Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Krkonoše
Pátek 14.03.2014, 16:15Liga juniorů
Partner:
     
    Hradec tedy v dnešním derby zdolal Krkonoše bez větších potíží 4:1, ve vzájemných zápasech vítězí i pošesté v sezóně a s domácím ledem se loučí vítězně. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám příjemný zbytek pátečního večera! (18:12:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:06
    Procházka v oslabení nedosáhl na Nedvídkovu nabídku, na druhé straně vychytal Kerekaniče Bernart.
     
    58:34
    Ale nezůstane to tak až do konce. Obránce Jan Skála (HKR), který se letos vrátil do hry po nepříjemném zranění, si nyní odpyká menší trest za držení protihráče.
     
    58:17
    Dlouhá rozehrávka domácích nekončí zakázaným uvolněním, sudí nechávají hru plynout dál.
     
    57:24
    Hlavatý se pokoušel najít křižným pasem Stoilského, puk se k němu ještě odrazil. V rychlosti ale domácí kapitán nestačil zareagovat přesně.
     
    56:58
    Střelecký pokus Daniela Šepse byl ztečován vysoko do opláštení hradecké "plechovky", tedy malé haly.
     
    56:12
    Vyhrané buly Královských lvů se dostalo na hokejku Lukáše Kastnera, který hned donutil Abraháma k dvojitému zákroku.
     
    55:26
    Procházka vypracoval dvě gólové šance pro Martina Bartoně. Hradecká jedenáctka poprvé zakončila bruslemí, podruhé už hokejkou, ale Abrahám byl vždy proti.
     
    54:53
    Zakázané uvolnění domácích. Krkonošští junioři sice dnes zřejmě domů žádné body nedovezou, ale teď ještě jeví snahu udělat něco s výsledkem.
     
    54:28
    Michal Procházka nebyl daleko od hattricku, ale střela mu možná nesedla až tak, jak by si představoval, a Abrahám zasáhl levým betonem.
     
    53:38
    Na druhé straně aktuálně vyniká snaha Tadeáše Ouzkého, který letos prokázal, že zvládá hru na beku i v útočných řadách.
     
    52:33
    V hodně nepřesné pasáži se mohli do střelecké listiny zapsat znovu i hosté. Srnský předložil na pravou stranu Janu Kerekaničovi, jenž orazítkoval spojnici tyčí hradecké branky!
     
    51:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už nedokázalo domácím ve skórování zabránit vůbec nic. A byla to kombinace přímo do zlaté helmy! Lukáš Nedvídek poslal puk na levou stranu Martinu Bartoňovi, který se otočil kolem své osy a bekhendem ho doručil na hokejku MICHALA PROCHÁZKY, jenž se blýskl svým druhým zásahem večera. A opět velice snadným – 4:1! Asistence: Martin Bartoň, Lukáš Nedvídek.
     
    50:15
    Hradec se svými nenápadnými kombinacemi dokáže co minutu dostat do velké šance. Tentokrát ji neproměnil Michal Procházka, jenž z úhlu nenašel mezírku v Abrahámově postoji.
     
    49:55
    Po vzájemném souboji vedli důvěrný rozhovor tváří v tvář dva hokejisté, které musel roztrhnout až jeden z hostů. Mezitím se normálně hrálo, teď je ale na světě icing domácích.
     
    48:57
    Spoluhráči chtějí pro loučícího se kapitána Hradce Pavla Hlavatého vypracovat gólovou pozici, přesně to se povedlo Ouzkému. Proti Hlavatému se ale v nájezdu zase roztáhl po brankové čáře Martin Abrahám.
     
    48:29
    A když si Martin Bartoň najel mezi kruhy do další gólovky, vystřelil do ochranné sítě.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Procházka (Ouzký, Nedvídek), 24. Kulhánek (Hlavatý), 36. Stoilskij (Hlavatý, Ouzký), 52. Procházka (Bartoň, Nedvídek) – 26. Krsek (Srnský)


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Skála, Suk, Matějček, Rejl, Kulhánek, Souček – Procházka, Nedvídek, Ouzký – Bartoň, Kastner, Šeps – Novotný, Hlavatý "C", Stoilskij. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Krkonoše: Abrahám (Čáp) – Urban, Kadavý, Mikulík, Dufek – Kerekanič, Srnský "C", Krsek – Patzelt, Exner, Tatar. Trenér: Radovan Biegl.

    Rozhodčí: Stolín – Pechánek, Vepřovský.
    bahis siteleri