HC Plzeň – Slavia 5:0 (kon.) | Kladno – Vítkovice 4:6 (kon.) | Sparta – Liberec 2:1 (kon.)
Jihlava – Zlín 0:4 (kon.) | Vsetín – Pardubice 4:3 (kon.) | Písek – Letňany 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – HC Litvínov 7:0 (kon.) | Olomouc – Hr. Králové 5:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:1 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 07.03.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Necelých šest minut dělí olomoucké dorostence od postupu do vyřazovací části. Kuba zavezl kotouč do útočné třetiny, kde se dostal na hůl JANA KROPÁČE. Rána domácího útočníka z první byla tečovaná jedním z obránců Hradce přímo mezi betony bezmocného Veselého. Asistence: Miroslav Kuba.
     
    48:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se podruhé v zápase prosazují v přesilové hře. Ke kotouči se na modré dostal DAVID NESVADBA, která napřáhl až ke stropu a tvrdým projektilem napnul síť za zády Veselého. Nutno dodat, že ve chvíli střely projel před gólmanem jeden z domácích hokejistů, Veselý tak vůbec střelu neviděl. Asistence: Jiří Horák, Tomáš Šoustal.
     
    46:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velice šťastnou brankou hosté snižují na rozdíl jediné branky. Po vyhraném buly pálil od modré EMIL VESELÝ, jehož ránu před brankářem Mory někdo tečoval. Kotouč se následně od levé tyče odrazil za záda Urbische. Asistence: David Gančarčík, David Chalupa.
     
    27:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši korigují stav zápasu. V přesilové hře se ujal kotouče u pravého mantinelu ADAM ČECH, jehož nahození skončilo za zády domácího brankáře. Asistence: Štěpán Havránek.
     
    25:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci odskakují svému soupeři již na rozdíl tří branek. Kropáč adresoval přesnou přihrávku DAVIDU JANÁSOVI, který nikým nehlídaný před brankovištěm lvů nasměroval puk za záda Veselého. Asistence: Jan Kropáč.
     
    16:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí využívají dvojnásobnou přesilovou hru a ujímají se vedení o dvě branky. Po nahození z hole Šoustala zůstal kotouč na brankovišti, kde se jako první zorientoval MIROSLAV KUBA, který puk lehce postrčil přímo mezi betony dezorientovaného Veselého. Bez asistence.
     
    10:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí celek se v polovině první části dere do vedení. Ve středním pásmu si vyměnili puk Kuba s Jiřím Horákem, aby jej následně poslal na pravou stranu rozjetému TOMÁŠI ŠOUSTALOVI. Olomoucký hráč se s ničím nepáral a jakmile přejel útočnou modrou, tvrdou ránou trefil prostor nad vyrážečkou gólmana. Asistence: Miroslav Kuba, Jiří Horák.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 11. Šoustal T. (Kuba, Horák J.), 17. Kuba, 26. Janás (Kropáč), 49. Nesvadba (Horák J., Šoustal T.), 55. Kropáč (Kuba) – 28. Čech (Havránek), 47. Veselý E. (Gančarčík, Chalupa)


    HC Olomouc: Urbisch (Schejbal) – Spurný, Hes, Rašner, Tomek, Klvaňa, Marek, Horák R., Škoda, Nesvadba, Zelený – Kropáč, Štefka, Beier, Janás, Horký, Hajšman, Horák J., Šoustal T. (C), Ministr, Kuba.
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý F. (Černý) – Havránek, Čech, Faltýnek, Luštinec, Veselý E. – Šeda, Zahradník, Hofman, Malík, Hnik, Hronek, Gančarčík (C), Chalupa, Voříšek, Malinský, Miškář, Drašnar.

    Rozhodčí: Held – Štreitová, Zouhar
    bahis siteleri