Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:2 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Doněck – Riga 5:2 (kon.)
Lev – Záhřeb 4:3 (kon.)
konec
Lev Praha
4:3 (2:1, 0:1, 2:0)
Medveščak Záhřeb
Pátek 07.03.2014, 19:00 • Tipsport Arena, Praha • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Vehanen byl vražen do brány, hra pokračovala. Finský gólman se stihnul postavit a vymazat i další dvě dorážky v brankovišti!
     
    59:06
    Foster pálí, Vehanenovi padá puk z lapačky a hra pokračuje. To jsou nervy!
     
    58:47
    Dekanich je na střídačce.
     
    58:00
    Ajaj. Martin Ševc neudržel nervy na uzdě a po agresivním souboji s jedním z hostí oslabuje svůj tým. Krušné dvě minuty čekají Pražany.
     
    56:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Ještě ale není rozhodnuto! Čeká nás pravděpodobně velké drama na závěr dnešního souboje. Po skrumáži se dostal k volnému puku MATHEW MURLEY, který doklepnul kotouč do odkryté brány.
     
    56:04
    Azevedo trefuje tyč! Dnes již podruhé.
     
    46:58
    Cheechoo trefuje Vehanena do masky, hra pokračuje.
     
    44:17
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas.
     
    44:17
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Pražané odskakují na dvě branky! Střelu Oystricka od modré vyrazil Dekanich k MARTINU THÖRNBERGOVI, který dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Nathan Oystrick, Jiří Sekáč
     
    41:56
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Perfektní a především přesná nahrávka Jiřího Sekáče postunula do šance rozjetého PETRA VRÁNU. Ten krok za modrou čarou napřáhnul až ke stropu Tipsport Areny a dělovou střelou propálil Dekaniche do šibenice. Asistence: Jiří Sekáč, Martin Thörnberg.
     
    37:45
    Thörnbergovo sekání ale ukončuje početní výhodu domácích. Švédský forvard už sedí na trestné lavici a pětatřicet sekund se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak se vrátí Thomas a začne přesilová hra Medveščaku.
     
    36:20
    ... Z ní vychází jediný trest, a to dvouminutový za nedovolené bránění pro Billa Thomase. lev si zahraje přesilovku.
     
    32:53
    Další nesmyslné vyloučení Pražanů. Vrána při objíždění brány vrazil do Dekaniche a oslabuje svůj tým.
     
    28:46
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Záhřeb využívá chyby Pražanů. Do střely se obul KURTIS FOSTER a od modré čáry propálil Vehanena. Asistence: Mathew Murley.
     
    28:08
    Řepík teď neunesl tíhu souboje a agresivně vletěl do dvou soupeřů. Bude vyloučen za nedovolené bránění a i přes nevoli střídačky Pražanů i ochozů si Medveščak zahraje přesilovku 4/3
     
    27:47
    Glumac s Thörnbergem jsou vyloučeni za vzájemné oplácení v osobním souboji.
     
    24:01
    První přesilovku v zápasu si zahraje Medveščak. Proti pravidlům se provinila hráčská lavice Lva, která poslala na led šestici bruslařů. Trest odpyká David Ullström.
     
    21:35
    Sekáč uvolnil v přečíslení Němce, ten připravil perfektní přihrávkou gólovou šanci Vránovi, na něhož zívala prázdná branka. Vrána trefuje tyč!
     
    14:28
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovka už končí brankou! Martin Ševc poslal střílenou přihrávku na zadní tyč, kde číhal nepokrytý JUSTIN AZEVEDO, který pouze nastavil svou hůl a nasměroval puk do odkryté branky. Lvi se znovu ujímají vedení. Asistence: Martin Ševc, Niko Kapanen.
     
    13:48
    Azevedo trefuje tyč!
     
    13:02
    Hned po vypršení trestu Murleyho se však bude vylučovat znovu. Za držení odjíždí pykat za katr Kane Boyd.
     
    10:57
    Bude se vylučovat. Druhá přesilovka pro lvy, na trestnou usedá za nedovolené bránění Mathew Murley.
     
    08:56
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Krásnou kombinační akci zakončil přesnou přihrávkou Linglet, který našel volného MATHEWA ELLISONA. Na něj už zívala pouze odkrytá branka. Asistence: Charles Linglet, Ryan Vesce.
     
    05:47
    Lvi si zahrají první přesilovku. Kurtis Foster vyloučen za sekání.
     
    05:00
    Další velká šance lvů. Azevedo dostal puk do útočného pásma a nabil na modrou Jaakolovi. Jeho druhý střelecký pokus už byl mnohem nebezpečnější. Odražený puk se dostal ještě k Zackrissonovi. Dekanich se na poslední chvíli stačil přesunout a skokem zamezil druhé inkasované brance.
     
    00:39
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek! JIŘÍ NOVOTNÝ si narazil s Azevedem a přes obránce propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Justin Azevedo.

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 1. Novotný (Azevedo), 15. Azevedo (Ševc, Kapanen), 42. Vrána (Sekáč, Thörnberg), 45. Thörnberg (Oystrick, Sekáč) – 9. Ellison (Linglet, Vesce), 29. Foster (Murley), 57. Murley (Thomas, Cheechoo)


    Lev Praha: Vehanen – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Jaakola, O'Byrne, Nakládal, Gragnani – Azevedo, Novotný, Ullström – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Zackrisson, Kapanen, Řepík – Ridderwall, Cingel, Matai.
    Medveščak Záhřeb: Dekanich – Martinovič, Popovič, Švarný, Foster, Katič, Klubertanz, O'Connor – Thomas, Murley, Cheechoo – Linglet, Ellison, Vesce – Jessimen, Ryan, Glumac – Kane, Iggulden, Björkstrand – Nyström.

    Rozhodčí: Anisimov, Buljanov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri