moulson.

    V New Jersey nakonec vydrželi oba veteráni, tedy jak Martin Brodeur, tak Jaromír Jágr.
     
    Je konec! My pro vás ale budeme sledovat dění v NHL nadále, proto můžete dále sledovat náš online přenos!
     
    Poslední minuty, teď už spíše vteřiny přestupního období ubíhají! Je ale dost možné, že se nějaké výměny upečou i po deváté hodině.
     
    Další výměna slovenského hráče přichází v závěru přestupního období, Andrej Meszároš bude nově oblékat dres Bostonu Bruins, kde by měl zaplnit díru po zraněných obráncích Seidenbergovi a McQuaidovi, Philadelphia získala třetí volbu draftu 2014.
     
    Do konce přestupního období zbývá poslední půl hodina!
     
    Columbus získal obránce Nicka Schultze z Edmontonu za volbu v pátém kole draftu 2014.
     
    Do Dallasu míří veterán Tim Thomas, Florida za zkušeného brankáře získala Dana Ellise!
     
    Letošní přestupní období se dostalo do své poslední minuty, přesuny ale zřejmě budou probíhat i chvíli po uzávěrce. Dočkáme se ještě nějaké přestupní bomby?
     
    Tuomo Ruutu se stěhuje z Caroliny do New Jersey, opačným směrem putuje ruský útočník Andrej Loktionov a podmíněná volba ve třetím kole draftu.
     
    Pittsburgh před malou chvílí posílil své řady o německého útočníka Marcela Goce z Floridy za volby ve třetím kole draftu 2015 a pátém kole draftu 2014.
     
    Možná až moc klidné se zdá dnešní dění v NHL. Do konce přestupního období zbývá něco málo přes hodinu, ve 21:00 SEČ se okénko uzavře!
     
    Doslova přestupová bomba právě vyplavala na povrch! Elitní útočník Marián Gáborík po roce opět mění působiště, jeho novým týmem se stali Kings z Los Angeles. Protihodnotou se stal útočník Matt Frattin a druhá a třetí volba v draftu 2014 nebo 2015. Předpokládá se, že Columbus nadále bude platit 40-50% z Gáboríkova platu.
     
    Buffalo zřejmě další očekávanou výměnu Jaroslava Haláka neuskuteční a ponechá si jej nadále.
     
    Devan Dubnyk letos už podruhé mění dres. Z Nashvillu si ho vytáhl Montreal, o protihodnotě se rozhodne později. Část Dubnykova platu se bude nadále započítávat do platového stropu Predators.
     
    Právě se upekl další trejd, jehož aktéry jsou Los Angeles Kings a Buffalo Sabres. Krále posílí řízný obránce Brayden McNabb a útočník Jonathan Parker spolu se dvěma druhými volbami v draftu, jako protihodnota míří do Buffala mladíci Hudson Fasching a Nicolas Deslaurier.
     
    Máme tu další výměnu s českou účastí v hlavní roli! Aleš Hemský míří z Edmontonu do Ottawy, opačným směrem míří dvě volby v draftu, jedná se o třetí volbu v roce 2015 a pátou volbu v letošním draftu. Edmonton bude navíc po zbytek sezóny platit polovinu z Hemského platu.
     
    Chris Phillips prodloužil kontrakt s Ottawou, ačkoliv o něj údajně stálo několik týmů v čele s Bostonem. Smlouva zní na dva roky, během nichž si zkušený obránce vydělá rovných 5 miliónů dolarů.
     
    Corey Potter z listiny volných hráčů zamířil do Bostonu. Americký bek doposud působil v Edmontonu.
     
    Buffalo si z listiny volných hráčů povolalo do svých služeb Coryho Conachera, kterého uvolnila Ottawa.
     
    Los Angeles už několik desítek minut jedná s Columbusem o výměně Mariána Gáboríka. Schyluje se k dalšímu velkému trejdu? To se dozvíme už brzy. Nicméně Dean Lombardi, generální manažer Králů, má kromě slovenského snajpra v rukávu i další varianty – Thomase Vaneka (dosud NY Islanders), Mikea Cammaleriho (Calgary), Matta Moulsona (Buffalo) a Aleše Hemského (Edmonton), o něhož se ale zajímá především Ottawa a Pittsburgh.
     
    Máme tu doplnění ožehavého trejdu mezi Rangers a Lightning: pokud Newyorští letos postoupí do semifinále play-off, z druhé volby v draftu 2014 se stane volba první. A aby toho nebylo málo, tak pokud Ryan Callahan po sezóně podepíše s Tampou novou smlouvu, Rangers získají druhou volbu, Lightning sedmou volbu. Obě se týkají letošního roku.
     
    Spekuluje se i o přesunu Thomase Vaneka, kolem nějž údajně krouží Montreal – tým, který zoufale hledá střelce.
     
    V případě, že Callahan po vypršení stávající smlouvy podepíše s Tampou Bay smlouvu novou, Rangers obdrží jako kompenzaci jednu volbu v draftu. Ještě ale není zveřejněno, o které kolo se jedná.
     
    K očekávané výměně kapitánů New Yorku Rangers a Tampy Bay přeci jen došlo! Do týmu Jezdců z největšího města USA přichází Martin St. Louis, na slunný jih putuje Ryan Callahan a spolu s ním i první volba v draftu 2015 a druhá volba v draftu 2014.
     
    Pravděpodobnost přestupu Martina St. Louise do newyorkských Rangers se rapidně zvýšila. Otázkou je, zda pravděpodobná protihodnota Ryan Callahan sleví ze svých finančních požadavků, jinak by totiž zájem Tampy mohl zase rychle ochladnout.
     
