NY Rangers – Toronto 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Washington 6:4 (kon.) | Calgary – Ottawa 4:1 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
6:4 (2:0, 2:1, 2:3)
Washington Capitals
Čtvrtek 06.03.2014, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nakonec hokejisté z Pensylvánie dotáhnou zápas do vítězného konce, protože svůj úspěch potvrzují trefou do odkryté sítě. Poslal jej tam naprosto neomylně STEVE DOWNIE. Tento muž bude nejspíš poslední, který dnes přidá branku na gólový účet večera. Asistence: Matt Read, Brendan Schenn.
     
    58:50
    Grubauer míří na střídačku a Washington zkouší hru bez brankáře.
     
    54:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Pokračujeme. Jako by dnešní brankostroj nebral žádných konců. Celkově devátý gól zápasu a čtvrtou branku Capitals přidává do sítě Letců z Philadelphie BROOKS LAICH. I on je tak pro dnešní den jedním z autorů mnoha branek. Mason sice puk viděl, ale prolětel mu kolem vyrážečky ve chvíli, kdy už jej nestačil zkrotit. Asistence: Mike Green, Karl Alzner.
     
    52:23
    Flyers se ale v zápětí budou muse bránit v oslabení, Mark Streit (PHI) odjíždí za katr kvůli provinění se hákováním.
     
    52:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dnes už podruhé jsem zakřiknul nějakou ze situací na ledě. Philadelphia může hrát zase o něco klidněji ve zbytku zápasu, protože přesně nabídnuté přihrávky využil k obrovské radosti v hale český útočník JAKUB VORÁČEK. Byl před gólmanem sám a přesnou střelou zápěstím jej překonal u levé tyče. Druhý Voráčkův gól v zápase. Asistence: Scott Hartnell.
     
    49:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Že by se nám začalo zadělávat na poměrně neočekáváné drama? Philadelphia sice vedla už 4:0, ale v tuto chvíli je rozdíl branek ten nejtěsnější, Capitals totiž dávají gól při hře čtyři na čtyři. U levé tyče zůstal úplně samotný a nikým nehlídaný TROY BROUWER, jehož přesná střela z první končí za zády Masona. Asistence: Jack Hillen, Nicklas Bäckström.
     
    47:45
    Na trestnou lavici nyní míří příslušníci obou týmů. Zac Rinaldo (PHI) se provinil hrubostí a za stejný prohřešek pyká také Jason Chimera (WSH).
     
    46:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Druhý gól Washingtonu v zápase a druhá přesilová hra, která končí proměněnou. Hezká početní výhoda se nakonec promítla do výsledku a Capitals prohrávají už pouze rozdílem dvou branek. Největší přehled při dorážení na brankovišti získal ruský kanonýr ALEXANDR OVEČKIN, který tak slaví svůj další gól. Asistence: Nicklas Bäckström, John Carlson.
     
    45:07
    Sledujeme první vyloučení ve třetí třetině, dvě minuty inkasuje hokejista Flyers Sean Coturier (PHI) za hákování.
     
    36:02
    Nepříjemné chvíle za pár okamžiků začnou pro Capitals. Dvě minuty za nedovolené bránění míří za vrátka odsedět Nicklas Bäckström (WSH).
     
    34:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Má slova o špatné přesilovce očividně chtěli hokejisté Washingtonu vyvrátit, protože v závěru početní výhody snižují na rozdíl tří branek. Vše začalo poměrně nenápadně u modré čáry, když hosté nahodili kus černé pryže na branku. Nejlépe si při následné teči počínal MIKE GREEN, jenž puk zasáhl vysoko, ale ještě v rámci pravidel. Využitá početní výhoda. Asistence: Alexandr Ovečkin, Jason Chimera.
     
    32:23
    Philadelphii v následujících momentech čeká oslabení. Luke Schenn (PHI) totiž podrazil Jasona Chimeru a jde za to pykat. Přesilovka pro Washington.
     
    31:52
    Ve stejném čase střídají Capitals brankáře, Braden Holtby odjíždí z ledu a místo něj nastupuje Grubauer.
     
