Most – Motor ČB 3:4 (kon.) | Kadaň – Šumperk 4:3 (po pr.) | Beroun – Ústí n/L 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Most
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 12.03.2014, 17:30 • Zimní stadion Most • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Rob střílel metr před půlkou na prázdnou branku Mostu, ale minul a je z toho icing Motoru!
     
    56:40
    Písařík si počínal velmi ledabyle při exekuci trestného střílení. Velmi dlouho vyčkával, když hledal skulinu mezi betony Halmošiho, ten ale zareagoval nejlépe jak mohl, vytyčil svou hůl a kotouč mu vypíchl!
     
    56:40
    Bylo nařízeno trestné střílení pro domácí celek! Růžička podrazil Písaříka v samostatném úniku, ten si to tak s Halmošim zopakuje!
     
    56:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď teď dokázal Motor využít velkého nedůrazu mosteckých obrůnců před Hanuljakem! Rob vystřelil od modré čáry a Pšurný jen přijel na brankoviště dvakrát plácnul do kotouče a ten se dostal mezi betony až za brankovou čáru. Luboš Rob a Václav Skuhravý.
     
    48:29
    Tak teď klobouk dolů před Halmošim, který dokázal zneškodnit minimálně pět pokusů mosteckých z bezprostřední blízkosti, z toho byly dva pokusy, kdy byl bez hole!
     
    46:04
    Most právě vstřelil branku!
    Tak to byl ukázkový kolotoč, který teď roztočila mostecká čtveřice v pásmu Motoru! Smolka našel křižnou přihrávkou z levého kruhu na pravý na TOMÁŠE PAVELKU, který pálil do zcela odkryté klece. Asistence: Pavel Smolka, Kamil Charousek.
     
    45:16
    Pajič (CEB) 2 minuty za podražení, Mostečtí si vyzkouší dobrou přesilovku 4 na 3.
     
    44:22
    Hora (MST) 2 minuty držení a Platil (CEB) 2 minuty nafilmovaný pád.
     
    42:13
    Platil (CEB) 2 minuty držení.
     
    41:46
    Rob se Skuhravým pelášili 2 na 1 na mosteckou branku, druhý jmenovaný dostal přihrávku mezi kruhy, ale Robb ji směřoval velmi špatně na brusle Skuhravého, který trefil v záklonu pouze levý beton mosteckého brankaře!
     
    36:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí celek už byl sice v plném počtu, ale Motor nakonec dokázal přetavit svůj nápor v branku! ROK PAJIČ již nic nevymýšlel, vybruslil zpoza branky, poslal puk do horní části branky Mostu a využil tak špatného postavení Hanuljaka. Asistence: Antonín Melka a Lukáš Chmelíř.
     
    34:23
    Domácí si značně komplikují situaci, Hora (MST) vyhodil kotouč v obranném pásmu mimo ledovou plochu a posílá tak svůj tým do dvojnásobné početní nevýhody trvající 115 vteřin.
     
    34:18
    Palaščák (MST) 2 minuty vysoká hůl.
     
    32:25
    Mostecký zimní stadion byl teď svědkem nefalšovaného pěstního souboje mezi Kuchejdou a Havelkou. Než stihl jeden sok toho druhého složit na lopatky vše ukončili čárový rozhodčí po tom, co se Kuchejda ocitl na kolenou. Oba 2 + 2 minuty za hrubost.
     
    31:30
    Vzájemné vyloučení za menší potyčku před Hanuljakem. Slavíček (MST) a Platil (CEB) 2 minuty hrubost.
     
    30:21
    Most právě vstřelil branku!
    A máme znovu srovnáno! TOMÁŠ PAVELKA dostal křižnou přihrávku přes celé pásmo napřáhl ke stropu haly a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Písařík, Kamil Charousek.
     
    27:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Šachl střílel z levého kruhu na Hanuljaka, ten kotouč pouze vyrazil betonem a nikým nekrytý na brankovišti pohodlně zakončil DAVID KUCHEJDA do prázdné branky. Asistence: Petr Šachl, Jan Platil.
     
    23:56
    Most právě vstřelil branku!
    Domácím hráčům stačilo pouhých 13 vteřin na využitý přesilové hry! Zavřel našel JAKUBA HAVELKU na kruzích, ten spíše nahazoval na branku, jenže Halmoši možná trošku podcenil kotouč, který se mu od ruky odrazil za záda. Asistence: Marek Zavřel, Martin Šimon.
     
    23:43
    První početní výhodu si v dnešním utkání zahraje celek Mostu. Platil (CEB) 2 minuty vysoká hůl.
     
    04:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    ROK PAJIČ se rozjel s kotoučem od modré čáry po levém kruhu a vystřelil z velmi těžkého úhlu, jeho střela ale o tyč našla přesně skulinku mezi Hanuljakem a levou tyčkou. Asistence: Daniel Boháč.
     
    04:41
    Melka na mezikruží promáchnul střelu do prázdné branky!

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 24. Havelka (Zavřel, Šimon), 31. Pavelka (Písařík, Charousek), 47. Pavelka (Smolka, Charousek) – 5. Pajič (Boháč), 28. Kuchejda (Šachl, Platil), 37. Pajič (Melka, Chmelíř), 57. Pšurný (Rob, Skuhravý)


    HC Most: Hanuljak – Pavelka, Charousek, Hora, Čížek, Šimon, Havelka – Gerhát, Smolka, Písařík – Tauš, Slavíček, Nedrda – Zavřel, Sedláček, Kafan – Palaščák, Čmolík, Sukharev
    Banes Motor České Budějovice: Halmoši – Chmelíř, Novák, Vráblík, Kasík, Platil, Růžička, Pavlíček – Boháč, Pajič, Melka – Pšurný, Rob, Skuhravý – Ondřej, Šachl, Kuchejda – Ferebauer, Šperger, Bárta

    Rozhodčí: Svoboda – Gerát, Hynek
    bahis siteleri