    Na východním pobřeží USA právě odbila desátá hodina dopolední, od nočních hodin se ale zatím žádná nová výměna neudála. Je ale dost možné, že už v příštích minutách se ticho před bouří změní v očekávanou smršť výměn, například čím dál častěji se v souvislosti s výměnou v zámoří skloňují jména jako Evander Kane či Nazem Kadri.
     
    V zámoří se opět velmi hlasitě mluví o výměně Martina St. Louise z Tampy Bay. Tento malý kanadský útočník je údajně v hledáčku New Yorku Rangers, kteří podle všeho chystají na tohoto hráče nabídku.
     
    Amerika se za malou chvíli probudí do svého posledního dne, kdy je v NHL možné uskutečnit výměny. Konec přestupního období se dnes rozhodně vyplatí sledovat, už včera se totiž událo několik zajímavých trejdů.

    Velice zajímavá bude situace ve Vancouveru, kteří včera poslali svou dlouhodobou jedničku Luonga na Floridu. Další výměnu zřejmě čeká také Jaroslava Haláka a možná také legendu New Jersey Martina Brodeura.
     
    Aleš Hemský se rozloučil s Edmontonem ve velkém stylu, když dvěma góly pomohl Oilers k výhře 3:2 nad Ottawou. Dnes ho ale téměř jistě čeká stěhování jinam, krouží kolem něj hned řada klubu v čele s Pittsburghem a Tampou Bay. Spolu s výměnou jsou spojována také jména Jaromíra Jágra, Milana Michálka nebo Michala Neuvirtha.
     
    Konečně jsme se dočkali české výměny a to hned dvojnásobné. Washington opouští Martin Erat a John Mitchell, kteří míří do Phoenixu výměnou za Rostislava Kleslu, Chrise Browna a čtvrtou volbu draftu v roce 2015.
     
    Thomas Vanek je pravděpodobně na odchodu z New Yorku Islanders, když je dnes v utkání proti Winnipegu pouze zdravým náhradníkem.
     
    Z Phoenixu do Chicaga se stěhují obránci David Rundblad a Mathieu Brisebois, jako protihodnotu Coyotes získali druhou volbu v draftu 2014.
     
    Dočkáme se první výměny českého hráče? Okolo Aleše Hemského prý krouží Tučňáci z Pittsburghu.
     
    Prodloužení smlouvy se dočkal také brankář Caroliny Anton Chudobin, který se svým týmem podepsal smlouvu na dva roky s celkovým příjmem 4,5 miliónu dolarů.
     
    Florida je den před koncem přestupního období hodně aktivní, po třech dnešních výměnách představitelé Panthers podepsali dvouletý kontrakt s Bradem Boyesem, vyhaslý kanonýr si v příštích dvou sezónách přijde shodně na 2,6 miliónu dolarů.
     
    Roberto Luongo se stěhuje zpátky na Floridu, kde působil už v letech 2000 až 2006! Společně s ním do slunného státu míří také Steven Anthony, opačným směrem, tedy do Vancouveru, putuje mladý švédský brankář Jacob Markström a útočník Shawn Matthias!
     
    Očekávaná výměna Andrewa MacDonalda z New York Islanders je tu! Obránce, který při loňské výluce působil v Karlových Varech, míří do Philadelphie Flyers, protihodnotou se stala třetí volba draftu v roce 2014, druhá volba draftu o rok později a útočníka Matta Mangeneho, který si v NHL ještě nezahrál.
     
    Stephane Robidas mění v NHL dres a míří do kalifornského Anaheimu. Dallas za něho dostane čtvrtou volbu draftu v roce 2014.
     
    Edmonton reaguje na odchod Bryzgalova a přivádí do brankoviště Viktora Fastha. Za toho míří do Anaheimu pátá volba draftu v roce 2014 a třetí volba draftu v roce 2015.
     
    Velmi zajímavá výměna. Do Washingtonu míří útočník první lajny Anaheimu Dustin Penner, který byl do hlavního města USA vyměněn za čtvrtou volbu draftu 2014.
     
    Brankoviště Minnesoty posílí ruský brankář Ilja Bryzgalov, kterého Wild získali od Edmontonu za čtvrtou volbu draftu v roce 2014.
     
    Obranu Montrealu posílí Mike Weaver, který se do kanadské města stěhuje z Floridy za pátou volbu draftu v roce 2015.
     
    Další výměna postihla Brandona Pirriho, který byl z Chicaga vyměněn na slunnou Floridu za třetí volbu draftu v roce 2014 a pátou volbu draftu v roce 2016.
     
    Ovšem nějaké přestupy už proběhly. Jednoznačně tím nejzajímavějším byla výměna Ryana Millera, který se společně se Stevem Ottem přestěhoval do St. Louis. Opačným směrem do Buffala putoval Jaroslav Halák, Chris Stewart a William Carrier plus první volba draftu v roce 2015 a třetí volba draftu v roce 2016. O slovenském brankáři se však spekuluje nadále, jelikož ho možná čeká další výměna.
     
    V NHL se blíží uzávěrka přestupů a s tou každým rokem přijde hodně zajímavých obchodů. Tento rok se předpokládá, že by v poslední den mohlo proběhnout okolo pětadvaceti výměn, které by se mohli týkat až šedesáti hráčů. My Vám zde přineseme všelijaké spekulace či samotné přestupy. Vše skončí ve 21:00, kdy bude přestupové okno uzavřeno. Proto neváhejte a sledujte náš přenos.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 00:05.

    Adam Lacek

    Vojtěch Balon

    Jan Šlapáček

    bahis siteleri