    31:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Střelecká pohoda Philadelphie i nadále pokračuje a zatím to nevypadá, že by posádka z Wells Fargo Center chtěla jen tak přestat dávat góly, Capitals doposud jejich pohodu odnáší velkou měrou. Poměrně jistá akce skončila až v brance Bradena Holtbyho, když se u modré čáry napřáhnul Schenn a MICHAEL RAFFL ukázkově tečoval těsně před gólmanem. Asistence: Luke Schenn, Andrew MacDonald.
     
    25:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Minimálně dobrý náskok mají v tuto chvíli na svém kontě svěřenci v oranžovobílých trikotech. Unikají totiž už do vedení 3:0 a aréna bouří při prozatimní likvidaci soka z Washingtonu. Hádejte, který muž dopravil puk do klece? CLAUDE GIROUX se zorientoval v předbrankovém prostoru jako první a nedal Holtbymu žádnou šanci na nějaký zákrok. Asistence: Scott Hartnell.
     
    12:59
    Nebezpečná chvíle, Mason na chvíli vyjel za branku a ta zůstala prázdná, div ji Capitals netrefili!
     
    11:59
    Tresty dostává hned několik hříšníků. Tom Wilson (WSH), Luke Schenn (PHI), Vincent Lecavalier (PHI), John Erskine (WSH). Tihle všichni dostávají tresty za rvačku, domácí Lecavalier ještě inkasuje vyšší trest. K tomu Wayne Simmonds (PHI) odsedí dvě minuty za krosček a dvě minuty za sekání.
     
    11:59
    A pozor, tohle nevypadá dobře. Nejdříve šlo o jeden souboj, ale postupně se do šarvátky na ledě zapojili také někteří muži ze střídačky. Trestů bude padat asi víc.
     
    08:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle už může být značný problém pro hráče z hlavního města Ameriky. Ještě totiž neuběhla ani polovina úvodní periody, když Washington znovu inkasuje. Hned první nabídnutou přesilovou hru Flyers nepohrdli a navíc radost mohou mít i fanoušci z českých řad. JAKUB VORÁČEK se pořádně napřáhl a jeho pumelice nakonec skončila až v síti. Druhá branka v krátkém časovém sledu. Asistence: Claude Giroux, Wayne Simmonds.
     
    08:11
    Navíc je tu první přesilovka pro Flyers. Troy Brouwer (WSH) půjde odsedět dvě minuty za sekání.
     
    06:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jsou přeci jen už na začátku první třetiny sladce odměněni za svou častou aktivitu v předbrankovém prostoru soupeře. Dalšímu nátlaku už obrana Capitals nedokázala odolat a hosté inkasují. Byl to kapitán Philadelphie CLAUDE GIROUX, kdo předvedl parádičku, která jako by byla vystřižena z hokejové učebnice. Nabral puk směrem do třetiny soupeře, obrkoužil s ním gólmana a kličkou do bekhendu posílá svůj mančaft do vedení. Asistence: Sean Couturier.
     
    03:48
    Jakub Voráček se na malou chvíli zjevil vesměs osamocený před brankou a střelou kousek nad ledem trefuje výstroj Bradena Holtbyho.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 7. Giroux (Couturier), 9. Voráček (Giroux, Simmonds), 26. Giroux (Hartnell), 32. Raffl (L.Schenn, MacDonald), 53. Voráček (Hartnell), 60. Downie (Read, B.Schenn) – 35. Green (Ovečkin, Chimera), 47. Ovečkin (Bäckström, Carlson), 50. Brouwer (Hillen, Bäckström.), 54. Laich (Green, Alzner)


    Philadelphia Flyers: Mason – Timonen, Coburn, Grossmann, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, Lecavalier – Read, Couturier, Downie – Raffl, Hall, Rinaldo
    Washington Capitals: Holtby (32. Grubauer) – Carlson, Alzner, Green, Hillen, Carrick, Erskine – Ovečkin, Backstrom, Laich – Brouwer, Johansson, Penner – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Beagle, Stoa

    Rozhodčí: Francis Charron, Paul Devorski – David Brisebois, Scott Cherrey

    Diváci: 19 919
    bahis siteleri