Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:2 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Doněck – Riga 5:2 (kon.)
Lev – Záhřeb 4:3 (kon.)
konec
Lev Praha
4:3 (2:1, 0:1, 2:0)
Medveščak Záhřeb
Pátek 07.03.2014, 19:00 • Tipsport Arena, Praha • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Ještě ale není rozhodnuto! Čeká nás pravděpodobně velké drama na závěr dnešního souboje. Po skrumáži se dostal k volnému puku MATHEW MURLEY, který doklepnul kotouč do odkryté brány.
     
    44:17
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Pražané odskakují na dvě branky! Střelu Oystricka od modré vyrazil Dekanich k MARTINU THÖRNBERGOVI, který dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Nathan Oystrick, Jiří Sekáč
     
    41:56
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Perfektní a především přesná nahrávka Jiřího Sekáče postunula do šance rozjetého PETRA VRÁNU. Ten krok za modrou čarou napřáhnul až ke stropu Tipsport Areny a dělovou střelou propálil Dekaniche do šibenice. Asistence: Jiří Sekáč, Martin Thörnberg.
     
    28:46
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Záhřeb využívá chyby Pražanů. Do střely se obul KURTIS FOSTER a od modré čáry propálil Vehanena. Asistence: Mathew Murley.
     
    14:28
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovka už končí brankou! Martin Ševc poslal střílenou přihrávku na zadní tyč, kde číhal nepokrytý JUSTIN AZEVEDO, který pouze nastavil svou hůl a nasměroval puk do odkryté branky. Lvi se znovu ujímají vedení. Asistence: Martin Ševc, Niko Kapanen.
     
    08:56
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Krásnou kombinační akci zakončil přesnou přihrávkou Linglet, který našel volného MATHEWA ELLISONA. Na něj už zívala pouze odkrytá branka. Asistence: Charles Linglet, Ryan Vesce.
     
    00:39
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek! JIŘÍ NOVOTNÝ si narazil s Azevedem a přes obránce propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Justin Azevedo.

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 1. Novotný (Azevedo), 15. Azevedo (Ševc, Kapanen), 42. Vrána (Sekáč, Thörnberg), 45. Thörnberg (Oystrick, Sekáč) – 9. Ellison (Linglet, Vesce), 29. Foster (Murley), 57. Murley (Thomas, Cheechoo)


    Lev Praha: Vehanen – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Jaakola, O'Byrne, Nakládal, Gragnani – Azevedo, Novotný, Ullström – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Zackrisson, Kapanen, Řepík – Ridderwall, Cingel, Matai.
    Medveščak Záhřeb: Dekanich – Martinovič, Popovič, Švarný, Foster, Katič, Klubertanz, O'Connor – Thomas, Murley, Cheechoo – Linglet, Ellison, Vesce – Jessimen, Ryan, Glumac – Kane, Iggulden, Björkstrand – Nyström.

    Rozhodčí: Anisimov, Buljanov – Zacharenkov, Sadovnikov